אני ראשון אני ראשון

avielss

New member
אני ראשון אני ראשון

קרידוס מיוס אן פרימרו קרו דיזיר קה אסקרייני מונצו א אסטוה גרסיוזו פורום או מס קורקטו דיזיר א אסטה קרידה פמיליה . יו לאבור אי אסטודיו מונצו אי אסטה אס לה רזון קה נו אסקריבו אמא נו איי אוןדיה קה נו וונגו וור אל פורום -אפילו פאר מלדר אי וור קה טודו אסטה קורקטו . קיזה ווס בנדיזיר א דולסה אניו .אניו דה סלו הזלחה ברכה אן טודו קה ווש אזר .אנדה קה ווש וז אאיר אי א ווסטרו פמיליאס טמביין .. אספרו קה וומוס אזר און מיפגשיקו -אפילו פארה קואנטס אוריקס אן אל דיה דל מואה (חול המועד ) היידה קרידוס קן וא אלוונטר לה גאנטה (כפפה)

אסטרלו

New member
שלומס קרידו../images/Emo25.gif

יה ב'אמוס אזר און מיפגשיקו. טה אחרב'ו סי נו ב'אס אה ב'יניר. אספסיאלטה פארה טי, אונה שאקה: אונה מוז'ר לה דישו אה לה ביזינה: מטטה פרדה אן לה ב'נטאנה פור קה טה ב'ייגו קואלו אסטאס אזיינדו קון טו מארידו ! לה דישו לה ביזינה: אה לה אוטרה ב'ז קה ב'אז אה מיראר אה מי ב'נטאנה - מטטה אנטוז'וס, פור קה יו נו אסטו קון מי מארידו, מה קון טו מארידו ! אישה אחת אמרה לשכנתה: שימי וילון על חלונך כי אני רואה מה שאת עושה עם בעלך. ענתה השכנה
: בפעם הבאה שאת מציצה לחלוני, שימי משקפיים
- כי אני לא עם בעלי אלא עם בעלך !
קונטאדו פור מטילדה כהן-סרנו אנייאדה בואנה קרידו, הזלחה אי ברכה אן אל אסטודיו אי אן לה לאב'ור

Sarika

New member
אביאליקווווו..... ../images/Emo24.gif

קי סימפרי סיאס אל פרימו אי נו אל אולטימו, איז'ו. מי אלגרי מונג'ו אה טופארטי אקי, סי אנטראס אקי, דא און שלום פארה קי סיפאמוס קי סטאס בואניקו. אנייאדה בואנה פאשה, קי ריאושקאס אה לוס אסטודיוס, מונג'ו פליסיטאט אי אמור
.

ר ח י לו

New member
../images/Emo24.gif אביאליקו יה מוס אסקרינימוס

דה טי. אניאדה בואנה קרידו אי יה באסטה אמבזאר, אל פין נו מוס ואס אה אנטנדר אה מוזוס
בהצלחה בכל מה שתעשה קרידו.

tsiporganeden

New member
קרידוס פארא אל מואבו אניו ווס

בנדיגו קה טנגאש אניו דה (אן איבראו) שתהיה לכם שנה של: אהבה, ברכה,בריאות, גאולה, דרכים מוצלחות, הרמוניה, התגשמות חלומות, ורודה, זמנים טובים ויפים, חלומות נעימים,חדשות טובות, טיולים מהנים, ימים של שקט ושלווה, כל שתבקשו לו יהי, לילות של חלומות נעימים, מאושרת, נעימה, סובלנית, עבודה מהנה, פורחת, צוהלת, קניות של כיף, רעות אמיתית ויפה, שיתגשמו של המשאלות, תגידו אמן וכל זה יתגשם.

tsiporganeden

New member
../images/Emo24.gif אביאל מיאלמה אנדה טה

דספאריסיטס? קומו אסטאס קרידו? מה דסקאריניי מונצ'ו, היידה טורנה אה אסקריביר אקי, קומו אסטאן לוס "לימודים"?

רותי ב.

New member
אוווווווווווו אביאליקו,

קה בואנו אה ב'רטה אקי, יה סאב'ס קי מונצ'ו מוס אסקאריניימוס דה טי. אי ארוגו קה סייאס אל פרימר פאשארו קה טורנה הקאזה, קון אל טרוקאמיינטו דה לוס סזונס (עם חילופי העונות). קונטה מוס פור לוס אסטודיוס, קואנטו מאס טה קדו אמבזאר?? אניוס? סימסטרים? פור אל מיפגאשיקו, קומו דיזיס, אס סיימפרה אידיאה בואנה אה אינקונטראר. סי אטי טה ג'וסטה חול המועד, פנסו קי טודוס ב'אנה אקספטאר. סולו קה נו פנסיס אה מיטרמוס אטרונה ב'ס "פ'ואנטה" (ברז - באידיש זה נשמע יותר טוב
) פנסי קי דייאה בואנו פואדי סר אל 19/10 מיירקוליס, אל מזמו דייה קי אה לה טאדרה איי מספרי סיפורים אל תיאטרו דה גבעתיים - פור לוס קי קרן קונטונייאר דל מפגש - אור קי סולו אמי מי קונב'ינה אסטה מאנרה, און דייאה מזמו פור אינקונטראר (לה דימאנייאנה) אי יר אל פסטיבל, אה לה טאדרה. קואלו פנסאש'???

למעלה