ההופעה של הראל בשדרות...
ואווווווווווווווו היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת מאיפה להתחיל... בהתחלה הוא ומויאל שרו את 'התחלה חדשה' ובקטע הגבוה הם כאילו התאצלו לשיר.... ואז הראל אמר: "איפה שירלי??" כדי שתשיר את זה... בכל אופן אחרי שהם סיימו הראל אמר שהם הופיעו בכלכך הרבה הופעות ונורא קשה להם לשיר וכבר אין להם קול וביקשו שנעזור להם בשירים... הראל שר את עודני ילד... וכרגיל קפץ כמו ילד הוא היה כזה מדהים... למזלי רוב הקהל היו ילדים קטנים ואני שהתברכתי בגובה (לא כזה גבוה: 1.65 ) ראיתי ממש טוב מאחורי הילדים הקטנים... אחר כך הוא שר את הנני כאן וזה היה השיר שעשה לי את היום... "כך ראיתיך יושבת ומצפה ובענייך אור ועצב רב" - והוא שם את אצבע על העין. "כך לקחתיך איתי אל החופה "- והוא הצביע עלייייייייייייייי ואז הוא התקרב ונתן לי יד- "את היחפה עם כתר של זהב" ואחזנו ידיים לרגע והוא חייך את החיוך המקסים שלו..... והוא היה כזה מאמי ומדהים ( זה נשמע ממש ארוך אבל זה היה ממש לכמה שניות עד שכולם קפצו עליו והתחילו לצעוק "הראל הראל" )והרסו לנו את הרגע המדהים הזה!!!!!! הוא היה כזה מדהים פשוט אי אפשר לתאר... והשרירים האלה הוא ממש פיתח אותם הוא נראה כמו גבר קטן.... הוא מושלם ושר כלכך מדהים ומרגש.... אני כלכך התרגשתי כשהוא נגע ביד שלי ממש הייתי על סף דמעות ואז אמרתי לעצמי חבל על האיפור שכלכך השקעתי בו.... בכל אופן זה היה הכי מושלם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה הראל על הכל!!! היה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולה עלייך!!!!!!!!!!!