אני קצת קטן אמונה....

המוזהב

New member
אני קצת קטן אמונה....

מי פה הצליח לעלות מישהו בסיינס ? ואת מי ?

אני אספר לך על סיאנס שעשיתי פעם

ישבתי עם עוד שתי בחורות ובחור והעברנו מטוטלת מעל לוח של "כן", "לא", אותיות וכל מיני דברים כאלו. הבחורה שאלה את הרוח "האם את מבני לילית או מבני חווה?" היתה מומחית כנראה. המטוטלת ציינה שהיא מבני לילית. התברר בהדרגה שזו רוח רעה מאד... בשלב מסויים אמרתי לרוח "היכנסי לגוף שלי!!!!!" הבחורה המומחית אמרה "לא! לא!", אבל זה היה מאוחר מדי, ואני אמרתי "היא השתלטה על היד שלי". ואז... היד שלי נעה כאילו בלי קשר לגוף שלי וזינקה על הצוואר של הבחור שהיה שם. שתי הבחורות שישבו מולנו צרחו, ואני התפקעתי מצחוק על המתיחה האדירה של שתי הפתיות האלו... מיותר לציין שכל האוירה ה"רוחנית" התפוגגה.

אז סתם עבדת עליהן?

סתם אמרת שהיא השתלטה לך על היד? אם כן אז מאיפה לך שהיא באמת רוח רעה?

עשיתי סיאנס לא פעם ולא פעמים

ולשאלה את מי האלתי אין ממש משקל , מפני שעשיתי סיאנס שחרור לנשמות טועות כאלה שצריכות עזרה על מנת לעבור לשלב הבא , אתן דוגמא לסיאנס שנערך קרוב ל7 שעות הוא נערך בפולין על מנת לשחרר את הנשמות של הנרצחים בורשה שרצו למסור משהו, לומר משהו או סתם לנשום קצת אוויר, מישהי חוץ משתי הבנות שעשו יחד איתי את הסיאנס רשמה כל מילה כדי שנדע ונזכור ואחרי הסיאנס שנערך לילה שלם היינו מוטשות אבל הייתה בנו שלווה פנימית אדירה. ועוד מקרה שזכור לי היה של ילד בשם מתן שעלה לנו בסיאנס ונתן מס' טל' כשהוא ביקש שנמסור לאימו שהוא אוהב אותה כי הוא לא הספיק להפרד ממנה, חשוב לציין שאסור לשאול רוח מתי ואיך היא נפטרה לכן לא שאלנו והייתה דילמה גדולה אם בכלל להתקשר למס' הזה ואכן אחד החברים עשה זאת והאם בכתה מרורים לאחר שהוא אמר לה את זה כשעאנחנו היינו בטוחים שהיא תצרח עליו שהוא עובד עליה והיא הסבירה לו שהבן שלה נפטר לפני שבוע בתאונת דרכים.

למעלה