אני רואה שנרדמתם

שiש

New member
אני רואה שנרדמתם

אז מכיוון שאוטוטו יום כיפור, אני אנצל את השקט בשביל הודעת סליחה. אני סולחת לכל הצהובים שחשבו שהם שנונים ושהם "מביאים בנו". אני סולחת לכל הצהובים שחשבו שהם שנונים ובאמת הביאו בנו. אני סולחת לכל מי שבא לכאן כדי להציק, להתנגח, לעצבן ולהסתלבט. אני סולחת לכל מי שלא בא לכאן כדי לעשות את הנ"ל (ומנע מאיתנו כמה רגעי אושר). אני סולחת לכל מי שקרא לארוסי מניוק. אני סולחת לארוסי על שקרא לי מניוקית. אני סולחת לדרוקר על שלא הלך קודם, ולארקדי על שלא בא קודם. ואני סולחת לתפוז על כל ההודעות שהוא מחק לי עוד בטרם נשלחו, יהי זכרן ברוך. וגם... סליחה ממני, לכולם. גמר חתימה טובה!!!

z dead

New member
אני סולח

לך.. על שאמרת שתבגדי בי עם מתן נאור. אני סולח ליואב על זה שהוא אוהב את רנדי אורטון. אני סולח לחיים שהוא אוהד בית"ר. אני סולח לעמית שהיא גמדה. אני סולח לנועם שהוא מניוק קטן. אני סולח למושון על זה שהוא לא מנהל פורום ברמה :) אני סולח לשארס שהוא כזה סקסי. אני מבקש סליחה מ... שארס שחשבתי שהוא לא סקסי,עד שראיתי את האור.

שiש

New member
חמודי ממי כפרה עיניים

לך תראה קצת בסוד העניינים, הבנת הנקרא, ורק אז תחזור ותעליל עלי עלילות דם שפלות. אני הודעתי לך בפירוש, שדווקא עם מתן אני *לא* אבגוד בך. זו תהיה בגידה כפולה, גם בעמית :)

AGENT SHESH

New member
לא מנהל פורום ברמה?!

וואי, אני כל כך הולך לחסום אותך..

AmiTutiT14

New member
אני סולחת...

{אהבתי תרעיון} אני סולחת לאדלשטיין על התפטרותו שתגיעה בעוד חודשיים. אני סולחת לכל האוהדים הנחמדים שהציפו את הפורום בהודעות של שמועות במשך חודשיים. אני סולחת לרמת השרון על זה שהם ביטלו את המשחק אימון שכל כך חיכיתי לו. אני סולחת להפועל ולשפר על עונה גרועה. אני סולחת לשופטים האנטישמים שלא רצו שנמשיך לעלות בגמר אליפות אירופה. אני סולחת לחיים על ההודעות הכפולות שהוא שולח. אני סולחת לנועם על הדבר ההוא שאני רוצה לשכוח. אני סולחת ליואב על זה שהוא אמר שהפורום יבש. אני סולחת למשה על כך שרצה לנטוש אותי בפורום לבד וללכת לצבא. אני סולחת לאיתן על זה שהוא קרא לי גמדה, אני מבינה שזה נאמר בגלל בעיות נפשיות. אני סולחת לשוש על.. שוש נחמדה, היא לא עשתה לי כלום. ואני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו, ובעיקר מפיני גרשון- שכל הזמן ירדתי עליו ולא הבנתי שמשהו קצת לא בסדר איתו, ומגיא קנטור- שחשבתי שהוא עגלה, והיום אני מתחרטת על המחשבה ההיא.

eari

New member
סולחת לדרוקר...

כמה שכחניים אנחנו.. את ודאי סולחת לו גם על גביע יולב, התואר המשמעותי היחיד שיש לנו.

שiש

New member
לא שוכחת שום דבר

וברור שההודעה שלי היא ברוח טובה. אני הרי לא באמת סולחת לצהובים...

למעלה