אני רואה את הראלי בעוד כמה שעות!!!!

שמולגה

New member
אני רואה את הראלי בעוד כמה שעות!!!!

יו איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!! הוא מופיע בעיר שלי.... אני יראה אותו עוד מעט....

שמולגה

New member
סורי שזה כאן...

ולא בשרשור יום העצמאות... זה פשוט מרוב התרגשות.. חוץ מזה הראל התראיין לפני שעה וחצי בערך ברדיו וסיפר שהוא מתרגש להופי בעיר שלי- שדרות!!!!!!!!!!!!! נראה לי שהוא פשוט קצת חושש...

CrazyAngel1

New member
../images/Emo185.gif לירן...??? בפורום הראל סקעת?

לאא... זה לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!1 לירן בפורום של סקעתוש'??? איימ דונט' בליו איט!!!!!!! לירנושש... התגעגעתי... אני מתגעגעת לכולכם בטירוף! תמסור דש"ים... ו-אל תגיד לי שאמרת לדני משהו או למישהו אחר! ביוש! ר!תN!ש...

לירןןןן

New member
רותמושששששש

יאוו התגעגעתי תבקרי במסן!! ולא אמרתי כלום אל דאגה מואההה!!! נ.ב סקעת מלך!

CrazyAngel1

New member
../images/Emo185.gif לירנוש אני כל היום במסן

שכחת שמחקתי אותך..? בעעעע אני מתה מגעגועים אתה לא יודע עד כמה... אין שעה שאני לא נכנסת לפורום לראות מה העניינים שם... ו... אמרתי לך שהוא מלך!!!!!!!!1 מלך כוסוןןןן--- מלך מושלםם! מואה- ר!תN!ש...

shahar s

New member
זה מאיזה שהוא אתר...

אוףף אני לא מצליחה לעלות אותו...

שמולגה

New member
ההופעה של הראל בשדרות...

ואווווווווווווווו היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת מאיפה להתחיל... בהתחלה הוא ומויאל שרו את 'התחלה חדשה' ובקטע הגבוה הם כאילו התאצלו לשיר.... ואז הראל אמר: "איפה שירלי??" כדי שתשיר את זה... בכל אופן אחרי שהם סיימו הראל אמר שהם הופיעו בכלכך הרבה הופעות ונורא קשה להם לשיר וכבר אין להם קול וביקשו שנעזור להם בשירים... הראל שר את עודני ילד... וכרגיל קפץ כמו ילד הוא היה כזה מדהים... למזלי רוב הקהל היו ילדים קטנים ואני שהתברכתי בגובה (לא כזה גבוה: 1.65 ) ראיתי ממש טוב מאחורי הילדים הקטנים... אחר כך הוא שר את הנני כאן וזה היה השיר שעשה לי את היום... "כך ראיתיך יושבת ומצפה ובענייך אור ועצב רב" - והוא שם את אצבע על העין. "כך לקחתיך איתי אל החופה "- והוא הצביע עלייייייייייייייי ואז הוא התקרב ונתן לי יד- "את היחפה עם כתר של זהב" ואחזנו ידיים לרגע והוא חייך את החיוך המקסים שלו..... והוא היה כזה מאמי ומדהים ( זה נשמע ממש ארוך אבל זה היה ממש לכמה שניות עד שכולם קפצו עליו והתחילו לצעוק "הראל הראל" )והרסו לנו את הרגע המדהים הזה!!!!!! הוא היה כזה מדהים פשוט אי אפשר לתאר... והשרירים האלה הוא ממש פיתח אותם הוא נראה כמו גבר קטן.... הוא מושלם ושר כלכך מדהים ומרגש.... אני כלכך התרגשתי כשהוא נגע ביד שלי ממש הייתי על סף דמעות ואז אמרתי לעצמי חבל על האיפור שכלכך השקעתי בו.... בכל אופן זה היה הכי מושלם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה הראל על הכל!!! היה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולה עלייך!!!!!!!!!!!

shahar s

New member
וואוו.... איזהה כיףף לךךך.....

איזה מתוק הוא.. היית אז ממש קרובה לבמה... חחח... בפתח תקווה שמו גדרותת ובלאגנים ... כאילו שמישהו רוצה לקפוץ על אורנה ומשה דץץ...

אורנה ומשה דץ?../images/Emo99.gif

כיף לך! פגשת אותם?!?!?! יאאאאאאאא בפעם הבאה את מביאה לא חתימה!!!!!!
לא!
בעעע דצים

שמולגה

New member
חחחחח רציני???

היתה במה ענקית והיו איזה 10 מטר של דשה מסביב וגידרו רק אחרי הדשה... אבל עדיין... המאמי הזה פשוט קפץ לו בקלילות על הדשה וניגש ממש לגדר... כי הבמה לא הייתה בגובה...

למעלה