אני רואה "זרמים"

yifatushtush

New member
אני רואה "זרמים"

אני רואה זרמים. שאני נושמת אני רואה זרמים באוויר. כמו חיידקים. פשוט זז כל הזמן לכיוון מסויים. אני זוכרת שפעם לפני שחליתי, ראיתי פתאום "הפרעה" בזרם, הייתה מערבלת של זרם שנכנסה אליי. ואז התחיל לכאוב לי הראש, היד ועוד. אני רואה דברים שאני חושבת שבהם רגילים לגמרי, אבל חברים שלי לא רואים אותם. מה אתם אומרים?

אני Tamara

New member
יכול להיות שאת רואה אנרגיות בתנועה

האם הצבע משתנה? אנשים שרואים אנרגיות בטוחים שאחרים גם רואים.... תנסי פעם להיות ליד מישהו שעושה רייקי או טיפול הילינג אחר ותראי אם גם אז את רואה. יש לי מטופלת בת 14 שרואה אנרגיות בצבעים ובצורות והיא רואה דברים נפלאים בזמן טיפול. את יכולה גם לנסות לשחק עם "כדור אנרגיה" שאת יוצרת בעצמך. תרחיקי את כפות הידיים זו מזו במרחק של 15-20 ס"מ בערך ואז תקרבי ותרחיקי אותן עד שאת מרגישה שיש התנגדות של אוויר בין כפות הידיים ותמשיכי. ככה תצרי כדור אנרגיה דחוסה ותראי אם אז תראי משהו... ושתפי אותנו כמובן...

מגי 336

New member
תמרה

אני חושבת ש"משחק" או טיפול בכדורי האנרגיה הם צורת טיפול שנקראת הילינג וורטיקס. לפני כשנתיים לקחתי את הילד שלי לסדנא של הילינג וורטיקס לילדים (נדמה לי שכך קוראים לזה) ושם הוא למד ליצור כדורי אנרגיה בצבעים שונים... תודה שהזכרת לי... להזכיר לו...

אני Tamara

New member
מגי, אפשר להשתמש בכדור

להמון מטרות...אני נפגשתי בזה פעם ראשונה בחוברת ללימוד ילדים רייקי ומאז אמצתי את זה לכיתות שאני מעבירה ביחד עם עוד כמה תרגילים פשוטים לחישת אנרגיה שממחישים במה מדובר. ברגע שאנשים חווים את הזרימה או הנפח בכפות הידיים הם נהיים מודעים שזה קיים. באחת הסדנאות שהייתי למדו אותנו ליצור כזה כדור ולבלוע אותו...או לחילופין לדחוס אותו לאזור מסויים בגוף לצורך ריפוי..... אם את זוכרת ספרי לי איך למדו את הבן שלך ליצור צבעים שונים...בדמיון? סתם מעניין אותי....כלומר להחליט שעכשיו כדור צהוב....אדום וכו'?

מגי 336

New member
הצבעים

המדריכה הראתה את הציור של הדמות עם הצ'אקרות, והסבירה מהי צ'אקרה, מהי הילה ומה מסמלים הצבעים, לאחר מכן הסבירה כיצד ליצור כדור אנרגיה בצבע שמרגיש להם נכון. היא גם חילקה דפים עם הסברים, למשל - כשעייפים כדאי להשתמש בעיגול בצבע מסויים (נדמה לי שצהוב... לא בטוחה), כשכואב להשתמש בכדור תכלת, לשלוח אהבה למישהו - ירוק וורוד, היא גם הסבירה שצבע לבן וצבע זהב - מתאימים לכל דבר, וכשלא בטוחים אפשר להשתמש באחד מהצבעים האלו. כך שיש "חוקים" וכל צבע מתאים לסוג אחר של ריפוי, אבל הם מאד גמישים וניתנים לשינוי והחלטה על פי האינטואיציה.

yifatushtush

New member
כן...

וניסיתי לשחק עם האנרגיה. אני ממש רואה חוט כזה בין הידיים שסביבו הרבה "זרם" אני לא רואה בצבעים. אני רואה את זה מגיל חמש, ואמא שלי מודאגת מזה עד היום. ניסיתי להסביר לה אבל היא לא מאמינה לי. בטח, זה מפחיד! למי שלא יודע זה ממש מפחיד...

angelitush1

New member
איזה מקסים יפעתי...../images/Emo24.gif

מסכימה עם תמרה.. את מצליחה לראות את האנרגיה סביב האדם.. אומרים שסביב גוף האדם יש אנרגיה .. האנרגיה שרוב אלה שמצליחים לראות..היא ההילה מעל הראש.. כשבעצם ההילה הזו..עוטפת את כל הגוף... כשאדם חולה..או חסום אנרגטית במקום מסויים..האנרגיה סביב הנקודה הזו..היא בצורת גוש כהה.

מגי 336

New member
נהדר יפעתי ../images/Emo24.gif

או שאת באמת רואה הילות וזרמי אנרגיה המגיעים מבני אדם כפי שהסבירה אנגליטוש, או שהאנרגיות שאת רואה הן אנרגיות הקיימות ביקום הסובב אותנו אנרגיות של יישויות אשר אינן מגולמות בגוף, של מדריכים, של מלאכים ומלאכים שומרים... יש גם המון סוגים של אנרגיות אשר לא כולן מזוהות או מוכרות לנו. ילדי וגם אני רואים סוג של אנרגיה הנראה כמו "תולעים" של אור המסתובבים לעיתים לידנו המעניין הוא שכשהם מופיעים אנחנו רואים אותם בו זמנית מעין זהרורים משתובבים בחדר.

miyamoto

New member
אם כך, ישנן כמה אפשרויות מבחינתי.

1. אינך דוברת אמת. (שימי לב כי לא כתבתי שאת משקרת. זאת מפני שאיני מאשים אותך בשקר, בהמשך יובהר מדוע). את נשמעת כאדם לא שקרן, לכן אניח כי אינך דוברת אמת. משמע, את עושה זאת שלא באופן מודע. את רוצה להאמין בכך באופן בלתי-מודע ולכן את מאמינה בכך. אמנם אינך יודעת כי לא נכון הדבר. [תשובה מסוג "איני רוצה להאמין בכך" לא תסתור את הדברים, הרי שהבהרתי כי אין הדבר במודע. שימי לב, איני מאשים אותך בדבר ולא בכוונתי לפגוע בך. בהבהרתי שאין הדבר במודע.] 2. את חווה הלוצינציות כתוצאה מדבר-מה, איני מוסמך לקבוע כתוצאה ממה. ניתן לבדוק האם רעיונותי נכונים על ידי מבחן. נעמיד 8 פרגודים, מאחורי כמה מהם באופן רנדומלי נמקם אנשים (אשר קצות הגוף שלהם בדיוק גובלים בקצה בפרגוד. כך שלא ניתן לראות האם יש שם אדם אך אמורים לראות את ה"זרמים" עליהם את מדברת). אם אכן תדעי להצביע על מיקום האנשים בדיוק די טוב, משמע כי אני טועה בהשערותיי.

ToryMaster

New member
כי זה צורם לי

מישהי משתפת בחוויות שלה, ברוחניות שלה, ואתה אומר לה שאו שהיא לא דוברת אמת מלאה, או שהיא הוזה? אני מצטערת, זה לא נראה לי מתאים כאן, אני מקבלת מזה תחושה של דה לגיטימציה של כל האמונות והרוחניות שלשמה הפורום הזה נפתח. צר לי אם זה עובר כתקיף, זו לא הכוונה.

miyamoto

New member
הבהרתי שאיני מאשים אותה בשקר,

כמו כן, הזיות אינן כה רעות, אמנם אם קיימות, ראוי לטפל בדבר. אני חושב שדווקא כן חשוב שיהיה קול רציונאלי, או שמא, בדיון על אשמתו של אדם יש לתת קול רק לאלו אשר טוענים לחפותו? טוב ששני הצדדים נשמעים. מלבד זאת, שאלה "מה אתם אומרים", אז אמרתי.
מצטער את את מקבלת תחושה של זלזול, כלל איני מזלזל. פשוט מבחינתי הדברים שהיא מתארת אינם יכולים להתקיים, כך שכפי שכבר אמרתי, פרי-דמיונה (ונדמה לי שכבר הבהרתי היטב כי איני חושב שמשקרת). הצעתי מבחן, אם תעבור את המבחן בהצלחה, חובה מיד להעביר את הגילויי הלאה לקהילה האקדמאית, מי יודע כמה דבר שכזה יכול לעזור אם אכן קיים. איתור נפגעים תחת הריסות, בדיקת מוות וויזואלית מהירה באר"נים (אר"ן זהו מונח ברפואת חירום. משמעו 'אירוע רב נפגעים' והגדרתו היא "כאשר מספר המטופלים גדול ממספר המטפלים". לכן דרושה בדיקת מוות מהירה הרי כך יוכל הצוות הרפואי לקבוע במי לטפל בעניין של רגע) ועוד שימושים רבים.

ToryMaster

New member
לא זלזול, דהלגיטימציה

אני מבינה שאתה לא מאמין בדברים האלו, אבל אנחנו כן, מאוד, וזה פשוט צורם לי, אני מצטערת, אני לא גולשת כאן בשביל סקפטיות, אני גולשת כאן בשביל להיות בחברת אנשים שחולקים את תחומי העניין שלי. אתה בחור נבון והכל, ואני מאוד מעריכה את הדעות וצורת ההתבטאות שלך, אבל זה פשוט מציק לי, אולי אני היחידה שזה מפריע לה, אם כן, פשוט תתעלם.

אני Tamara

New member
גם לי זה מפריע, מיאמוטו

ואני אסביר לך למה: כל פורום נוצר בהתאם לתחומי עניין ספציפים של כותביו. התכנסנו כאן חבורת נשים (בעיקר) שמאמינות באותם דברים. הדבר הכי כיף כאן, שכולן מאמינות בקיומם דברים שלא כל האנשים מאמינים: באנרגיית החיים הזורמת בכולנו ומחוללת פלאים, במלאכים, בישויות אור, בגלגולי נשמות. אנחנו מאמינות. נקודה. ואף אחד לא יסית אותנו מהאמונה הזו שבלב. לא התכנסנו כאן בכדי לשכנע ספקנים באמת שלנו. התכנסו כאן בשביל להחליף חוויות ומידע, ללמוד זו מזו. ואתה מופיע כל פעם ומבטל בהנף יד את הדברים שנכתבים כאן, חלקם מאד אישיים לכותבים. זו זכותך המלאה לחשוב ככה. אנחנו מכבדים את כל מי שלא מאמין במה שאנחנו מאמינות ורוצות שיכבדו את האמונה שלנו באותה מידה.. אין לנו שום צורך להסביר או להצטדק. אבל גם לא נעים לנו לקבל כל הזמן הערות שמבטלות לחלוטין את מה שלשמו התכנסנו כאן. זה כמו שאוהד שרוף של מכבי יכנס לפורום של אוהדי הפועל וימשיך לטעון שמכבי היא הקבוצה הכי טובה. לשמחתנו, זכינו לטעום גם מפן אחר באישיותך כאשר שיתפת אותנו בחוויות שלך מלימודי האייקידו. אפילו עזרת כאן לכמה נשים. אבל שאתה מנסה כל הזמן להגיד לנו שאנחנו מאמינות בשטויות והכל פרי דמיונינו, זה גורם לי לחשוב שאולי הגעת בטעות לפורום הלא נכון.....
וכפי שנאמר: "חיה ותן לחיות"...או "איש איש באמונתו יחייה"... מקובל עליך?

../images/Emo24.gifתמרה../images/Emo39.gifוזה מופנה גם לכולם

חלק מתהליך הלמידה והקבלה הוא שלילה של דברים אחרים. בדיקה וחקירה עד להגעה לאמת שהכי מתאימה לכל אחד ואחת מאיתנו. זה חשוב שמיאמוטו בודק וחוקר ולא מקבל את הדברים כמובנים מאליהם נכון הוא, שלא נעים לשמוע שלא כולם מקבלים את דעתינו. בהתחלה כשקראתי את תגובתו זה עשה "בום" בבטן כשהמשכתי לקרוא הבנתי לאן הוא מנתב את תשובתו. מדובר בצורך בהוכחה המדעית. וכפי שכתבתי לא פעם אחת לא הכל ניתן למדידה בכלים שקיימים בידינו היום. וכמובן, לא להכל יש תשובות צריך להשאיר לדור העתיד הזדמנות לגלות את התשובות.... לכן, חשוב גם שיפעת ואחרים יעלו כאן את השאלות שלהם, המחשבות שאין להם תמיד תשובה ועצוב יותר... אין להם את מי לשאול ועם מי לחלוק את המחשבות. ובשביל זה אנחנו כאן

../images/Emo24.gif

הלוואי וכל האנשים בעלי יכולות מיסטיות ינתבו את הכישורים שלהם לקידום הרפואה ושיפור חיינו. ולא רק לניבוי עתידות... כמו כן, אני חושבת שכל המצאה חדשה, רעיון שמתפתח לתרופה/טיפול וכדומה מגיע למוח המדענים גם באמצעות תיקשור.... ו...דבר אחרון...שחשוב לזכור העובדה שיש דברים שלא ניתן למדוד ולהוכיח בכלים אמפירים שידועים לנו היום לא הכרח שהם לא קיימים....
פעם חשבו שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ...עד שע"י גלילאו ובאמצעות הטלסקופ הוא ראה אחרת...

למעלה