אני רוצה גם

הדחליל

New member
אני רוצה גם

לכתוב שירים יפים ... אבל לא יוצא לי .... אני לוחץ חזק !!!

הדחליל

New member
איזה הודעות מטומטמות יש לי

לאחת המיוחדת שיותדעת שאני מתכוון אליה. צעקה גוועת בדיממת מוחך עוברת כגלים באדוות ימך את פונה אלי באצבע מאשימה אתה הוא זה שקרא את ליבי בגיזרי נייר מתעופפים ברוח מנפץ את אוזניי בפעמוני אהבתך שולח לי גלי אושר בין חופים מושלגים כן אני רוצה לקחת את הסוף ולקפל את פרח ליבך ליבש לשמור לעד לימים קרים זה עונה לך על שאלה הטיפשית שלך ??

אתה לעומת זאת,

מאד מעניין. אני מציע לבחור בך כ``ממי הלאומי`` תא``י (שעורך אינונטורי במחסן הנשק).

שרון-ב-

New member
יקירי !!!!!!!!!!!!!!

הגעת ???? אני שמחה, רק אל תסובב את הגב ותרדם עכשיו או קיי ? שרון באהבה

מסובבת?

היא מלכתחילה היתה עם הגב אליך, רק לא הרגשת. טוב היה חשוך. שרון, תני עוד פרטים מעניינים. אוריאנה

שרון-ב-

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

אבל רק את המילים ורק מהפה ככה שהאצבעות שלי ממשיכות לעבוד שרון, הולכת להדליק מדורה עוד כמחצית השעה עוטפת תפוחי אדמה ומחפשת מרשמלו

מממ...

ומה נשאר Sweet potato of mine? או, היום יהיה חם-אש. יהיה דיסקוווווווווווו תא``י (שהולך על שרון, א-לה פלאמבה הערב)

שרון-ב-

New member
יהיו

כמה צוציקים שינסו להוציא תפוחי אדמה מגחלים לוחשות ללא קול ויהיו כמה הורים שיחייכו עד שהלסת תתפס להם ויהיו מורות שינסו לעשות לעצמן יחסי ציבור ותהיה שרון שאחרי שמקריבה עצמה למען לג בעומר, תלך לרקוד במקום אחר תלתן אתה מוזמן, תתכונן בחצות, אצלנו הכרכרה הופכת לדלעת רק ב 5 בבוקר

לא, לא, לא.

אם אין אש מעוצבת כזאת, סטייל באוהאוס או ארט דקו וקישים מבטטות שגדלו בדרום מזרח ארצות הברית אז אני לא בא. תא``י (מדריך בכיר להתלקחות ספונטנית)

אבל אני פנוי מחר,

להשתטחות על צדיקות משתטחות בהר מירון. תא``י (שלוקח את ``מקלו`` ואת ``התרמיל`` שלו ויוצא אל הגליל)

שרון-ב-

New member
מצטערת...לא....

משתטחת... אני רגילה שמתשטחים עליי שרון ולא מפרס...סע לגליל עם התרמיל ועזוב את המקל כאן

הדחליל

New member
למה

אתם כולכם מוסיפים איזה יציאה דבילית בסוף ? הדחליל - שרוצה להבין ?

שרון-ב-

New member
זו היתה

הסיומת הכי מעניינת שלך (שמא טפטוף ?) שרון הולכת על נקודות

למעלה