מורס... ... . .... . .... .. .. . .
ש שרון-ב- New member 10/5/01 #4 ממש מטומטמות מה היתה השאלה דחליל ??????? הטפשית, השאלה, מה היתה ?????? שרון אוהבת לתת תשובות
ה הדחליל New member 10/5/01 #5 השאלה לא היתה לך אבל אם את מתעקשת אז .... ``מה אמרה הצפרדע לנסיכה לפני שהיא נישקה אותה ?`` החידון נושא פרסים ....
השאלה לא היתה לך אבל אם את מתעקשת אז .... ``מה אמרה הצפרדע לנסיכה לפני שהיא נישקה אותה ?`` החידון נושא פרסים ....
ה הדחליל New member 11/5/01 #31 באמת ? שריטות של הלם על תקליט ויניל ישן מובילות את מחט השנים בחזרה אלי זיכרונות אפלים אלי ילדות ונעורים כשהיית שלי וחמוקייך מתחתי בוהקים בזיעת אהבתינו הפרועה ועכשיו כשהלכת נישארו הזיכרונות החרוטים על לוח ליבי כשריטות על תקליט ויניל ישן
באמת ? שריטות של הלם על תקליט ויניל ישן מובילות את מחט השנים בחזרה אלי זיכרונות אפלים אלי ילדות ונעורים כשהיית שלי וחמוקייך מתחתי בוהקים בזיעת אהבתינו הפרועה ועכשיו כשהלכת נישארו הזיכרונות החרוטים על לוח ליבי כשריטות על תקליט ויניל ישן
A ariegur New member 13/5/01 #35 את חושבת שכל תקליט זו שריטה אחת ? אז את טועה. כמה מדענים עולמיים שמכירים אותי, משתמשים בשריטות שבמוחי הקודח במקום הסימן המקובל ל ``אינסוף`` . אריה - שתמיד מחפש את ה 8 השוכב במקלדת.
את חושבת שכל תקליט זו שריטה אחת ? אז את טועה. כמה מדענים עולמיים שמכירים אותי, משתמשים בשריטות שבמוחי הקודח במקום הסימן המקובל ל ``אינסוף`` . אריה - שתמיד מחפש את ה 8 השוכב במקלדת.