אני רוצה אהבה

pozpaz

New member
אתה לא היחידי...

כולנו מחפשים אהבה וכולנו רוצים בזוגיות.. ההבדל בינינו בנושא זה, נמצא במה אנחנו מוכנים להקריב ולוותר על מנת לקבל את זה. שאני אספר לך על הלילות בהן אני מבלה במיטה ומדמיין את עצמי כצמח מטפס? כאשר האחר (בן זוגי) הוא העץ האימתני?? שאספר לך על הרצון שאני חוזר הביתה לדעת שיש מי שמחכה לי שם.. שיש לי על מי להניח את הראש ? שיש מי שמחבק אותי ודואג לי.... לוחש לי באוזן דברי מתיקה? מגן עלי מהעולם הזה? כמות הפעמים שחלמתי שאני ממתין לשובו של בן-זוגי עם נעלי בית וכוס שרי ביד? אפילו קניתי כבר את קצף האמבט בשביל האמבטיה שאני אכין לו ??? הקיצר, אני חושב שהבנת

נשאון

New member
כולנו .. אבל האם הפנטזיה יכולה להפוך למציאות

כאשר אנחנו מתאהבים במישהו בין אם זה מתחיל בסטוץ חד פעמי או במפגש על קפה ( ממש איתי ) מה קורה הלאה איך אנחנו מישמים את זה כדי לא להפגע לאבד את הבטחון העצמי במידה ונדחה? הייתי שמח לשמוע מחברי המלומדים על התחלות חדשות אכזבות וכל מה שבאמצע איך מודאים שזה כן או לא??? וכמובן סיפורים שעברתם אוהב אותכם

Npanter

New member
גם אני פתוח להצעות בעניין האהבה. דברו חופשי!

Jony Jerusalem

New member
רק מניסיון אישי

אני מדבר פה רק מהניסיון שלי, אולי הניסיון שלי הוא לא דוגמה אבל עובדה, זה עבד. בחיים שלי אני אמרתי שרק בן זוג נשא, פותר את כל הבעיות. אבל המציאות היא אחרת. ראשית, המתכון להצלחה במציאת בן זוג היא לא אתרי ההיכרויות לפי דעתי, למרות שאי פתחתי כזה לנשאים, אני בדעה של לצאת לבד ואני מדגיש את המילה לבד. לצאת, להראות את עצמכם, אחד לאחד, לפגוש אנשים, להכיר אנשים, ואולי אפילו להתאהב. אחרי שזה קורה, ולמרות שכולנו חרמנים פתלוגיים בדרך כלל ורוצים לבדוק ישר ביצועים, צריך להתאפק, לפגוש שוב ושוב, לא בבית שלכם ולא בבית הצד השני. לתהות על קנקן הצד השני ולהכיר יותר. אם ראיתם שיש פה קליק, אם אתם רואים שיש פה כימיה ענקית אז לספר לפני כל אקט מיני (לא מחשיב נשיקה כאקט מיני). להגיד את האמת שלכם, ולהכין את עצמכם גם לכוננות ספיגה שאתם הולכים לעשות את זה. אם אותו אדם פתוח, יש אולי סיכוי תאורטי שהוא יקבל את זה יפה, אם לא, ייתכן שזה יהיה תגובות לא נעימות. יש לי חבר טוב, שהוא מושך אנשים לשיחות על איידס או דומה לזה במפגשים הראשונים על מנת להבין את היחס של הצד השני, ובמקרים שרואים שאין סיכוי בכלל הוא לא מעיז להוציא המילה הזו מהפה. אם זה הצליח, סבבה, אם לא, זה קשה, אבל צריך לבנות לעצמנו חומת הגנה ולהיות מחוסנים. ואספר על עצמי למי שעוד לא שמע. אמרתי תמיד שזה לא יכול לקרות שיתאהב בי מישהו בריא, שאתאהב במישהו בריא. עשיתי כמו שסיפרתי, הלכתי לבד לפאב, הכרתי, התאהבתי, זה היה דו צדדי, נבהלתי מעצמי, לא אמרתי כלום, רק התנשקנו. לקחתי אותו הביתה, וקבעתי להפגש איתו למחרת או בעצם באותו יום אחרי הצהריים. ניסיתי לישון, זה היה קשה, אני מאוהב. התקשרתי לחבר הומו, בריא, ושאלתי אותו מה לעשות - הוא אמר לי לספר לפני המיטה. התקשרתי לחבר סטרייט - נשא - הוא אמר לי - לא לספר - לבדוק ביצועים במיטה ואז להחליט. זה היה קשה, שתי דעות מנוגדות ואני שחשבתי למצוא לי פתרון נשארתי עם הדילמה בראש שלי. החלטתי שלא תהיה מיטה לפני שאספר. נפגשנו, דיברנו המון, הוא ניסה למשוך לסקס, לא נתתי. משכתי עוד ועוד עד שהיה לי רגע של אומץ וסיפרתי לו. אחד הדברים הכי קשים שקרו לי בחיים מעבר לקבלת המחלה. זה רגע מביך, זה רגע מתסכל של פחד של דחייה. אחרי דמעות, חיבוק והמון דיבורים הוא אמר שהוא רוצה לחשוב על זה יום אחד. הוא אמר שהוא מכיר את הנושא הזה והוא לא אטום לו. בבוקר הוא יצא מביתי לעבודה, קבענו להפגש בלילה. יום שנראה כמו נצח נצחים, לא היה מישהו שלא חיפשתי אצלו חומת הגנה שמא הוא ידחה אותי. זה היה פשוט נורא, הייתי היסטרי. כל שעה כמו נצח. בלילה הגעתי אליו, הוא אמר לי שמנסים, וזה כבר חמש שנים שאנחנו ביחד. זה אומר, הניסיון הצליח, זה אפשרי. במקרה שלי היה לי מזל, הבחור עם ראש פתוח, מכיר הנושא, לא אטום לו בכלל ולכן קיבל את זה מאד יפה. בהשראה שלי בחור אחר, אותו הנשא הסטרייט שסיפרתי קודם לכם שאמר להכנס למיטה ואחר כך לספר, הקשיב לי בסופו של דבר שהוא הגיע לסיטואציה שהכיר בחורה בריאה. הוא התאהב מעל הראש, הוא חרמן פתלוגי יותר ממני, הוא לקח את הבחורה לבית קפה, סיפר לה שהוא נשא, הוא באותה תקופה חלק מהזמן היה גר אצלי. אחרי המפגש שלו הוא חזר מאושר ושמח יחד איתה. את הרעשים מחדר המיטות אחרי זה היה אפשר לשמוע כי הבנין רעד, זה מסביר את הכל והם חיו באהבה מטורפת המון זמן. כן, הוא סיפר לה את האמת ישר. אבל יש לי חבר טוב אחר, כלכל מי שהוא מספר, הוא חטף בומבה בראש, התנהגות לא יפה. לכן, זה לא פשוט, זה לא קל, אבל זה אפשרי וצריך לזה את מה שאני זכיתי לו והחבר הזה גם זכה לו - מזל בהיכרות. לא אומר שצריך למהר ולספר, אבל מצד שני אם במקרה, אתם מזהים בהתחלה שבריר של סיכוי למשהו שהוא מעבר לזיון תחשבו טוב טוב כי אנשים אוהבים את האמינות ההתחלתית ולסיום אגיד לכם את מה שהחבר שלי, בן זוגי מזה חמש שנים אמר לי: הוא אמר לי שהוא קיבל אותי וקיבל את זה יפה כלכך וזה בזכות האמת שסיפרתי לו מהתחלה ונתתי לו לבחור ולא החלטתי על משהו בטרם הוא ידע הכל. מקווה שכל אחד ואחת כאן ימצאו אהבה, זה אושר, זה שמחה והאמת, זה כן יכול לקרות אבל מודה, זה קשה. חיבוק לכולם ג'וני

למעלה