אני רואה

אני רואה

שהיה פה דיכאון אתמול. יכול להיות שבפורום השמח הזה ה"לונלים" גוברים על ה"אופטימיים" והופכים אותם לשכמותם? יאללה, להתחיל להפגין שמחת חיים, כשאני חוזר אני רוצה לראות את הבית הפוך מהשתוללויות
, ואם את וחברותייך, אחת שאוהבת, תשתו מספיק בירה
\שאנדי\שמפניה\יין מ-1800
, אולי העין שלי תהפוך לשתיים ותוכלו להסתכל לי בעיניים
. סומך עליכן
. שוקומוקית,
, מה עם מסר חזרה
?
בוקר טוב לכולם ולילה טוב לי
. KEEP UP THE GOOD WORK

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

בואנ'ה סחתיין על ההודעה... נחמד לראות מישהו שמח... בעצם לקרוא..
תמשיך כך אולי עוד תקבל גביע..

mr_lonely

New member
תודה רבה לך !!!!

ממנו אני יכול להתעלם..אבל את... תודה רבה לך !!!!

טאKילה

New member
איש כדורגל...../images/Emo12.gif

התבלבלת, חומד תבעט בכדור, לא בחברי הפורום. כולנו פה מלוכדים. תודה.

לבעוט?

איך הגעת למסקנה שאני רוצה לבעוט בחברי הפורום? כוונותיי היו טובות, לא עברה כוונה אחת רעה בראשי כשכתבתי את ההודעה. מתנצל אם ככה זה נראה, לא יקרה שוב. שיהיה יום מעולה לכולם.

טאKילה

New member
כך זה נראה, כן.

מביאה ציטוט מהודעתך אולי תקרא מה כתבת. נראה שהיה פה דיכאון אתמול. יכול להיות שבפורום השמח הזה ה"לונלים" גוברים על ה"אופטימיים" והופכים אותם לשכמותם?

חבל.

אני באתי מתוך רצון טוב בשתי ההודעות שלי (וגם בנוכחית) בשרשור הזה עד עכשיו, אבל לצערי התגובות שלך מזכירות לי את התגובות בפורום כדורגל שאני נמצא בו. אני לא צריך שתצטטי אותי, אני יודע מצוין מה כתבתי, התכוונתי לזה, לא חוזר בי, ויותר מהכל- אני לא מבין למה זה נראה שהתכוונתי למשהו רע. בסה"כ התכוונתי להגיד שלערב אחד ירדה שמחת החיים בפורום, כי בד"כ אתן שמחות ועולזות, וזה יותר נחמד. ברור שזה בסדר שהעצבות משתלטת פה על הפורום לפעמים, אבל היה נראה לי שחלק גדול ממה שאתן עושות פה זה לנסות להפוך את זה. מתנצל שוב אם זה נראה כאילו התכוונתי למשהו רע כי זה לא נכון, ועכשיו עוד יותר כשזה יצא מכל פרופורציה. המשך יום נעים לכולם, ובמיוחד לך, טאקילה.

טאKילה

New member
איש כדורגל...

היה משהו בדברים וחלף, נמשיך מכאן עם התחשבות באחרים. הפורום פתוח לכולם\ן, גם לך. שבת קסומה..

אני בעד../images/Emo45.gif.

רק שבמקום ביקורות מרומזות על גבי הפורום, את הרבה יותר ממוזמנת לשלוח לי מסר ולהסביר לי איפה פה הייתי חסר התחשבות באחרים, כי אני באמת רוצה להבין. סופשבוע מעולה לכולם.

mr_lonely

New member
מודה ועוזב ירוחם ! נהוג להגיד

ואני רק רוצה להסב את תשומת לבך לעובדה שאני "התלוננתי" ראשון ! קרא שוב את השרשור ותמצא, אני מתלונן בשקט. טאקי רק עשתה מלאכתה נאמנה, היא מנהלת הפורום וזה תפקידה ! אך כפי שאמרנו, מודה ועוזב ירוחם !

טאקילה ובעיקר לונלי:

מפאת כבודכם, מתוך רצון לא להעכיר את האווירה בפורום ומתוך מחשבה שבמציאות אתם אנשים קצת אחרים, אני לא מביע את דעתי לגבי כל מה שהלך בשרשור הזה. מוכן במסרים אישיים, אבל לא נראה לי שזה מעניין אתכם. לילה טוב.

mr_lonely

New member
אתה צודק !

אני כבר לא מעוניין ! שהרי הנזק כבר נגרם והפגיעה כבר הייתה אז...למה ? בוקר טוב ויום טוב

למעלה