אני ראשונה!!!!!!

יאני1

New member
אני ראשונה!!!!!!

הרגע חזרתי..מחכה למים שיתחממו
אפי יקרה, היה לי כיף! המון תודה שיש לך יומולדת! את יפהיפה ומיוחדת ולכבוד היה לי לחגוג איתך
שדרגתי יחסים עם המון בנות (כי לא היו יותר מידי גברים
) דריה! סוף סוף! נתראה בשמחות, תתאמנו בריקודי בטן עד המפגש הבא אהבה אני

../images/Emo65.gif יומהולדת לאפרת

נסיכונת יפיפיה! מאחלת לך שהחיים יאירו לך מטובם שתמשיכי להיות אהובה על ידי כולם (אתמול הוכיח לך כמה אוהבים או לא?!) שתצליחי תשגשגי תפרחי תחווי תאהבי תקבלי תיתני תחייכי (תמיד) ו......... הכי חשוב.... תמשיכי להלהיב אותי עם תמונות מהממות שלך במסנג'ר!
אוהבתותך המונמון!

דריה27

New member
אני שניה ../images/Emo3.gif

אפרתוש היה לי כייף לבוא ולחגוג איתך יומולדת
, את מ-ד-ה-י-מ-ה. לכולם שמחתי לראותכם, זה תמיד כייף לי. אוהבת דריה. מעייני היה לי העונג להכיר אותך , תהני ב...

McYc

New member
אפרתוש.. נהנתי מאוד!!!

המון המון מזל טוב! סורי שלא אמרתי ביי, באמשלי לא מצאתי אותך (וחיפשתי המונים)... המופע של הרקדן היה באמת מיוחד כמו שהבטחת... ועופר... נו פינצ'רת לארון ארון ת'גלגלים??

הי אחלה בחלה!!!

נהנתי מאוד! חוץ מזה שהדיסק שקניתי-כולו שרוט
נהנתי לרקוד איתם,לצחוק,לשיר ולעשות שטויות... אפרייייייייייייי!!! מזל טוב בובה :)

אפרתוש יקרה שלי

נהנתי מאוד אתמול עד כדי כך שלא רציתי לחזור לבית (ואני לא מגזימה) הכל היה מצויין ומתוכנן טיפטופ! לא פלא שהמקום הזה מחזיק כבר יותר מ-4 שנים עם אותה תוכנית
נהנתי לראות אותך מחייכת וקורנת מאושר. חברי פורום יקרים, נהנתי לפגוש כל אחד מיכם ולרקוד/לצחוק ולשיר איתכם. כרגיל- אתם מדהימים!!! יאני, את פשוט מותק אמיתית!!! מקסימה עם חיוך מקסים. שמחה שהכרנו, חבל שלא יצא לנו יותר זמן לדבר. מירית, את יכולה לדבר יותר
שמחתי להכירך. מאחלת לכולנו עוד מפגשים טובים ורבים שכאלה

chicka

New member
היה כיף גדול ../images/Emo151.gif

היה כיף לראות את כל מי שהגיע, סורי שלא הגעתי לקצה השני של השולחן (זה היה ממש כמו הסעודה האחרונה עם הכמות המרשימה של האנשים שנכחו...) מזל טוב לאפרתוש שתקבל ברכה בעוד כמה ימים
נגה

Chin Chin Man

New member
היה כיף גדול

אמנם ניכנסתי רק בשתיים בלילה אבל שמחתי להכיר את כולם ואפילו שרקדתי בכיסא נורא נהנהתי ... אפרתי המון מזל טוב, מקווה שנהנית והיה לך טעים "לשבת" בנאפיס היה אחלה להכיר את כולם, להדביק פרצופים לכינויים .... אורי צ'ין צ'ין.

עופר 123

New member
בקורב ייצא דיסק האוסף של הפורום

היה כיף לראות את כולם, לרקוד קצת ולהפתיע בכך שאני מכיר את כל השירים ששרו בקריוקי (איך לא מכירים את "אמא" של אייל גולן, איך???). ד"א, לכל מי שמעוניין, אפשר לקנות את ההתחכמוית של המנחה ב-19.90.
ע'

נהנתי מאוד מאוד../images/Emo13.gif

האנשים טובים, המקום גרוע. אפרתי היה ממש ממש כיף, וכיף לראות את כל אלו שלא היו הרבה זמן! מיריתי, שהגיע עם הרבה הרבה אומץ, היה נהדר לראות אותך, את מקסימה. תודה למלאכיות שנסעו איתי באותו, היה לי מאוד כיף לדבר אתכן ולצחוק יחד. ועדיין לא נמצא המקום שיצליח לגרום לי לרקוד שעות ללא הפסקה (בלי זיוני שכל באמצע). ליאור

למרות שהיומולדת עוד כמה ימים...

מזל טוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! שמחתי להכיר את כולם, מאיוש בפעם הבאה אני מבטיחה שאני לא אסתום את הפה :) ליאור את בחורה מקסימההההה אין כמוך (הלוואי והיו) מעיין ומיטל שמחתי להכיר את שתיכן כן ירבו עוד מפגשים :)

מאמי שלי היה אחלה ערב../images/Emo24.gif

נהנתי מאוד, היה לי כיף לראות את כולם למרות שלא יצא לנו לשבת יחד כי היו כמות מכובדת מאוד של שמנמנים , אבללל היה אחלה ערב בזכות אפרת ובזכותכם . נשיקות ומזל טוב הילה

MAYAB3

New member
../images/Emo140.gifהיה לי כיף

אפרתי היה לי כיף לחגוג איתך את יום הולדת ובכלל לבלות איתך את סוף השבוע ,מתה עליךךךךך
מתי את באה עוד פעם??
היה כיף לראות את כולם ולהכיר כמה... מעיין הכל מסודר יום שלישי ברבנות כן??

למעלה