אני רואה רוחות רפאים

אני רואה רוחות רפאים

ישבתי לבד ביער ופתאום מישהו היה שם על ידי. הנוכחות שלו היתה חזקה ומוחשית ומורגשת. הוא אמר שלום בלבביות ואני הסתכלתי לכיוון שבו הורגשה נוכחותו אבל אז הוא נעלם. שבועיים אחר כך ישבתי שוב לבד ביער ומישהו עמד מאחורי והביט עלי. מכירים את ההרגשה הזו כשמישהו מסתכל עליכם ? הסתובבתי וגם הוא נעלם. בחדר שלי אני רואה צלליות. כמו משהו כזה בזווית העין. ומה עושים עם זה עכשיו ?

.m

New member
../images/Emo13.gif

האם הנוכחות הזו, שאתה מרגיש, גורמת לך להרגיש בנח או לא? האם אתה מפחד מהצללים בחדרך? האם יש בהם תחושה מוכרת, בטוחה? אם נח לך, אתה יכול לפתח את הקשר הזה - לשאול שאלות, להתייעץ... אם הן מפחידות/מלחיצות/ נותנות לך תחושה לא נוחה - אתה יכול לבקש מהן (באדיבות, אך בתקיפות) ללכת!
mai

הנוכחות...

אין בי פחד. בדיעבד הם היו שם תמיד. בדרך כלל כנקודה בצבע כחול. אכן היו תקופות שבהן היתה לי הרגשה רעה בעניין. היום אין בי פחד, אבל אני גם בעלת שליטה די גבוהה ברגשות שלי. אני יכולה להכחיד רגשות. (נשמע מוזר ?) כלומר אני יכולה לגרום לעצמי שלא לקנא, לא לכעוס, לא לשנוא, לא לפחד. ומה לעשות - לפעמים גם לא לאהוב. כי אהבה אמיתית היא בעצם סוג של אובדן שליטה. בכל מקרה, עם אלו האחרונים לא הרגשתי פחד. זה הגיע רק בדיעבד - אוי, ישבתי לבד ביער וראיתי רוחות רפאים. איזה מפחיד ! וחוץ מזה אני ישר מסתכלת לכיוון והם נעלמים. אז איך אפשר לדבר בכלל. ובשביל מה ?

I am a freak

New member
אהבה אמיתית היא אובדן שליטה../images/Emo35.gif

אהבה בין גבר לאשה, יכולה באמת להיות מתוארת כ"אובדן שליטה" או "אובדן חושים"- במיוחד כשהגבר והאשה ביחד. מאידךכיצד תתארי אהבה אמיתית בין אדם לאדם
גם האהבה שלך להוריך או לחברה הכי קרובה שלך היא אהבה מתוך אובדן שליטה
להיות בעל האפשרות לשלוט ברגשות שלך, זו מעלה ענקית, זו אפשרות שרק ליחידי סגולה יש- וזה קשה, דורש המון. אבל, אם לא תתני לעצמך לקנא, לכעוס או לאהוב- מה את בעצם
הפריק.

מה אני ? לא יודעת..

למדתי לשלוט ברגש. במיוחד ברגשות שליליים. או נניח אם אתה "נדלק" על מישהו ו"מכבה" את האהבה בכוח. זה כמו לעשות פו על נרות עקשניים שלוקח זמן לכבות אותם אבל בסוף מצליחים. מצד שני זה קצת בעיה להדליק אותם מחדש. כלפי אנשים שאני מחבבת יש לי - חיבה. אהבה זה משהו אחר. באהבה אמיתית אין שליטה על הכעס או על התשוקה. טוב, נו, ומה עם הרוחות ?

I am a freak

New member
לא הבנתי אותך

בכל אופן, אני חושב שמאי ניסתה לחתור למקום אחד ואת ענית לה בצורה שהיא לא ציפתה לה [תקני אותי אם אני טועה, מאי]. אם אותה "רוח" משרה עליך תחושה לא נעימה, כנראה שמנגנון ההגנה הטבעי שלך עובד ואותה היישות היא אכן לא נעימה, "רעה"- והיא הציעה לך להגיד לה באדיבות אך בתקיפות שתעזוב אותך. גם ההפך [תחושה נעימה= רוח נעימה] הוא הנכון. הפריק.

הבהרה לגבי מה אני -

אני - בודהיסטית. ואיך בדיוק מדברים איתם אם הם נעלמים ? וחוץ מזה - מזה תחושה לא נעימה ? אחד נעץ בי מבטים מאחורי גבי. יש בזה משהו מעיק. לך תדע...

שׁוּש

New member
מדברים איתם כדי שהם יילכו ../images/Emo13.gif

הסדר הכרונולוגי התהפך לך. את קודם מבקשת מהם שיילכו- ואז הן הולכות. אם את לא רוצה שהן יילכו [ואת רוצה לדבר איתן], אל תבקשי מהן ללכת. שוש.

.m

New member
ובכן...

אם אין בך פחד הרי שזו נוכחות המייטיבה עימך. נסי לשאול אותה שאלה, והמתיני לקבל תשובה. את יכולה גם לבקש סימן, או כל דבר אחר... פעמים רבות תגלי שאם את פונה אל הנוכחות, היא מגיעה לפתע. לגבי שליטה ברגשות - אנשים לא כ"כ מודעים לכך, אבל זה באמת לא עד כדי כך מסובך. רק היי בטוחה שאת יוצרת או מעלימה רגשות, ולא סתם מדחיקה אותן, שכן אז יש להם נטייה להתעורר מחדש...
mai

שׁוּש

New member
רוב האנשים מדחיקים רגשות-

בין אם בכוונה ובין אם לא- כי זה קל ולא חושבים על ההשלכות שיכולות להיות לכך בעתיד. שליטה ברגשות, זהו דבר שאני מצאתי מסובך- אבל יכול להיות, מאידך, שזהו דבר אינדוידואלי- ולכן, אין קביעה חותכת וחד משמעית בנושא. שוש.

המקרה שלך יכול להתרחש......

ואנשים עם הטבות מיוחדות יכולים לראות רוחות ואלוהות ונפשות המשוטטים על פני האדמה. ואינך זקוקה לטיפול רפואי אך מומלץ לדבר על הנושא עם פסיכיאטר.
ואינך זקוקה ל

../images/Emo139.gif../images/Emo139.gif../images/Emo121.gif../images/Emo139.gif

יש לי אי אלו תארים פורמליים בהחלט. אני אמנם משוגעת (ככה אומרים) אבל מאמינה במדע. אז למה פסיכיאטר ? וחוץ מזה פסיכיאטר הוא זה שנותן תרופות פסיכוטיות. זה תפקידו. וסתם אנקדוטה - משך שנים רבות גרתי על יד בית קברות. ואתמול הסיר שניצב על ידי קיבל הילה כחולה. מגניב, לא ?

שוב פעמיים

פעמיים ראיתי רוחות - ממש כדמות. פעמיים הסיר קיבל הילה כחולה. מזה אומר ?

אמרו לי..

שפלורסנציה או פוספורסנציה שהן תופעות קוואנטיות, בהקשר של הסיר, שיש בעיות עצביות שבגללן רואים אורות באוויר, ודימיון מפותח גורם לאנשים לראות דברים.

.m

New member
אז אולי תקבלי את העצה

"ללכת לרופא עיניים"
וברצינות - לא מזמן דיברנו כאן על צילום קירילי (KIRLIAN) - מצלמה שמצלמת את השדות האנרגטיים של גופים שונים (כולל דוממים למיניהם). לכל חי/צומח/דומם יש שדה אנרגטי, וזה מה שאת רואה. זו מתנה גדולה, אל תפחדי להיעזר בה, וכמובן, תמשיכי לחלוק איתנו את חוויותיך...
, mai

The Charmed Boy

New member
../images/Emo2.gif

you're giving me the creaps... i see things in the conor of my eyes all the time blue shinny things and when i turn around they disappear sometimes i can look at them straight for half a sec but usually they disappear exactly when i turn and i figured it's my imagination
the strange thing is that sometimes when i go to the area when that blue shinny thing was i can smell very close woman to me that died a while ago....
any ideas? and dont freak me out cause im already am... ghosts.....

.m

New member
אין ממה להבהל... ../images/Emo13.gif

כיף לך. יש לך כרטיס כניסה ל"עולם האמיתי". זה שאינו תחום בגבולות שהציבו אנשים צרי אופקים. ישויות מופיעות בכל מיני צורות - גם כנקודות אור. למה שלא תנסה לדבר איתן? שאל אותן שאלה והמתן להופעת תשובה (יש אנשים ששומעים את התשובה בתוך ראשם, יש כאלה שמרגישים כאילו נכתב להם טקסט, וכו') אל פחד. אילו היה מדובר בישויות שליליות, הן היו גורמות לך לאי-נוחות. מדבריך מתקבל הרושם שאתה מבולבל, אף לא מפוחד, כך שאני מניחה שמדובר בישויות מייטיבות.
mai

למעלה