אני רוצה את אמא.

Ayelet chan

New member
אני רוצה את אמא.

פוסט שכתבתי בבלוג שלי ב11/11/2005 http://israblog.nana.co.il/tblogread.asp?blog=53814&blogcode=2825940 אולי זה נשמע כמו משפט של ילדה קטנה שלא ראתה את אמא שלה שעה, אבל אני באמת רוצה את אמא. היא נורא חסרה לי, היא מפספסת את כל הבגרות שלי, היא מפספסת את כל החיים שלי, היא לא תזכה לראות אותי מתחתנת, היא לא תזכה לראות את אחותי מתחתנת, היא לא תזכה לראות אותנו מגיעות לעבודה, היא לא תזכה לראות אותנו עושות שום דבר שאם זוכה לראות. כי היא החליטה, שהיא רוצה לעזוב את העולם הזה, ועזבה. אני כותבת את הפוסט הזה, חנוקה מבכי, אני פשוט לא מצליחה להפסיק. אבא צדק, כמעט שנתיים עברו וזה באמת יצא החוצה, רק פעם אחת בכיתי רק בגלל זה. אף פעם לא חשבתי באמת מה אני חושבת על זה שהיא לא כאן יותר. היא חסרה לי, חסרה לי כל האהבה ממנה, חסרים לי הצחוקים שלה, והמשפחה מהצד שלה שנטשה אותנו ברגע שהיא לא הייתה יותר. וחסר לי החיבוק שלה, והנשיקות שלה, והנשיקות לילה טוב שלה, וההשקמה על ידייה, והכל, הכל פשוט חסר לי. אני אפילו מתגעגעת לזה שהיא לפעמיים לא מרשה לי כל מיני דברים. ואני לא זוכרת שהיא אי פעם צעקה עליי, הרביצה לי, עשתה לי כל רע, אבל היא הלכה. ואין אותה יותר, רק הזכרונות של 12 שנים יפות נשארו, רק הזכרונות. והיום אני כמעט בת 14, כמעט שנתיים אני ללא אמא, כמעט שנתיים שלא הוצאתי כלום, כמעט שנתיים שלא באתי להזכרות שלה, וגם של אח שלי שמת לפני יום הולדת 10 שלי. גם הוא חסר לי, היינו ממש נפש תאומה, אהבנו אותו דבר, תמיד שיחקנו, מצאתי ברכה שהוא כתב לי ליום הולדת 4 בערך, זה הזכיר לי את המשחקים איתו, כל כך אהבתי אותו. כל כך אהבתי את אמא. ומה שנשאר לי עכשיו זה זכרונות, ובכי, בזמן הקרוב כנראה יהיה הרבה בכי. ואני לא מתחמקת יותר מההזכרות של שניהם, כי אני צריכה ללכת לשם, למרות שזה עצוב, למרות שזה כואב, למרות שאני אבכה, אני חייבת ללכת לשם.

hartuvim

New member
הי חמודה...

כל כך עצוב. את עוד כל כך צעירה וכבר יש עלייך משא כל כך כבד של אבל ועצב. אני משתתפת בצערך מעומק הלב. אני הייתי בת 16 כשאמא שלי נפטרה, לא כל כך רחוק מהגיל שלך עכשיו, ואני זוכרת את זה היטב. האם מישהו תומך בך? האם יש לך עם מי לדבר? האם אבא מבין אותך? אני מזמינה אותך ומקווה שתמשיכי לכתוב לנו. באהבה, שירה.

Ayelet chan

New member
האמת שאין כ"כ.

ואם אני אנסה לדבר עם אבא שלי על זה, הוא יתחיל להגיד שאני חייבת פסיכולוגית ובלעבלעבלע. >> ואני גם לא ממש רוצה לדבר ולנסות לעודד את עצמי עם מישהו שמקלל אותי. ועם אחותי אני לא אוהבת לדבר על הנושא הזה. יש לי חברה שגם איבדה את אמא שלה בגיל צעיר יותר משלי, אבל לא יוצא לנו הרבה לדבר בזמן האחרון.

A GIFT OF LOVE

New member
שלום יקירה../images/Emo24.gif

כואב לשמוע על האובדן הכפול, את מוזמנת להשאר עימנו ולשתף. אני רוצה להקדיש לך שיר: השתיקה שלי זה הצעקה הכי גדולה שלי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע אני רציתי לבכות אבל... פחדתי שזה יפריע! כאן את יכולה לפרוק לבכות ולנסות לעבד מעט את הכאב... אל תשתקי כי מותר לנו לבכות, להזכר ולכאוב... להסתכל על הכאב בגובה העיניים ולהתמודד איתו כי חלק מהבגרות הוא התמודדות עם הכאב. בשבילך תמיד- גיפטוש!

היי איילת.

ברוכה הבאה אלינו. לא הייתי מנחשת שאת רק בת 14, אם לא היית אומרת. את נשמעת מבוגרת יותר. ומה הפלא? החיים ללא ספק ביגרו אותך בגיל כל כך צעיר ... אני מזדהה עם הרבה תחושות של חוסר שתיארת, ואני בטוחה שאני לא היחידה כאן. אני מצטרפת לשאלותיה של שירה מעלי. את מוזמנת מאוד להישאר איתנו, לשתף ולהשתתף ככל שיתאים לך. סקאלי

Ayelet chan

New member
תודה. ^^

אני לא כ"כ חדשה, פעם כתבתי כאן בעילום שם (אני לא מוצאת את ההודעות בכלל, זה היה שנפתח הפורום). זה יותר ברוכה השבה. ^^;

איילת

אני מחבקת אותך מעומק הלב ומבינה את הכאב העצום. גם אני איבדתי אח ואמא . המילים חסרות לי ואני רק יכולה לנסות לנחם אותך עם העובדה שעם הזמן הכאב ידהה מעט ויוקל לך . כתבת : "כמעט שנתיים לא הוצאתי כלום..." מתוקה, אני ממליצה לך לנסות להוציא החוצה את הכאב, להתמודד איתו , בכל צורה שתבחרי .תכתבי,תבכי,תצעקי.. העיקר לא לברוח ולהדחיק. בכל מקרה תדעי שתמיד יש לך פה כתף תומכת ואוזן קשבת. המון חיבוקים ואהבה
ענבל.

שלום איילת

הרבה כאב יש בדברייך ואני מבינה כל כך. הייתי בת 15 כשאמי נפטרה והתחושות היו קרובות למה שאת מתארת. הידיעה שהיא לא תראה אותי עושה את כל מה שתיארת... והשנים חלפו הזכרונות ליוו ומלווים עד היום. למדתי נישאתי ילדתי וגידלתי גדלתי והתבגרתי... ולמרות זאת כל כך מבינה את התחושות שלך. מחבקת אותך ומזמינה אותך לשתף אותנו בחייך ותחושותייך.

היי איילת...

ברוכה הבאה... ? מאוד התרגשתי לקרוא אותך... והיה מאוד קשה להאמין שכתבת את זה בגיל 14 (היום 15?) כל כך הרבה תובנה וחוכמה בגיל כל כך צעיר.. בכלל לא מובן מאליו... את צודקת בהחלט.. כנראה שאת מוכנה ללכת לשם... ולהוציא את כל הכאב החוצה.. מה עשית עם זה מאז שכתבת את הפוסט הזה? יש מי שנמצא לידך ועוזר לך? מה עם אבא? דודים? מוזמנת להישאר ולשתף אותנו בכל מה שמתאים לך....

Ayelet chan

New member
אני עוד כמה חודשים בת 15.

מאז שכתבתי, הלכתי פעם אחת לקבר של אח שלי ואמא שלי. ולמעלה עניתי כבר לשאלה השנייה. :)

למעלה