אני רגועה עכשיו

זהבה33

New member
אני רגועה עכשיו

אז באמת נסענו אליה בשבת, למרות מזג האוויר הסוער, האוטו שלנו ממש שט על הכביש, היו רוחות מאוד מאוד חזקות. דברנו איתה ואמרנו לה שחשבנו על הענין ואנחנו רוצים בטובתה ובנוחיותה ורוצים שהיא תלד איפה שנוח לה, היא מאוד שמחה והתרגשה, היה כל כך כיף לראות את הבטן העגולה שלה, פעם ראשונה שבעלי מאוד התרגש ועכשיו הוא באמת מאמין שאוטוטו יהיה לנו ילד. היא שאלה כמה פעמים אם זה באמת בסדר ואם אנחנו שלמים עם זה ואמרנו שכן. רציתי להודות לכם מאוד, מאף אחד לא יכולתי לקבל תשובות כל כך חכמות ובעיקר מנוסות, ליידי בל זה מאוד עזר לי מה שכתבת. ועוד שאלה ברשותכם, בכל פעם שאנחנו באים אליה אנחנו קונים לה משהו נחמד, פעם דיסק שהיא אהבה, פעם מתנות לילדים, פעם סט כוסות יפה, מה אתם חושבים שצריכה להיות המתנה שלנו ללידה שלה? אני יודעת שנהוג להביא לפונדקאית מתנה ללידה משהו שיישאר לה מזכרת, אשמח לשמוע רעיונות.
 
זהבה יקירה עזרתי לך אני שמחה ..

תרשי לי לתת לך עוד כמה טיפים קטנים מנסיוני,(החלא כל כך נעים שעברתי עם ההורים המיועדים דה אז שהיו לי) והאמת אני מקווה שאני עוזרת, אז ככה אחרי הלידה מאוד חשוב המילים החמות שלכן והערכה כלפיה, חשוב מאוד שהיא תראה את האושר שלכם עם התינוק הקטן(לא זוכרת אם זה בן או בת אצלכם) אבל האושר הזה מאוד חשוב שהפונדי תראה אותו, תשתדלו לבקר אותה בבית החולים עד כמה שתוכלו הלא תהיו בחדרים נפרדים ואחרי הלידה למרות הסיפוק שבנתינה יש את הדאוון הטבעי של אחרי. וכל כך חשוב כל אותם המומנטים האלה, אתם לא יודעים עד כמה, לגבי המתנה, אין חוקים למה נהוג, אבל אני יכולה להגיד באופן אישי שלמרות הסוף שלא כל כך נעים שהיה לי עם המיועדים שלי, אחרי חודש לערך הם שלחו אלי בדואר מכתב הערכה שלהם כלפי ההליך שעברתי איתם יחד, ולמרות הכעס שלי עליהם על הסוף, נורא התרגשתי לקרוא את המכתב ואני נוצרת אותו עד היום אצלי, וקבלתי מתנה מהם זוג עגילי זהב עם שני לבבות כאות הערכה על המתנה שהענקתי להם, והאמת אני עונדת את העגילים מאז ועד היום שאני מסתכלת עליהם אני נזכרת באושר שגרמתי למשפחה. ובכן זו הייתה דרכם של ההורים המיועדים שלי דה אז להערכתם על מה שעשתי למרות שאישית נשאר בי טעם נפגם מאוד מהחוויה הלא נעימה שעברתי איתם בבית החולים לאחר הלידה, ששוב לא אוכל ממש לפרט פה, אז מה שחשוב מאוד ציינתי למעלה, ותאמיני לי אם הסוף טוב הכל טוב, גם אתם תרגישו נפלא שסיימתם את ההליך הזה בצורה הנפלאה עלי אדמות, וכל אחד חוזר לדרכו עם האושר האישי שלו, היא בסיפוקה שגרמה לכם את האושר העיאלי ביותר עלי אדמות משפחה מלאה, ואתם עם תינוקכם החדש. וזה כל כך חשוב. מאחלת לכם בהצלחה בהמשך. ומצרפת תמונה של העגילים שאני עונדת על אוזניי שקבלתי מתנה מההורים המיועדים דה אז.
 

מירבי*

New member
זהבה יקירתי../images/Emo24.gif

עכשיו אני כבר באמת מאמינה לך שנכנסת לעניין ואת מבינה שאת הולכת להיות אמא בקרוב. כפי שליידי בל ציינה, חשוב מאוד לכתוב מכתב ובו להביע את ההערכה על מה שעשתה עבורכם הפונדקאית, אני מכירה כמה פונדקאיות שמסתובבות עם המכתב הזה בתיק ומאוד גאות בו. לגבי מתנה, אני קניתי לסאלי שלי שרשרת זהב עם תליון של לב בתוך לב שמסמל יותר מהכל את מה שאני חשה אליה, אני יודעת שהיא הולכת כל הזמן עם השרשרת הזאת, את השרשרת נתתי לה במסיבה שעשיתי לה כחודש לאחר הלידה, לבית החולים קניתי לה חלוק יפה וכל מיני פינוקים קוסמטיים, פרחים, שוקולד וכו'. אני חושבת שמה שחשוב באמת זה היחס לאחר הלידה, אני בטוחה שאתם עם הרגישות המיוחדת שלכם, תשכילו לעטוף אותה בחום ואהבה כפי שאתם עושים עכשיו באופן כל כך מוצלח. בהצלחה יקירתי וניפגש בשבוע הבא כפי שסיכמנו. נשיקות וד"ש חמה.
 
זהבה יקירה../images/Emo9.gif

נעים לשמוע שבקרוב תהיו הורים, ונעים לשמוע ששימחתם אותה ושאתם בקשר טוב. אנחנו אחרי הלידה קנינו לה שרשרת מזהב ובנוסף החלטנו לוותר על הכסף שנותר בקופה לטובתה. אז בהצלחה ושיעבור מהר ובקלות
 

mondani5

New member
זהבה יקירה!

מזל טוב,אוטוטו אמא,תני לכל לזרום ,תחשבי על השבוע ה-37 ומעלה, על התינוק המקסים שתראי בקרוב מאד ותחושי במגעו לא רק דרך אולטרסאונד. לנו היתה פונדקאית מדהימה איילת 567 ,היא זרמה אתנו בכל היה לה את הפרופסור שלנו וגם רופא מכבי שלה והיא התייעצה עפ שניהם תמיד,דווקרא מי שאשפז אותה חודש לפני הלידה היה הרופא שלה. בעיניין מקום הלידה ,אנחנו החלטנו ביחד בחוזה שזה יהיה בתל השומר וכתבנו זאת בחוזה,אך כל כך זרמנו יפה שלא היא ולא אני בכלל נזקקנו לראות מה כתוב בחוזה. אירית
 

mondani5

New member
לירון יקירה!!!!

ירין עולה לכיתה א',איזו התרגשות,רק לא ממזמן דיברתי אתך במסרים על כך שהינה שנה הבאה הוא בכיתה א'. אני זוכרת את ההתרגשות שלי שלילך עלתה לכיתה א',היום כבר שנה שלישית באוניברסיטה ואני מתרגשת לא פחות,ילד הוא ילד כל החיים וכל שלב בחיים שלו מרגש. התגעגעתי יקירה,שיגיע מהר ה-12.3.04 לראות את כולם. אירית
 

זהבה33

New member
תודה, אתן נהדרות.

נראה לי שמה שנהוג זה בהחלט תכשיט שישאר איתה לתמיד.
 
למעלה