אני רואה שהפורום יבש

אני רואה שהפורום יבש

הנה 2 שאלות.... מי מחברי הלהקה הית רוצה שישיר לך שיר ?(אני לא חושבת שממש יש פה שאלה אבל בכל זאת) איזה שיר הית רוצה שישיר לך?

We Never Close

New member
הפורום באמת קצת התייבש../images/Emo4.gif

מי מחברי הלהקה הית רוצה שישיר לך שיר ? - ריצ'י או ג'ון, עדיף ריצ'י. איזה שיר הית רוצה שישיר לך? - Lonely, אחד השירים היותר משמעותיים.

nogao10

New member
תודה על השאלה והניסיון להחיות כאן!!!

-מי מחברי הלהקה הית רוצה שישיר לך שיר ? בגלל שאני מנהיגה אפלייה מתקנת אני הולכת לומר ריצ'י, דייב וג'ון, כי ברור שהתשובה היא ג'ון, אבל אפלייה מתקנת..... אז ככה: דייב- In these arms, הוא שר את זה מדהים!!! באמת!!!! ריצ'י: If I can't have your love, כי זה שיר כל כך יפה ג'ון: הוא יכול להתחיל לשיר, אבל אני לא בטוחה שהוא יסיים אותו.... חחחחחחחחח לא, סתם, I am, כי זה ג'ון בון ג'ובי!!!!!! -על החתום, החברה של ריצ'י סמבורה, חתונה עוד חצי שנה, כולכם מוזמנים!!!

הפורום לא ממש יבש, אבל אחלה שאלה../images/Emo98.gif

כולם יגידו ג'ון או ריצ'י כי אתם צפויים
. אני רוצה לשמוע את תיקו שר! הוא כל פעם מוזנח כזה מאחורה בהופעות, אף אחד לא זוכר אותו ממש..
אני רוצה שהוא ישיר לי כל שיר, רק כדי לשמוע איך הוא שר
.

nogao10

New member
אם את רוצה אז.....

הוא שר ב100 מיליון, אם יש לך את הדיסקים סבבה, ואם אין לך דברי איתי..... נראה לי אחרי שתשמעי אותו שר יצא לך החשק לעשות את זה שוב

LIRONSH100

New member
ואי אחלה שאלה..

טוב אז אין לי כוח לכתוב באנגלית אז תתצרחו להבין לבד.. אין דיס ארמז -דייב ואול אבאוט לאבינג יו או באד מדסנט הוא יכול לבחור..-ג'ון (מן הסתם..) (אבל אני לא בטוחה שהוא יצילח לסיים את השיר...)

הוהו את מכניסה אותי לתוך חלום עם השאלה הזו...

טוב ברור שג'ון... למרות שלא הייתי מתנגדת לריצ'י אבל ג'ון שר לי שיר זה באמת חלוםם... אממ הייתי רוצה שישיר לי את allways או את thank you for loving me// אחח איזה רומנטי:) ג'ון אם אתה קורא את זה במקרה אז אתה מוזמן לבוא.. אני בבית בכל אופן רקתרים טלפון לפני שאתה מגיע שאני אתארגן על עוגיות וכיבוד שיהיה.... חחחעחעחחעחעחעחחעחעחחעע

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאני אהיה הכי צפוייה בעולם

אבל מה לעשות.. ג'ון את Always
וכל מילה נוספת מיותרת או שאני יזיל ריר או שאני אאבד הכרה או שאני סתם אהיה מהופנטת כמו הנחשים האלה שרוקדים מהחליל זה כזה חלום !! בין הדברים שאני הכי רוצה בעולם! אולוויז זה ה-שיר שלי..ועוד שג'ון ישיר לי..איי
וחוץ מזה.. הייתי רוצה לשמוע את ג'ון שר לי את Blame It On The Love Of Rock N' Rol.. גם כי אני מתה עליו וזה שיר שכל כך מתאים לו לשיר וגם כי בחיים הוא לא שר אותו בהופעה..ואני מתה לשמוע אותו לייב

למעלה