אני רוצה הביתה!!!!!!!!!!

אני רוצה הביתה!!!!!!!!!!

אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה! אני רוצה הביתה!

אתי@

New member
רחלילי אמרתי לך שיש כאן מצ'וגעות?

גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה! גם אני רוצה הביתה!

אבל!

אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו! אני לא יכולה ללכת הביתה עכשיו!

סטונס

New member
אבל

למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? טוב נמאס לי.

כי!

עבודה! עבודה! עבודה! עבודה! עבודה! עבודה! עבודה! (אין פרנסה... קשה... קשה...) הבנת?!?.....

shelycat

New member
בטח רואים לך את זה בלבן של העיניים

ואצלך קשה לפספס אותן

היום זה באדום של העיניים...

הלכתי לישון מאוחר (ראיתי מלון פארדייז בשידור המאוחר במקום ללכת לישון... פסיכית...) וקמתי מוקדם... פגשתי את רופאת המשפחה במכולת והיא ישר שאלה אם אני רוצה אישור מחלה... (נבהלה מהפנסים האדומים...)

אתי@

New member
בכנות../images/Emo35.gif

כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן!

אתי@

New member
לכל דבר את צריכה תרגום? ../images/Emo6.gif

תראי איך היא נכנסת לכאן פעם ב- וישר מעוררת מהומות ובלאגנים

ayush

New member
גם אני ../images/Emo70.gif

ובזה הרגע אני יוצאת לכיוון

shelycat

New member
מטורפות! פשו מטורפות!

אני בבית מתוך החלטה מינהלתית היום לא לצאת מפה ולגמור לסדר כל מה שיש לעשות (אני איתכן בין נקיונות לכביסות).

צילולה

New member
../images/Emo82.gif

בואאאאי הביתה...... אני כבר מחכה, רק לך...
(מי ששרה את זה תמיד נשמעת לי כמו פרה)

שמופית

New member
../images/Emo6.gif כנראה שגם לפרסומאים

של תנובה היא נשמעת כמו
, אחרת איך תסבירי את הפרסומת עם הבחור בהודו ?

למעלה