אני רואה אותם

eshkolit32

New member
אני רואה אותם

אני רואה אותם בעיני רוחי מתחילים בעוד כמה ימים לנהור אל הסופר מרקטים הענקיים מעמיסים על העגלה מתכננים את הארוחה אולי אפילו מקטרים על זה שהזמינו יותר מדי אנשים לחג הזה מדהים איך הכל מובן מאליו לאלו שלא איבדו - - - אני שומעת אותם מחייכים נזכרים בחוויות שהיו בחג בשנה שעברה גם אני רוצה לחייך אבל אני לא יכולה, אני לא יכולה. אני רואה אותם נוסעים משפחות משפחות בערב החג הכבישים עמוסים, יש משהו חגיגי באויר גברים לבושי חולצות לבנות, זרי פרחים נמכרים בצמתים אני מתעקשת לא לדעוך ומוצאת לי פינה חמה בין חברים אבל בעצם החגים אצלי בפנים הם כבר מזמן זכרונם לברכה. כמו גחלים בוערים החגים האלה שוברים לי את הלב כל פעם מחדש פועמים בי ולא מרפים, הם לא מרפים.

nOway1

New member
So...

מה נעשה .. איך אנו צריכים להתאקלם עם זה .. הרי כאב זה כאב והוא נשאר לעד .. מאיפה לקנות שמחה ... " מאיזה חנות אני יכול לקנות אהבה , שלום , שקט " .. יש בשמביר .. . מה שכתבת מאוד נכון .. מאוד אהבי ומאוד רגש אותי .. אין מה לעשות חוץ להדליק "נר" ולהגיד זוכרנם לברכה ... כאב מאוד קשה ..והיותר קשה או הכי קשה ..כמישהו בא ונודע לך בכאב .. וחגים נוגעים לי בפצע ... איייי כואב ..!! עד מתי אלוהיי .. עם מתי נמשיך עם הכאב הזה .. מתי נוכל לשמוח לצחוק ... מתי .. ?! חברה' תשתדלו לשמוח ...

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך אישה קטנה

את רואה אישה קטנה גם החגים הפכו תלבושת אחידה היא אטומה, לא דומה גם הרוחות קרות יותר, וכשכואב... גם לשיר כבר לא עוזר [ריטה/חברה] כן, מאז שהם הלכו... החגים הפכו תלבושת אחידה. ריקה מתוכן, רגילה.... היא אטומה, לא דומה לפעם... וכולם מסביב נוסכים עליה עצב... מראים לך כמה החגים שלך שונים. כמה החגים שלך עצובים וקודרים... ואת כאילו זועקת בשקט, ללא מילים... "גם לי היו פעם חגים כאלה... גם לי היה את הטרוף, את ההמולה ואת הלחץ של ערב חג"... והמילים נשארות עמוק בפנים... הם ממשיכים לעבור לידך בלי להניד עףעף, ממשיכים בטרוף ובלחץ ומשאירים אותך מאחור... אין לי איך לנחם אותך. אני רק מקווה שהחג הזה יעבור בקלות ולמרות העצב תהיה בו גם שמחה! חג שמח!

למעלה