אני רוצא

הפנתר11

New member
אני רוצא

שלום רב שמי עוזי שגיא אני רוצה לבוא לגור באירופה יש לי יש לי לי דרקון אירופאי(האם זאת גם אזרחות) אני נשוי+2 שתי האם יש לי סיכוי בכלל להגר? איני בעל מקצוע בעל תואר כל שהו והאם אפשר לסדר משהואו אתם יודעים עם משהו יכל לעזור לי בנושא זה?

Nobilis

New member
תשובה

אני מניח שאתה מתכוון לדרכון אירופי (כלומר, של מדינה החברה באיחוד האירופי). הדרכון (או יותר מדויק - האזרחות שבשלה קיבלת אותו) יאפשר לך ולמשפחתך מגורים באירופה (לרבות אישורי עבודה, וכו'). כלומר, מבחינת ניירת אתם מכוסים. אבל, השאלות האמיתיות הן אחרות - האם יש לכם חסכונות שיאפשרו מעבר? בני כמה הילדים? האם אישתך תומכת במעבר? אילו שפות אתם דוברים, ובאיזו רמה? באילו מדינות באירופה אתם מעוניינים? בני כמה אתם? מה מקצועה של אשתך? אלו מקצת השאלות שהתשובות עליהן חסרות בטרם נוכל לענות באמת.

הפנתר11

New member
תשובה ל Nobilis

גרמניה. יש לי משפחה שם שתתמוך בי. .אנגלית בשפה טובה אישתי כצת מתנגדת אבל אני מנסה לשכנע אותה עם לא גרמניה אז נחשוב על מדינה אחרת

Nobilis

New member
המשך

לא ענית על כל השאלות. בגדול - אתם מסודרים מבחינת אישורי עבודה. השאלה היא האם שאר הנתונים מתאימים (האם יש די חסכונות למחיה עד למציאת עבודה, האם יודעים את השפה המקומית כראוי, או יכולים להרשות תקופה של לימודי שפה, האם יש רצון משותף להתגבר על הקשיים ביחד, וכו'). כמהגר, ובוודאי מהגר ללא מקצוע או רקע אקדמי, אתה יכול לצפות לירידה ברמת החיים, בוודאי בהתחלה. השאלה אם זה מתאים לכם, ומה הסיבה למעבר בטווח הארוך יותר. אם אתה מצפה למצוא מקום בלי בירוקרטיה, תאונות דרכים, אלימות, וכו', קח בחשבון שמקום כזה קיים רק באגדות.

למעלה