אני רואה "זרמים"

miyamoto

New member
רציתי כבר בעבר, עד שהסתבר לי שזהו ספר עלילתי.

ניסיתי גם לקרוא אותו (מוכרי סטימצקי וצומת ספרים נועצים בי מבטים לא נעימים כשאני מתיישב למשך חצי שעה עם ספר מן החנות), לא הלך לי כל כך... אני וספרי עלילה לא מסתדרים היטב. ספרי-מדע נטו בדרך כלל אני קורא. "כמעט כמו לווייתן", "המפץ הגדול", "סודות ההצפנה", "מסע לתודעת הטבע". שני הסופרים היחידים (אשר כותבים ספרי-עלילה) שהצליחו לשבות את לבי עד עתה אלו 'ניל גיימן' ו-'אתגר קרת'.

מגי 336

New member
miyamoto ../images/Emo20.gif

נסה לקרוא את הספר : הילינג ישויות וחוצנים , X3 - של אדריאן דביר. גם אם בהתחלה יראה לך כשטויות, המשך עד הסוף, יש שם מידע עצום על מרחב הזמן, על תורת הקוואנטים, היקום, חוצנים, יישויות ומה לא. ממליצה מאד - אל תקרא אותו כספר רוחני אלא כספר מדע. יש שם הרבה מידע שלי בכל אופן נראה חדשני ומעניין.

מגי 336

New member
קסמי ../images/Emo124.gif איך ידעת ?????????????

שאלתי אותו בכדי להפנות אותו לספרים בנושא תורת הקוואנטים וכל נושא מרחב וזמן, חשבתי בדיוק על הספר הזה... אוהבת אותך

yifatushtush

New member
ביולוגיה זה נפלא

יש לי קורסים לביולגיה של בעלי חיים, פיזיקה, ורפואה (!!!)

אני Tamara

New member
יפעתוש, תדעי שבורכת במתנה

החלום שלי לראות אנרגיות ולא רק לחוש אותן.... זכרי משהו: מה שאת רואה הוא אמיתי ומיוחד. אם מישהו לא מאמין, אל תדברי אתו על זה יותר. לאנשים קשה מאד לקבל כאלה דברים.. בעבר העלו מכשפות על מוקד...להזכירך. היום חלק מהמכשפות מתפרנסות יפה מאד.... שמרי את זהמראות והזכרונות לעצמך.... האמיני בעצמך. ובעיקר אל תפחדי. זה לא מפחיד. זה מדהים! תודי לבורא ששימר אצלך את היכולת הזו, שבעתיד תלמדי להשתמש בה.....

miyamoto

New member
אני מוחה,

אין שום קשר לכך ש-"קשה מאד לקבל כאלה דברים", נהפוך הוא; הייתי שמח אם הייתי יכול פשוט לקבל את הדברים ולחיות בהרגשה שישנם אי אלו כוחות מיסטים באשר הם ולא הכל חומר וכאשר מתים אין כלום. (והעלו מכשפות על מוקד כי האמינו בקיומן וכתוצאה חששו מהן, לא כי דחו את קיומן או היה קשה לאנשים להשלים עם קיומן). בכל אופן, כל אדם ודרכו שלו לחקור את העולם.

angelitush1

New member
MIYAMOTO

זה בכוונה שאתה לא עונה לי???
פעם אחת תגיד..ודי.. לא אגיב לך יותר. ו...כן...לכל אחד הדרך משלו לחקור את העולם.. העיקר שיחקור...

וואו מקסים!!!../images/Emo24.gif

אני תמיד ראיתי הילות של אנשים בעיקר כשהם ישובים ליד קיר לבן. וחשבתי שיש לי בעיות ראיה.... אחרי שנים הבנתי שזו ההילה.
ניתן בהחלט לראות אנרגיות לדוגמה, ניתן לראות אנרגיית חום. ביום קיץ אחד פתחתי את דלת המכונית שלי וראיתי את אנרגיית החום כמו אדים על האספלט של הכביש. אז אם ניתן לראות את זה אז אפשר גם לראות אנרגיה שקורנת מהגוף.

miyamoto

New member
כן,

רק שאין ממש אנרגיה שקורנת מהגוף, אלא מלבד התפרקות חשמלית (אשר ניתן לראות בצילים קרילי). אמנם, לא ניתן לראות את ההתפרקות הזו דרך עין בלתי-מזוינת. דוב, דעתי בנוגע לראית ההילות שלך זהה לדעתי בנוגע לראית הזרמים של יפעת. ניתן לבצע את מבחן הפרגוד, אני משוכנע כי הוא יספק לנו תשובות.

orli997

New member
מי צריך לעמוד במיבחן?

האם הראיה או אי הקבלה ההגיוני של הראיה, את מה שרואים בעניים אי אפשר תמיד להוכיח ולנסות לעשות התאמה והקבלה כל שהי , אולי היא רואה משהו חדש תחום נוסף שתרם הוכח או קיבל לגיטימציה חברתית? ישנם הרבה צורות אנרגיה שמתבטאות בנקודת המוצא של האדם שרואה, לאו דוקא מה שאנו מכירים כהילות של האדם עצמו, ישנה אנרגיה מרחבית של עשיה שהיא ניראית כמו זרם אויר ואינה קשורה או עוטפת את האדם הספציפי אין זה אומר שאינה קיימת אולי עדיין לא למדנו לזהות אותה

פנינה101

New member
אורלי את מזכירה לי באנרגיה של עשיה

אהבתי להסתכל על אנשים מרוכזים במשהו יכולתי ממש לחוש באנרגיה שאופפת אותם מין אוויר דחוס כזה אז לא היו לי עדיין מילים לתחושות ואיש ממילא לא היה מבין והנה אני רואה שאת מזכירה זאת אז בכל זאת אני לא "משוגעת"..חחחח
איזה כיף זה לראות הילות וזרמים ואנרגיה זה טעם החיים.

orli997

New member
נכון יש כל מיני סוגי אנרגיה

ואין מבחן אחד מתאים לאחר, מה גם שאני חושבת שזה שלא ממש כולם מתארים אותו דבר לא מוציא אף אחד כלא יודע על מה הוא מדבר, אני מאוד הייתי מעודדת אנשים לראות ולחוות ולא להדחיק ואולי לילמוד מהם משהו חדש כי דוקא מאנשים צעירים ולא מנוסים בתחום ניתן לילמוד משהו חדש כי ראיתם אינה מנוטבת היא תמימה וראשונית

angelitush1

New member
miyamoto

הרבה מן הדברים שכרגע ידועים וברורי לכל.. היו פעם..ולאו דווקא מזמן מזמן...בבחינת מדע בדיוני. יש הרבה דברים...שקיימים , למרות שלא רואים אותם!!! פעם מישהו האמין... שאפשר יהיה לשמוע קול של מישהו...במרחק אלפי קילומטרים..??? או רחמנא לצלן..לראות תמונות של מישהו בזמן אמת...כשהוא רחוק אלפי קילומטרים?? או שאפשר לשלוח דף..לתוך מכשיר...ולקבל דף זהה..בצד השני במרחק אלפי קילומטרים...?? וכוליי וכוליי... אני לא יודעת אם נהיה אנחנו עדיין פה.. לפחות כמלאכיתוש וMIYAMOTO..... ואם נזכה לראות את הדברים האלה...לא כמדע בדיוני..אלא כהוכחה!! ואגב.. תיאורית המיתרים בפיסיקה..לא מדע בדיוני... מצליחה די בהקבלה מדהימה להוכיח הרבה דברים שלך קשה לקבל כרגע.. אם אתה בקטע של הוכחות... יש שם הרבה תשובות בשבילך!!!

miyamoto

New member
ספק

אם איש מאיתנו בפורום מכיר את תורת המיתרים טוב עד לכדי הצהרה שכזו... אמנם, בהחלט יש לי כמה ידידים פיזיקאים, אני אברר. בנוגע לטיעון המדע הבדיוני, במדע לא מקבלים חוסר הוכחה כהוכחה. הרי מגוחך הדבר, כעת אני יכול לטעון לכל מה שלא הוכח כ-"רק ממתין כי יוכיחו אותו", אמנם, אין בטיעון שום אמת. על אותו משקל ישנה אותה סבירות כי יגלו דרקון ורוד בשמי כוכב צדק, הרי ישנם דברים רבים אשר קיימים ואינם רואים אותם (ולא הכירו בקיומם עד לפני זמן-מה), לכן אולי קיים. אמנם בהחלט ישנם דברים אשר קיימים ולא רואים אותם, אך הוכיחו את קיומם! ואת קיום דבריך שלך אני שולל כי אין כל סיבה להניח את קיומם. מצטער שלא עניתי קודם, לא שמתי לב להודעה.

angelitush1

New member
נו נו נו..miyamoto

כמה שאתה מנסה להרגיז אותי.. אני לא מתעצבנת...
זה לא יפה להטיל ספק במה שאני יודעת ובמה שלא.. ומזל שלא טענתי שאני בקיאה בתאוריית המיתרים..
עוד היית עושה לי מבחן...
לא מכירה טוב את תורת המיתרים ויחד עם זאת בטוחה שהתיאוריה הזו יכולה לשפוך אור ולהאיר לך כמה מהספקות שלך. ואם לא..גם טוב.. ואגב... התגלה דרקון ורוד בשמי כוכב צדק...

היי לכולם, אני גם רואה זרמים מסביבי בכל מיני

צורות בצבע אפור ואם משנה קצת את זוית הראיה רואה צורות שקופות,כבר כשנתיים. כמה כיף לשמוע את חוויותיכם וללמוד יחד. אני פשוט נהנת מעצם החוויה לראות ולגלות דברים שעד עתה לא היינו מודעים. ערב נעים לכולם.

למעלה