אני רוצה גן יפני

semuelf

New member
אני רוצה גן יפני

להורים שלי יש בית. וסביב הבית יש אדמה. ועל האדמה אין כלום חוץ מצמחיה שגדלה פרא אחרי כל גשם. אני רוצה לנסות לשכנע את ההורים שלי לסדר גן יפני או גן זן בריבוע פנוי של 7 על 4 מטר, בערך. בשביל זה, אני צריך מישהו שיודע לתכנן גן כזה, שיתכנן ויביא לי סקיצה או משהו לשכנע בעזרתה את ההורים שלי. אם התכנון הראשוני עולה קצת כסף - אפשר לסדר. מישהו מכיר אנשים כאלה? תודה.

GnomeBubble

New member
נראה לי שיש בתפוז פורום של בונסאי

אולי יודעים שם גם על גננות יפנית מעבר לגידול עצי בונסאי (ובכל מקרה, כדאי שיהיה לך לפחות אחד כזה בגן, לא?
)

eyal149

New member
רעיון מצוין

אולי תנסה לראות תמונות של גנים יפנים וזה יתן לך רעיונות . אם אתה צריך אני אשלח לך. אולי אתה מחפש גנים "יבשים" .זה עם חצץ קטן גרוס .ניתן להשיג זאת .פעם שאלתי וזה סדר גודל של 1000 שקל למשאית . בכל אופן אם יש לך מקום זה יכול להיות פינת חמד מדהימה .אני גם מתענין בזה אבל אין לי שטח .לדעתי שווה וגם כדאי

eyal149

New member
רעיון מצוין

אולי תנסה לראות תמונות של גנים יפנים וזה יתן לך רעיונות . אם אתה צריך אני אשלח לך. אולי אתה מחפש גנים "יבשים" .זה עם חצץ קטן גרוס .ניתן להשיג זאת .פעם שאלתי וזה סדר גודל של 1000 שקל למשאית . בכל אופן אם יש לך מקום זה יכול להיות פינת חמד מדהימה .אני גם מתענין בזה אבל אין לי שטח .לדעתי שווה וגם כדאי

למעלה