לא מקבלת אותך עם סיגריות>>'' אבל אני יכולה לנסות סתם. מתה עליך!XD
I Ikari Shinji New member 9/1/07 #49 אז רגע... אני צריך להתחיל..? כדי לגבי יחס כזה מעדן אני צריך להתחיל...? נאאאאא... אני כ"כ חסר חשיבות פה, שגם אם אני אמות לא ישימו לב "^^
אז רגע... אני צריך להתחיל..? כדי לגבי יחס כזה מעדן אני צריך להתחיל...? נאאאאא... אני כ"כ חסר חשיבות פה, שגם אם אני אמות לא ישימו לב "^^
K Kawaii Me New member 10/1/07 #50 ../images/Emo204.gifO.O צקצק עליך . אל תדבר ככה העולם הוא מראה- איך שתדבר על עצמך- ככה אנשים יתייחסו אליך וכדי לקבל יחס כזה מעדן אתה צריך להיות שיר
../images/Emo204.gifO.O צקצק עליך . אל תדבר ככה העולם הוא מראה- איך שתדבר על עצמך- ככה אנשים יתייחסו אליך וכדי לקבל יחס כזה מעדן אתה צריך להיות שיר
O ofirule New member 7/1/07 #11 שיר ^_^ ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב עד 120 או יותר או פחות / כמה שבה לך שתהיה לך שנה של כיף ומלא אושר תמשיך להיות מגניב וחבוב שיהיו לך מלא מתנות וממתקים ולסיום אממ בריאות
שיר ^_^ ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב עד 120 או יותר או פחות / כמה שבה לך שתהיה לך שנה של כיף ומלא אושר תמשיך להיות מגניב וחבוב שיהיו לך מלא מתנות וממתקים ולסיום אממ בריאות
K Kawaii Me New member 7/1/07 #18 ../images/Emo204.gifשיר השסקע הטורקי../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif מייזל טוב, עד מאה כעשרים גברים שרירים ושזופים
../images/Emo204.gifשיר השסקע הטורקי../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif מייזל טוב, עד מאה כעשרים גברים שרירים ושזופים
B benedek22 New member 7/1/07 #19 נשמה שלי!!!! תודה רבה ^^ "מייזל טוב" זה הדבר הכי פולני ששמעתי אי פעם יוצא מהפה שלך חחחחחח