אני רוצה אותו!!!!!!!!

מגדלנה20

New member
אני רוצה אותו!!!!!!!!

די אני כבר לא יכולההההההה לא מפסיקה לחשוב עליו, כל היום!!!!!!!!! הכל בגלל הטעות שעשיתי- דחיתי אותו!!!!! ועכשיו הוא התרחק ממני... אבל אני עכשיו זאת שרוצה אותו והוא..?? אין לי מושג כי אני לא עושה כלום בנידון..אבל לא יכולה להפסיק לחשוב עליו! עזרו לי בבקשה אני רוצה לשכוח אותו כי אני יודעת שאני לא יעשה כלום איתו אין מצב שאני ידבר איתו, אנחנו לא מדברים כבר, אני רואה אותו יום יום בבקשההההההההההההה

תגובה

אם את רואה אותו הרבה, תוכלי לדבר אתו. נסי להיות יותר עדינה ונעימה אליו, להתענין בו ולדאוג לו. אם תהיי טובה אליו, אולי יסלח לך שדחית אותו.

ענתי44

New member
עד כמה את רוצה אותו?

והאם את רוצה אותו בגלל שהוא כבר לא זמין וכשיחדש את חיזוריו אחריך שוב תסרבי? אם התשובה שאת עשית טעות ומתחרטת ורוצה אותו באמת, אז, תעשי משהו.כי להתעלם ממנו לא יקדם אותך. תנסי רגע להכנס לנעליו. את מצאת חן בעיניו והוא רצה אותך.הוא אזר אומץ וחיזר אחריך. דבר לא קל.ואת דחית אותו. הוא אולי פגוע ממך. האם דחית אותו בנימוס או שהשפלת אותו? בכל אופן, גם אם היית כנה ועדינה זה פגע בו.לכן הוא מתעלם ממך. עכשיו, ברור שאת הצעד הראשון, את צריכה לעשות. אבל קחי בחשבון שהוא פגוע מידי או כבר התגבר עליך ואפילו כבר יש לו חברה. לכן אל תעשי משהו גדול מידי. כשאת פוגשת אותו תחייכי אליו, תברכי אותו בבוקר טוב או אפילו תגידי לו שעצוב לך שבכלל לא מדברים. אם הוא מחייך בחזרה או מברך אותך. תשאלי מה שלומו? בקיצור תחדשי קשר. אפילו מרחוק. ואז אם כעס וסלח ועדיין רוצה הוא יכול לנסות שוב. או לחשוש מסירוב נוסף ולא להתקרב. במקרה הזה תצטרכי את לומר לו שאת התחרטת שדחית אותו. שיהיה לך בהצלחה.

מגדלנה20

New member
ממ אז ככה:

לא דחיתי אותו ממש... פשוט הוא היה מתקשר שולח הודעות היה קורא לי לשבת איתו(הוא משרת איתי בבסיס) והייתי מסננת לא עונה.. אומרת שאני עייפה.. הוא היה קורא לי הייתי אומרת היי והולכת הייתי סנובית רצינית!! לא רציתי אותו בהתחלה.. אולי כי הוא שונה ממני.. אולי כי התביישתי..אבל בזמן האחרון אני לא מפסיקה לחשוב עליו! ולא אין לו חברה אני מעודכנת.. יצא לי השבוע לדבר איתו שאלתי אותו למה הוא לא מדבר איתי כבר לא מתייחס. ןהוא אמר שהוא לא שם לב אבל מעכשיו הוא יתייחס יותר.. אני תמיד רואה שהוא מסתכל עליי. אני בטוחה שדי ירד לו כי עבר הרבה מאז.. אבל אין לי אומץ לעשות משהו...

pinki girl1

New member
אם לא תנסי לעולם לא תדעי..:)

אל תשכחי שחיים פעם אחת .. אל תפספסי את זה! בהצלחה

קמוש1

New member
את תהיי חייבת להגיד לו כדי לדעת..

וזה שווה מניסיון שלייי היה לי משהו דומה קצת אני רציתי אותו ואמרתי לו שאני רוצה שננסה שוב עוד פעם מפה לשם הוא החליט שהוא לא רוצה אבל לאחר מכן הוא בא מיוזמתו ורצה עוד הזדמנות ועכשיו אנחנו יחד
אז נכון שבהתחלה הוא סירב לי.. תאמיני לי לא קרה שום דבר נשארנו ידידים טובים כמו אז.. אבל אחר כך זה השתלםםם אל תוותריי.. תנסיי

מגדלנה20

New member
הלוואי היה לי אומץ! אין אין

עכשיו חברה שלי התקשרה אליו והוא לא ענה אח"כ הוא חזר אלייה ולא הבין מי זה והיא אמרה לו שזו אני כאילו שהיא חברה שלי וכנראה התקשרתי ממנה אליו. אז הוא אמר אה איפה היא? אז היא נתנה לי ולא היה לי אומת אז היא אמרה שאני לא נמצאת עכשיו פה אז הוא אמר אה תגידי לה שתתקשר אליי שתחזור ואין לי אומץ ועכשיו חברה שלי התקשרה אליי ואמרה שהוא שוב התקשר למספר שלה וחיפש אותי.. אבל הקטע שאין לי אומץ לדבר איתו..אין לי על מה..אחרי הרבה זמן לשאול לשלומו?!

חמודה..

בגישה הזו את לא תשיגי כלום ! את תפספסי אותו.. אם היו לך תהיות לגביי אם הוא מעוניין או לא מעוניין, נראה לי שקיבלת את התשובה. לא חבל ?!

למעלה