אני רוצה את תגובתכם...

crusher

New member
אני רוצה את תגובתכם...

אני רוצה לפתוח פורום לתוכנית MUTANT X ... כדאי לי? ואם כן מי יהיה?

SaberTooth

New member
זה תלויי

תיראי... בעיקרון אני תומך בפתיחת פורום בכל נושא שיש (אם יש אנשים שמתעניינים בנושא), אבל לפי השמועות, ערוץ AXN ירד בקרוב מהמסך, אז אני לא יודע אם זה כדאי ליפתוח פורום לסידרה....

crusher

New member
דבר ראשון אני רוצה להבהיר לכולם...

שאני בן!!! דבר שני ערוץ AXN אם הוא יירד הוא יירד רק מתבל. מת"ב וערוצי-זהב ימשיכו לשדר אותו לא מפסיקים סתם ככה ערוץ

green lantern

New member
גם ערוץ הטבע(היה אחד כזה) ו6 הילדים

יורדים ממסכי תבל... אני מכיר כמה אנשים שיעברו ליס... חבל שלא הפכו את כולם לחברה אחת זה היה יותר נוח ואני בטוח שמבחינת תשלום איכשהוא זה היה יותר פשוט.... חבל ... ערוץ הילדים וואטס נקסט

crusher

New member
מישהו פה מתרגם את בוסטון פבליק?

כי אם כן שיתקנו שם משהו... נאמר בסדרה שיש שם איזה כיתה שהמורים קוראים לה דנג´ן (dungeon) ובסדרה תירגמו את המילה הזו כ"מרתף", וזה לא נכון דנג´ן אם כבר זה צינוק ולא מרתף. לא נראה לי שיורידו את AXN כל כך מהר מתבל.. בכל זאת זה ערוץ דיי טוב..

green lantern

New member
חצי נכון... דנז´ן זהו מרתף של טירה

בו בדרך כלל כלאו אסירים (הדנז´ן בעיר לונדון) אבל גם שמרו יינות וכו´ בקשר לתבל.. שמעתי בחדשות אמרו שמיום שני (הבא
) יבוטל ערוץ הילדים וערוץ הטבע וAXN מבוטל..

pomelit

New member
רבע נכון

dungeon = בעברית: צינוק. בדרך כלל מקום טחוב ואפלולי (אפשר בתחתית הטירה, יכול להיות בתחתית של כל דבר בעצם), המשמש לעינויים.

pomelit

New member
והחצי השני

בלונדון דווקא היה את ה tower, שבשמו העברי יהיה "המגדל" והוא שימש כחדר השינה האחרון של די הרבה אנשים לפני שהם הוצאו להורג, ביניהם די הרבה בני אצולה ומלוכה. אגב, הטאוור של לונדון לא היה, הוא עודנו, ומי שמבקר בלונדון יכול להיכנס אליו ולקבל בו סיור מודרך מאנשים שמתעקשים להלביש אותם בתלבושות מהמאה ה 17 בערך. מומלץ

למעלה