אני רואה שקשה לכם קצת..

קיפוש

New member
אני רואה שקשה לכם קצת..

להתבטא על ה
בכל אופן ... לפני כמה ימים המליצו לי לעשות שתי טבלאות ולשלב בנהם ע"י טבלה שלישית.. השאלה שלי איך אני יכול להכניס בטופס משתמש אחד כמה שורות בטבלאה אחת?

קיפוש

New member
נחשתי שלא ממש ...

אני פשוט עיייף...(פיהוק) בקצרה.. טבלה אחת מכילה את פרטי הארוע (מקום מחיר וכו´) טבלה שניה מכילה את קהל היעד (בורגים נוער ילדודס..) טבלה שלישית מכילה את מספר הארוע ומספר קהל הידע (אם יש שני קהלים יש שני שורות בטבלה) איך אני יוצר בטופס הזנת הנתונים את הרישום לטבלה השלישית?

דלילה

New member
לפי מה שהבנתי

יש לך בטופס מקום למלא פרטי ארוע ומקום למלא קהל יעד ואז כשאתה שומר את הטופס אתה שומר בטבלה השלישית את הקוד של פרטי הארוע מול הקוד של קהל היעד וכשאתה רוצה למשל לעלות את כל פרטי הארוע לפי קהל יעד מסויים אז: אתה מחפש בטבלה השלישית את הקוד של קהל היעד (יכולים להיות כמה) ומחפש בטבלת ארועים את הארועים הרלוונטים (אחרי שיש לך את הקודים שלהם מהטבלה השלישית) ולהיפך...

קיפוש

New member
אני די רדום ... מצטער..

אבל שאני מזין בפעם הראשונה את הפרטים אני אמור להכניס קהל יעד: 1,4,5 למשל ואז לעשות SPLIT בלולאה?

דלילה

New member
אני ישנתי 3 שעות ואני בדרך לקפה

אז בנתיים תסביר לי מאיפה אתה מקבל את הנתונים 1,4,5 לא כרשומה לפי שאילתה מטבלה???

קיפוש

New member
קמתי משנת יופי קצרה..

ואני מוכן לפעולה..
אני לא יודע איך לקבל את הנתונים.. כלומר שאני אמור להכניס ארוע חדש בטבלה.. מה הדרך הכי נוחה בטבלאות משולשות שכאלה?!

rmarko

New member
../images/Emo17.gif הלא אתה בעצמך כתבת:

בטבלה השלישית - "אם יש שני קהלים יש שני שורות בטבלה".

קיפוש

New member
כן..

אבל איך אני ממש את זה מהטופס של המשתמש.. הוא יסמן צטבוקס? פסיקים?

havlaz

New member
אני לא בדיוק עוקב אחרי

הדיון :p אבל ננסה לזרוק תשובה.. יש לך 4 קבוצות גיל? אז למה להסתבך עם הכל? צור 4 עמודות בטבלה הראשית, עם אפשרות של 0,1, וסמן ב1 מתי שזה נוגע לקבוצה לא הבנתי בדיוק מה הבעיה..

קיפוש

New member
אוי ואבוי...

שהחברה פה לא ישמעו אותך... (פעם קודמת טרפו אותי) זה חוסר יעילות.. ומה עם פתאום תצטרךף קבוצת צרכסים גם?

למעלה