אני רוצה לדעת מה קורה עם צאריזרד

אני רוצה לדעת מה קורה עם צאריזרד

של אש בסידרה האם בוא יחזור לאש או משהו כזה?

Light woman

New member
קטרפי??? מה אתה משוגע???

הרי ברור שג'יגליפאף ישתלט על העולם!!!

digiash

New member
ברגע שקטרפי ישלוט בעולם

הוא ימחק את כל בלוני הגועל הוורודים האלה מעל פני האדמה! וטוב שכך!!!

Houndour

New member
רבותיי

הבה לא נסחף. ג'יגליפאף? הרי הוא סתם בלון קטן וורוד שרק יודע לעצבן. קטרפי? עלה תער אחד והוא כבר פיינטד. אני מדבר אתכם כאן על משו ספציאל! תראו לי מי גומר על ווידל?? איזה צ'ריזארד עצבני יכול לקחת את הזוחל הנהדר הזה?? אף אחד.

Light woman

New member
.... 0.0;

פידג'י יכסח לפתטי הזה את הצורה. וידל הוא פחדן. תראה לי מישהו שעומד מול הבלון המנופח והמאיים-ג'יגליפאף! ועם הטוש השחור שלו הוא ישתלט על העולם!! נראה את וידל וקטרפי מתעוררים אחרי שהוא ישיר...

Houndour

New member
אישי היקר

כידוע לכל חברי פורום זה ולכל חובבי הפוקימון למניהם בעולם כולו, אין, לא היה ולא יהיה חזק כווידל! הרי בינינו, אתה יכול לחשוב על משו יותר חזק מהחרק העגול והחייתי הזה? לא? ידעתי שתבין אותי

K00lVulpX

New member
כמובן שהחזק מכולם זה וולפיקס

בתקיעת גרעפס אחת חלשה הוא הופך כל ווידל וקאטרפי לפחם ברביקיו, ובהינף זנב מפיל כל ג'יגליפף שמטיל חת על אוזניים ערבות...

Unlucky Boy

New member
הוא יבוא לעזור לו

במכון האחרון בג'וטו וגם בליגה ואחר כך יעזוב שוב.

בנוגע לפוקימון הכי חזק בעולם

זה כזה ברור לכולם שזה פיקצו זה מה זה בסיסי והנה ההסבר אתם יודעים כמה פעמים במהלך הסידרה פיקצו כמעט מת התפוצצץ נשרף נשדד פורק לאטומים הורכב מחזרה חולק ברחבי מדינות העולם ה 3 והוא עדיין הולך על הרגלים שלו נראה לכם שיש מישהו חזק יותר?

digiash

New member
קטרפי..../images/Emo11.gif

פיקצ'ו למד הכל מקטרפי זו הסיבה שהוא נתן לאש לתפוס אותו וזו הסיבה שהוא עזב ברגע שפיקצ'ו הפך לחזק מספיק

אין קשר קטרפי היה סתם מסטול

והקיא על עצמו חוטים והפך למדפוד (הירוק המעצבן הזה) ואש היה צריך לחבק אותו ופיקצו לימד אותו להתפתח

digiash

New member
מה קשור??

קטרפי הוא זה שהפך את היצור השמן והחלשלוש שאש קיבל מאוק למכונת הלחימה שהוא היום

למעלה