אני קצת מדוכאת

GALI02

New member
אני קצת מדוכאת../images/Emo4.gif

נחתה עליי תחושה כבדה כזאת. לא יודעת למה... אני מרגישה שהמון דברים רובצים עליי בזמן האחרון ובקושי יש לי זמן לחשוב. המון דברים חדשין שנאי אמורה לשמוח שקורים לי אבל לפעמים אני מרגישה שזה יותר מדי. גדול עליי. זהו הוצאתי את זה. אני די בטוחה שאין כאן עכשיו אף אחד לקרוא את זה אבל לא נורא.

*rinat*

New member
אני פה !!!!

קודם כל טוב ששיחררת את זה לא טוב לשמור דברים בבטן אני חושבת שיש תקופות כאלה שפשוט רע לנו שמתחילים להרהר שלא מרוצים כל כך מהכל וזה פשוט עובר לפי דעתי קחי חברה טובה שאת נהנת לבלות איתה לכו "תקרעו" את העיר והכל הסתדר
ואם לא אז אנחנו םה תמיד

black ross

New member
היי גילי ../images/Emo24.gif

מה קורה יקירתי ? אני מבינה את המצב שלך גם לי זה קורה אבל לצערי אלו לא בדיוק דברים שאני אמורה לשמוח עליהם אז הנה לך משהו להתנחם עליו
בכל אופן יקירתי את צריכה לדעת לקחת לך פסק זמן ופשוט להנות ואני יודעת שזה קשה לקחת פסק זמן כשאת לומדת ואני הבנתי שאת ממש לחוצה עם הלימודיפ אבל אני יכולה להבטיח לך שאם את תפספסי יום אחד של לימודים את תוכלי לחזור והלשלים את היום הזה וגם תוכלי להתמודד אל מול שאר הימים שיבואו אז מאמי קבלי עצה קטנה וקחי לך יום אחד בשביל עצמך ... חוץ מזה עוד מעט מגיעים המבחנים ואז לא לומדים בכיתות אלא בבית וזה קצת נותן מרחב מחייה ... שיהיה לך בהצלחה חמודה מחזיקה לך אצבעות
שירן

mariana

New member
גילגוללללללל

למה השביזות???
ראיתי את ההודעה שלך רק בבוקר אני מקווה מאוד שעבר לך המצב רוח הרע. בכל אופן כמו שרינת ושירן אמרו לך את פשוט שכחת את עצמך, נתת את כל כולך ללימודים וסידורים וכו´ אבל מעצמך שכחת. אז אני הייתי ממליצה לך לשבת ולעשות משהו מעניין שמזמן לא עשית, אפילו לחשוב על ימים טובים שהיו לך, לצאת לקניות או סתם למסעדה כל מיני כאלה, בינתיים שולחת לך המון
אוהבתתתתתתתתתתתת

למעלה