אני רוצה איי סי!!!!!!:-(:-(:-(

shanikoo

New member
אני רוצה איי סי!!!!!!:-(:-(:-(

מה אני בסה``כ מבקשת???? שהאיי סי שלי יעבוד כמו שצריך!!!!!! זה נראה לכם בקשה מוגזמת? לא נראה לי!!!! הוא תמיד היה ילד טוב,לא עשה לי בעיות,התנהג יפה,לא לכלך(בדר``כ),ושיתף איתי תמיד פעולה,כמו שאיי סי טוב ומחונך ראוי להתנהג. אז למה ככה,ביום בהיר אחד,ללא הודעה מוקדמת,הוא שובק חיים? למההההההההה??????????? במה חטאתי?????? איי סי רע!!! תעבוד איי סי! תעבודדדדדדדדד!!! אוף איתו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמישהו יעזור לאיי סי שלי! הוא מת,ואני עומדת למות יחד איתו!!! הלפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא רוצה להיות אדום! הוא רוצה להיות ירוק!!! תעזרו לי!!!!!! תעזרו לו!!!!!!

shanikoo

New member
וחוצ`מזה,

אני מנסה להוריד איימיש ולא מצליחה!!! מה אני מבקשת? איי סי בריא ותוכנת מוזיקה! את הנאפסטר לקחו לי,את האיי סי הורגים לי ממש בדקות אלו,שלפחות יתנו לי להוריד את האיימיש!!! אנשים רעים יש שם למעלה! ר-ע-י-ם!!!!

shanikoo

New member
ובנוסף להכל!!!!

זרקו אותי מהצ`אט!!! אותי!!! ולמה??? כי אמרתי יותר מדי פעמים אוף. בדיוק ככה- אוף אוף אוף נזרקת מהצ`אט ע``י תפוז!!! אמא ש`ך!!!!!! איפה חופש התבטאות? איפה אני אוציא תסכולים אם לא בצ`אט?? אה??? עכשיו הפורום של רני סובל... ר-ע-י-ם! אנשים ר-ע-י-ם!!!

shanikoo

New member
אם הייתי יודעת מה הבעייה,

הייתי פותרת אותה... אני באה לפתוח אותו..ומה החוצפן כותב לי? קאנט אסטבליש קונקשיין! אמאש`ך קאנט אסטבליש קונקשיין!! בדקתי את ההתחברות שלי לאינטרנט כמו שהוא אמר! כמה וכמה פעמים! המון פעמים! באופן אובססיבי... שמישהו יעזור לייייייייי

blue love

New member
שניקו..

קודם כל תנסי להתקין מחדש...(כנראה שכבר ניסית 10 פעמים לפחות...אבל אולי בכל זאת...) דבר שני רואים אותך כאן...וזאת חוויה בפני עצמה..(-: שיהיה לך ערב מקסים חומד blue

shanikoo

New member
יווווו....בלו....

האיי סי שלי כבר פועל.. תודה רבה.. אבל לא זה מה שרציתי להגיד לך.. רציתי לומר,שכל פעם שאני קוראת הודעה שלך,במיוחד אם היא לי,וגם אם לא, אתה פשוט מעלה לי חיוך על השפתיים:) ובגלל זה אני מאוד שמחה שהצטרפת לפורום הקט שלנו... אז גם לראות אותך זו חוויה, ואני מקווה שיהיה לך גם ערב מצוין. שני:)

blue love

New member
שנשן..

סומק על לחיי...(-: ואת חייבת להאמין לי כי אני לא בהיר כל כך ובהחלט אי אפשר לראות אודם בלחיים אצלי...אבל.. חם לי בפנים=משמע אני מסמיק.. שיהיה לך לילה מתוק מדבש.. שקט כמו הגלים... מקסים כמו שמים כחולים מדהים כמו שפתיים מתנשקות וכחול...כמו השם שלי.. (-: blue

למעלה