אני רווקה, רווקה...YO SOY SOLTERA

2 Koma

New member
אני רווקה, רווקה...YO SOY SOLTERA

ההודעה הראשונה שלי פה נוגעת לטלנובלה הגדולה מכולן "אני בטי המכוערת". כאחת שלא סובלת יותר משתי דקות של טלנובלה "מתקתקה" התאהבתי בבטי ממבט ראשון! האם מישהו יודע על אתרים טובים (רצוי גם מצוינים) על הסדרה, בעיקר כאלו שאפשר להשיג בהם תמונות יפות של "חורחה אביליו" הלא הוא ארמנדו המיוסר. אם יש עוד דברים מגניבים שאפשר להוריד על הסדרה (חומר על השחקנים, ביוגרפיות, שומרי מסך) בבקשה שתפו אותי במידע. ויוה לה בטי! מרסה, תלווי לי כסף... ופלו פלו בולו לכולכם...

אם את רוצה

תכנסי לאלבומים שלי ב webshots אני מעלה לשם תמונות כמעט מכל הפרקים של בטי וגם ביקשו ממני כבר להעלות יותר תמונות של ארמנדו. אז את מוזמנת לבקר.

2 Koma

New member
תודה אינה, אבל...

אני מתעניינת יותר בתמונות רגילות מאשר בתמונות מפרקים, בתמונות של ארמנדו יותר (ובעיקר),ובעוד דברים כמו שומרי מסך וחומר על השחקנים. (בעברית ומפורט). את יודעת איפה אפשר להשיג את זה ברשת? בכל מקרה תודה, האלבום שלך מקסים! רציתי להוריד את התמונות מהפרק של הזכרונות ילדות של "בטי הקטנה" אבל הצלחתי רק "לשמור את התמונה בשם" ורציתי להוריד את כל התמונות לתוך WEBSHOTS שלי ושיופיעו גם כ-SLIDE SHOW... את יודעת איך עושים את זה??? תודה מראש!

כדי להוריד את התמונות

צריך קודם להוריך שולחן עבודה של webshots (תוכנה מיוחדת לשמירת טפטים שונים) ורק אחרי זה את יכולה להוריך את התמונות והן ישמרו בתוך שולחן העבודה. לגבי תמונות רגילות פשוט תכנסי ל google ותכתבי את שם אחד השחקנים או הטלנובלה ויופיעו המון אתרים.

למעלה