אני רוצה לגדל חזיר

elad hochberg

New member
אני רוצה לגדל חזיר

אני רוצה לגדל חזיר כחיית מחמד בגינה ורציתי לדעת אם ישהו בקיא בחוקי ארצנו הפרמיטיבית בנושא גידול לא למאכל...תודה

אין שום בעיה בלגדל חזיר...

חזיר לא שונה מאף חיית מחמד. עצם העובדה שדווקא החזיר מוזכר במפורש בתורה לא מכשיר את בעלי החיים האחרים. כלב וחזיר זה היינו הך מצד התורה.

באמת? אופססס.. לא ידעתי

אף פעם לא העמקתי בחוק הזה חשבתי לתומי שמדובר בחוק המונע את מכירתו.

Dorfl

New member
אין פלא שאתה כופר בעובדה שיש כפייה

דתית בישראל - אתה טורח להתעלם בשיטתיות מכל החוקים הכופים.

אם לא תשאל לא תדע...

איך אתה קובע שאני טורח להתעלם בשיטתיות מכל החוקים הכופים?! אני לא מקדיש את חיי וזמני לחקר ספר החוקים שלנו, האם אתה בקיא בכל החוקים? ברור שלא. פשוט ישנם חוקים שאיני בקיא בהם, ואיני מתבייש להודות בכך. אדרבא, אם לדעתך ישנו חוק שאיני מכיר והוא רלבנטי לגבי אשמח לשמוע ורק אז לדון בו, כך גם תשמע את דעתי עליו. להזכירך לא באתי לכאן עם סכינים שלופים כדי לתקוף ללא רחם, אני לא רואה את הפורום כאן כזירת גלדיאטורים! לא יזיק אם תשאל ותברר קודם שאתה תוקף. להזכירך(2), אין לי בעיה להודות בחוסר ידיעה או טעות שנכתבה תחת ידי. אני יכול להבין ולהבליג כשמדובר בלהט הדיון כשלפעמים הטונים בו עולים, אבל סתם כך לשלוף ללא מחשבה תחילה...?

שכחתי להוסיף...

בנוסף אם אתה רוצה לקבל מידע בנושא, אני חושב שתוכל להיעזר בניסיונם של בעלי החווה לגידול חזירים, איני זוכר את שמם בטח מישהו כאן מכיר. אולי הם לא מומחים בגידול כחיית מחמד אך תוכל לקבל מהם מידע בסיסי ומשם להמשיך. אני מניח שאם תבצע חיפוש ברשת תחת מחרוזת מתאימה תמצא את מבוקשך.

taro

New member
אם אינני טועה,

גידול חזירים מותר כל עוד הם לא נוגעים באדמת הארץ. השאלה היא, למה לגרום צער בע"ח לחיה.

אנדרי ז

New member
כנראה שזה אכן כך

וזה אחד החוקים היותר מטומטמים שיש אפילו במדינה הלא נורמלית הזאת.

elad hochberg

New member
לא יאמן פשוט

מדינה מערבית נכנעת למטומטמים הדתיים עם חוקים מימי הביניים כדי לעבוד על "אלוהים"

elad hochberg

New member
מה אתה אומר על האידיוט

מה אתה אומר על האידיוט שקורה לנו בורים...

Dorfl

New member
קצרה האינטיליגנציה שברשותך מלאפשר

לך לענות תשובה של ממש.

למעלה