אני רוצה לברך

מצב
הנושא נעול.
אני רוצה לברך

אני רוצה לברך את כל המצטרפים החדשים לפורום,כן ירבו ובאיכות טובה אם אפשר.לגבי התנהלות המעוף ביום ראשון כמדוני מניית טבע נתנה את החותמת לירידות אם כי לא הייתי מהמר על ירידה חדה מידי מה גם שמנגד עומדים עליות בוול-סטריט ואפשרות בחידוש התהליך המדיני,למרות שזה כבר לעוס,וכמו כן התנופה בה נמצא השוק. כריש

.עמית

New member
בשם החברים החדשים, תודותיי.

אני רוצה לברך את כל המצטרפים החדשים לפורום,כן ירבו ובאיכות טובה אם אפשר.לגבי התנהלות המעוף ביום ראשון כמדוני מניית טבע נתנה את החותמת לירידות אם כי לא הייתי מהמר על ירידה חדה מידי מה גם שמנגד עומדים עליות בוול-סטריט ואפשרות בחידוש התהליך המדיני,למרות שזה כבר לעוס,וכמו כן התנופה בה נמצא השוק. כריש
בשם החברים החדשים, תודותיי.

SPEED26

New member
לכריש מחודש...תודה!המשך-

לכריש מחודש...תודה!המשך- מצטרף לדעתך-כמו``כ יש לשים לב ש75% ממניות הארביטרג` נמצאות בירידות. כמו``כ הנאסד``ק מאותת על האטה כעת, ואצלנו בד``כ חצי עליה בנאסד``ק מבטאת 2% ירידות כאן+טבע! בהצלחה בכל השקעותיך!

א-ר

New member
סליחה ?

לכריש מחודש...תודה!המשך- מצטרף לדעתך-כמו``כ יש לשים לב ש75% ממניות הארביטרג` נמצאות בירידות. כמו``כ הנאסד``ק מאותת על האטה כעת, ואצלנו בד``כ חצי עליה בנאסד``ק מבטאת 2% ירידות כאן+טבע! בהצלחה בכל השקעותיך!
סליחה ? 75% ממניות הארביטראז` ?? ווע זוקסטע ?? מיה יש לך חוץ מטבע ? אלביט ? אלרון ? ריבוע ?- מי מסתכל עליהם בכלל בחו``ל ? נייס ? - לא רלבנטי כבר. SPEED26 - צר לי , אני לא כל-כך מסכים איתך, למרות שאני מודע להתנגדות למעלה, השוק בארץ במומנטום חיובי. אבל שוב, זה באמת לא רלבנטי אם השוק יעלה אחוז או ירד אחוז ביום א`.

מצב
הנושא נעול.
למעלה