אני רוצה הביתה!!!!!!!!!!

רחלילי

New member
אני מאד שמחה

שאני רואה אותך כאן יום אחרי יום!!!!!! יישר כח! ואני גם רוצה הביתה, ו-אופס, בדיוק הגעתי!

יו! אוף איתך!

זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! חוץ מזה... את ממש לא בסדר!!!!!!! קודם כל שיגעת לי אתמול את הראש עם השלט פירות (עדיין לא היה לי זמן לבוא על סיפוקי!) ועכשיו את מספרת לי שאת מגשימה את החלום שלי (ללכת הביתה) ואני לא יכולה... זה ממש כואב...

צילולה

New member
גלגלגלית

שלט פירות.. זה משהו חדש? מעבירים עם זה פירות בטלוויזיה? כדאי לנסות??

shelycat

New member
גלגליתה...מנצל"שת

לא לשכוח אותנו בבקשה ולשלוח לנו אימייל.

רחלילי

New member
אבל לפחות לך יש משכורת נורמלית

שכשאת באה הביתה יש לך לפחות משהו בארנק לקנות איתו את השלט פירות שלך!!!!

כן, אבל אני לא מגיעה הביתה לשלט!

איך היה השלט שלך אתמול?!?! (עדיין יש לי סימנים של ריר על השולחן פה במשרד בגללך...)

רחלילי

New member
היה ועדיין טעים!

שודרג בערב עם ליקר קסיס אמיתי מצרפת מאיז יקב על אמת כזה, והפך למעדן אמיתי (תודה, אתי@!) השארתי לי קצת לעכשיו ועכשיו אני מתענגת על זה.

shelycat

New member
עכשיו את סתם מרושעת../images/Emo3.gif

אין לי אף פרי בבית (אבוקדו לא נחשב נכון?) וגם השוקולד אזל....

רחלילי

New member
כבר לא זוכרת הייתי בחוסר איפוס

אתמול הכנת הסלט גבתה ממני כוחות נפשיים ככה שהכנתי וישר נרדמתי. אני מאד שמחה שהברה בנות אכלו אתמול המון ויטמינים!!!

פ א ב

New member
עשיתם לי חשק. הערב יהיה סלט ../images/Emo80.gif

פירות (לא רצועות בקר). בעלי יהיה מבסוט! כמה זמן לא אכלנו סלט פירות סתם ככה בלי סיבה לחגיגיה. יהיה" תותים, תפוזים (יש בבית), בננה, תפוחים, אולי צימוקים והרבה מיץ תפוזים לרוטב. אוף! חבל שאי אפשר עכשיו.

רעות!! אתן פשוט רעות!!

מאתמול אני לא מפסיקה לחשוב על סלט פירות בגללכן!! ולא, אין לי פירות בבית ולא, אני לא יכולה ללכת לקנות כי אני צריכה לשבת בבית וללמוד למבחן בכלכלה וזה איייייייייייייככככככככככסססססססססס!!

נראה לכן שיתנו לי ללכת הביתה מהעבוד

מהעבודה בטוענה ש"אני חייבת ללכת להכין שלט פירות"?!?!... אולי?....

למעלה