אני רוצה לבכות

SimsY

New member
כן כאילו

איזה חוצפה - אני ניסיתי כבר יומיים הוא לא מוכן להחזיר לי את ההוט אפילו לא שאני יעשה פרטי ואלה מהוט התקשרו אליו כדי לקבל את האישור שלו להתקנה אז עכשיו בכלל המצב נוראי כי הוא חושב שניסיתי לעשות מאחורי הגב שלו. איזה אידיוטים איזה מצב מחורבן - איזה עצבים.

SimsY

New member
אני רוצה גם להגיב עוד משהו

אין לי בעייה עם השיר שלנו - אל תשכחו שלפני שבאתי אליכם, היה לי 3 שנים יס ! אני ראיתי את שתי העונות הראשונות של השיר שלנו, ככה שלראות את זה לא זאת הבעייה - העונה הנוכחית של השיר שלנו כבר באמצע עוד לפני שאני אתחיל לראות ויבין מה קורה העסק ייגמר אז מה יצא לי פה ? מה גם שאני כבר התחלתי במקום מסויים אז אני רוצה לראות מה נסגר עם העסק שם. מה גם שבכלל לא הצלחתי להבין איך הם עשו את הקישור בין איך שנגמרה העונה השנייה לבין זאת כאילו מה הקשר בין השניים.

moton

New member
צריך הסבר על השיר שלנו? אני כאן!../images/Emo6.gif

העונה השניה הסתיימה בזה שאריאל איכשהו חי. ואז רואים את זה בפתיחת העונה השלישית ואז אומרים קאט וכאילו מתחילים החיים האמיתיים - זוהר להט הוא בעצם דמות שמגלם אותו רני אביב ואריאל הוא יונתן ברק - שניהם שיחקו ב"השיר שלה". שניהם בני 19 ועומדים להתגייס לצבא. רני רוצה לצנחנים. ליונתן יש בעיית סוכרת אז הוא מתנדב ללהקה צבאית החדשה שיזם הרמטכ"ל - לאחד את כל הלהקות ללהקה אחת. חברה של רני זאת שירי גולד, ואמא שלה לילי היא הסוכנת של יונתן ורני וגם חנה לסלאו ועוד כל מיני וגם היא אשתו של הרמטכ"ל. לילי מאוד רוצה שגם רני יצטרף ללהקה אבל הוא לא מוותר על שירות קרבי. במבקביל מתרחש רומן בין יונתן ושירי. התקופה היא של ההתנתקות וצה"ל עסוקים בפינוי של משפחה בחוות שורש. הרמטכ"ל מגלה שהילד אוהב את "השיר שלה" ושולח את רני - על היום הראשון שלו בצבא - לתת למשפחה את צו הפינוי. הוא נכנס לבית שלהם והילד מבקש ממנו לשיר את "ניגע אל החלום". תוך כדי שירה כל מי שבבית לא שם לב לזה שצה"ל נכנס ומפנה אותם. תמרה, האחות הגדולה, כועסת מאוד ומסרבת להתפנות. פתאום היא יוצאת מהבית ומתחילה לשיר את "אלי אלי". כל המדינה יודעת מי זאת תמרה. קרין, הרלש"ית של הרמטכ"ל, שהיא גם אחראית על הלהקה, רואה אותה בטלויזיה ורוצה אותה בלהקה. הם סוחטים את תמרה באמצעות אח שלה וגורמים לה להתגייס לצבא. במקביל לילי לא מפסיקה לנסות להוריד פרופיל לרני ע"י מזימות שונות ומשונות. לרני יש אלרגיה למנגו והיא מצליחה לגרום לו לאכול מנגו. רני מתנפח כולו ושוכב בבית חולים. לילי יודעת שליונתן החבר הכי טוב שלו, ולשירי הבת שלה ובת הזוג של רני יש רומן והיא סוחטת את שירי שלא תגלה את זה לרני. מעיפים את רני מהצנחנים והוא מחליט להתגייס ללהקה ומתחילים כל העניינים. מקווה שעזרתי במשהו! ואחד הפרקים הוא פרק לקט כדאי שתשיג אותו כי מספרים שם על הכול.

SimsY

New member
WOW

זה מעניין שדווקא אתה יודע הכל על הסדרה - אני בספק אם מישהו בשיר שלנו היה יודע אי פעם על האלופה :) נו טוב - אבל מה קרה מאז ? והאם כדאי להתחיל לראות את זה בכלל ? כבר עברו 60 פרקים! זה כמו להתחיל לראות את האלופה בערך מעכשיו.

moton

New member
אני יודע הכול על הסדרה כי אני צופה!

יותר נכון מכור
ובאמת היום שודר פרק 59 מתוך 73 פרקים אם אין לך כוח אל תתחיל לראות את הסדרה

SimsY

New member
זה לא קטע של כח

זה קטע שכבר ממש אין סיבה להסתכל אם זה אוטוטו נגמר. רגע למה רק 73 פרקים ?! הסדרה ירדה בפופלריות ? כי העונה הראשונה הייתה 120 השנייה 100 ועכשיו זה רק 73 ? מה העונה הבאה ? 40 ?

moton

New member
לא יודע...

זה מה שאורי גרוס כתב בפורום שלהם.. אבל הוא אמר שהעונה הרביעית לא תגיע בהפרש זמן ארוך כמו תמיד אלא יותר מוקדם ואני חושב שהם מצלמים את שתי העונות ברצף.. בטח יעשו משהו בסביבות 150 פרקים לעונות 3-4 ביחד

SimsY

New member
זה נראה לי מוזר כי לאלופה

יש 120 פרקים שזה כמעט כפול בעונה מהשיר שלנו ! אז אם אין להם מה לעשות בסדרה יותר כדי שיוותרו ויתחילו משהו חדש כי באמת חבל, 73 פרקים זאת כבר לא ממש סדרה אם אתה שואל אותי, זה ממש קצר.

יש פה כמה דברים דביליים..

לא קראתי עד הסוף אבל אני ממילא יודעת את העלילה ו... 1. איך הם מתגייסים לצבא בגיל 19? 2. הם לגמרי לא מתביישים להראות שהם העתיקו מטב"ע.. אחרי שטב"ע היתה כולה על טלנובלה שמצלמת טלנובלה - באים להם השיר שלנו ומחליטים להם שהכל היה טלנובלה

שריוש2

New member
לפי מה ששמעתי...

בעונה השלישית הם בעצם חיילים בצבא משהו כזה, ושתי העונות הראשונות היו בעצם סרט שהם צלמו.... משהו כזה..

SimsY

New member
אוקיי אל תסתכלי האלופה

תשתגעי ממתח כי הסוף מתקרב, תכעסי כי הבעל בית שלך עושה מה שהוא רוצה. נראה איך תרגישי ואם זאת היסטריה או לא. אני ממש לא חושב.

amit641

New member
תיכנסי...

לא כתבתי פה אף פעם אבל רציתי להגיב על זה... הוא לא יכול להחליט בשבילך! את משלמת על זה או הוא?! כי אם כן את יכולה להגיד לבעל-הבית שלך שלא מתאים לך המחיר אם הוא משלם על זה נדפקת... או שאת יכולה לעשות דבר אחר... בהרבה בתים יש גם יס וגם הוט... את פשוט יכולה לחבר גם הוט ואם הוא משלם על יס אז את תשלמי רק על הוט.... אבל הוא פשטו לא יכול להכריח אותך לשלם על משהו שאת לא רוצה!

karyn

New member
מי שואל אותו?!../images/Emo204.gif

זה הבית שלכם! וזה הממיר שלכם! הוא לא יכול לעשות את זה! לא קשור להאלופה אבל זה פשוט חוצפה מה שהוא עשה! אני בעד תביעה...

SimsY

New member
זהו שאי אפשר לתבוע

בחוזה כתוב שבעל הבית מתחייב לספק שירותי טלוויזיה - איזה סוג שלהם לא כתוב.... אם זה היה הממיר שלנו בכיף לא הייתי נותן לו אבל זה שלו כי כתוב בחוזה שהוא צריך לספק שירותי טלוויזיה הקטע הוא שגם פרטי הוא לא נותן לעשות כי כתוב בחוזה שהוא זה שמספק שירותי טלוויזיה - והוא קטנוני ברמות זה אומנם כשר אבל זה מסריח ברמות!!

למעלה