אני קצת מבולבלת

אני קצת מבולבלת

אז ככה היי לכולם זאת פעם ראשונה שאני רושמת כאן , ואני מקווה שזה יעזור לי לפתור כמה מהבלבולים שלי , אז ככה אני בת 18 וחצי עוד מעט מתגייסת לצה"ל ואני בחורה מלאה , יש לי את ה 10 קילו לרדת בשביל להיות רזה , אני יפה המון גברים אומרים לי את זה כול הזמן וגם הרבה מתחילים איתי . לי אף פעם לא הייתה מערכת יחסים עם מישהו , רק יצאתי עם כמה והיה לי גם קשר למשך חודשיים לא רציני בכלל ... אני כמו הרבה מכורה לאינטרנט למסנגר ולאיסיקיו ... כיוון שאין לי מה לעשות כי כול החברות שלי כבר בצבא אני כול היום מול המחשב ויש לי גם מצלמה ואני מדברת במצלמה .. עכשיו יש מישהו שאני מדברת איתו כבר איזה שנתיים והוא הבן אדם הכי מושלם שדיברתי איתו בחיים שלי הוא הכול , הוא חתיך , הוא מהמם, הוא מדבר כמו מלאך , והוא כול מה שאני רוצה בבחור, יש בעיה אחת קטנה הוא גר במדינה אחרת באירופה .... אז כמובן שאני לא בונה עליו כלום כי אין סיכוי שניהיה ביחד במיוחד כי הוא לומד באוניברסיטה ואני מתגייסת בקרוב , וגם כי אין סיכוי לקשר כזה רחוק, כי אם היה סיכוי הייתי מזמן טסה אליו וחיה איתו .. בכול מקרה יש מישהו שאני מדברת איתו כבר חודש בערך במצלמה כול יום שעות והוא פה מהארץ והוא נורא חמוד והוא נראה גם טוב למרות שבהתחלה לא כול כך אהבתי את המראה שלו כי אני ביקורתית ויופי מאוד חשוב לי כמו אופי , בכול מקרה עכשיו עם הזמן התרגלתי אליו והוא נורא נחמד , הקטע הוא שהוא גדול ממני בחמש שנים והוא אמר לי שהוא אוהב אותי והוא כול הזמן אומר לי שאני יפה , ושהוא רוצה להיות איתי וכאלה... עכשיו הקטע הוא שאני לא מאמינה באמת בקשר ממרחק כי זה לא כזה נראה לי נחמד לראות מישהו פעם בשבוע או פעמיים בשבוע במיוחד שאני אתגיס , וחוץ מזה אף פעם לא היה לי קשר עם מישהו וזה דיי מפחיד אותי ועם זאת אני מאוד רוצה קשר.... כן כן אני מבולבלת , אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו כאילו אני אוהבת לדבר איתו אבל לא חשבתי עליו בצורה שהוא חושב עלי , עכשיו הוא רוצה להיפגש איתי ואני בעיקרון לא מפריע לי להיפגש איתו פשוט אני לא רוצה שיבנה מהפגישה הזאת שזה יהיה משהו שיצא מזה קשר כי אני בעצמי לא יודעת , וחוץ מזה זה שונה לדבר במצלמה ובלהיפגש . ועכשיו יש עוד מישהו שהתחיל איתי פה מהעיר שלי ויצאנו לפני שבוע וזה היה נורא מוזר גם כי לא קרה בינינו כלום וגם כינורא ביישן ורק דיבר והוא רוצה להיפגש איתי שוב ואני לא יודעת אם אני רוצה קשר איתו כי הוא דיי נראה כמו אחד שמתאמץ להרשים אותי שזה כבר הופך שהוא נראה מטופש , ולא יודעת גם אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו , וחוץ ממנו יש עוד מישהו שאני מדברת איתו שהוא מדבר איתי והוא נשמע כמו אחד שרוצה לעזוב את החברה שיש לו כבר כמה שנים כי הוא רוצה להית איתי , והוא אף פעם לא פגש אותי , וזה נראה לי מטורף , כאילו למה שהוא יעשה דבר כזה?? בכול מקרה זה נראה לי קצת מוזר שפתאום 3 רוצים אותי , בדרך כלל כול מי שאני מדברת איתו ורואה אותי לא מפסיק להגיד לי מליון פעם שאני יפה . הקטע הוא שאני רוצה קשר אבל לא יודעת מה עדיף לי , לנסות לפתח קשר עם מישהו מהעיר שלי שבצבא וחוזר פעם בשבועיים ושאני בכלל לא יודעת מה אני מרגישה אליו ושאני יודעת שאף פעם לא הייתה לו מערכת יחסים , או שאני צריכה לקחת אומץ ולהיפגש עם זה מהאנטרנט שמדבר איתי כול יום כי יש לו גם ניסיון וגם כי התרגלתי אליו למרות שהוא גדול ממני ושגם אותו אני לא אראה הרבה , ומצד שלישי מה אני עושה עם זה שעומד לעזוב את החברה שלו כאילו אני לא אמרתי לו לעשות את זה וגם לא אמרתי לו שאני יהיה איתו ושאני בכלל רוצה או משהו בסגנון , ואני לא רוצה שיחיה באשליה , קיצר אני לא יודעת כבר מה לחשוב ומה לעשות .... תעזרו לי

הסדוק

New member
את ממש ´שרת הטבעות´

אני מציע לך לא להפגש עם אף-אחד מהם..זה מהאינטרטנט-נשמע כמו פנטזיה שלא צריך להגשים.. האירופי-באירופה ושם תשאירי אותו..והחייל-עוזב

הסדוק

New member
את ממש ´שרת הטבעות´

והחייל עוזב מישהי-בשבילך?! בסוף גם אותך הוא יעזוב..אם בכלל יקרה משהו בניכם..אל תרדפי אחרי קשרים..הם יבואו אלייך..אלי טרם הגיעו..

למעלה