אני קצת מבולבלת...

וולי

New member
אני קצת מבולבלת...

ראיתי היום את הפרק בביפ שבו לדרוסילה חוזר הכוח, ויש כמה דברים שלא הבנתי. אם באפי רק מתה לפני כמה חודשים, איך זה שקנדרה מתאמנת כבר מגיל צעיר להיות קוטלת? הם פשוט ניחשו שבאפי תמות? וחוץ מזה מה עושים אם קוטלת לא מתה בגיל צעיר, היא ממשיכה להילחם גם כשהיא בת 60?!

ד י י ז י

New member
אני לא בטוחה אבל...

אולי בגלל הנבואה? אחרת , אין לי ממש הסבר.. ולשאלה השניה , אני מניחה שקוטלת לא תגיע אף פעם לגיל 60.. תחשבו על זה שבאפי מתה פעמיים והיא רק בת 20-21.. אז לא נראה לי שקוטלת תגיע לגיל כזה..

resputin

New member
קוטלות מבוססות על צעירותן.

הרי זה ברור, שברגע שהן נלחמות ברוע הן יובסו מתישהו- עכשיו, אל תקחי את באפי כדוגמא ותגידי "הנה, היא"- לבאפי יש את הסקובי´ז, שפחות או יותר בלי ווילו, אנייה וכו´ עזרה מגורמים חיצוניים, היא הייתה באמת קבורה כבר ממזמן six feet under... בכל מקרה, קוטלת לא בנויה על להחזיק עד לגיל כזה מבוגר, אבל כן- אם לא יכניעו אותה 60 שנה, היא תהיה 60 שנה בתפקיד ("אוי, גוועלד- איפה היתד..? לא, רגע.. זה משקפיים, הא הנה, אוי רגע- נפל, הדלקת פרקים הזאת.. אוקיי, אז איפה היינו? אה כן- אני קוטלת אותך..!" -משעשע).

B a n j o

New member
במקרה כזה

היא באמת לא תחזיק עד גיל 60... בכל אופן בקשר לזה שקנדרה מתאמנת מגיל צעיר, תחשבי על זה ככה, יש בעולם הרבה בחורות עם פוטנציאל להפוך לקוטלות (הקוטלת מקבלת ברגע שהיא הופכת לאחת מעין BOOST של כוחות וחושים). לכל אחת עם פוטנציאל מוצמד צופה ואז ברגע שהיא ניקראת אז... זהו בעצם ואל תישכחי שבאפי לא התאמנה מגיל צעיר בגלל שהמועצה לא מצאה אותה בהתחלה, לפי הסרט זה בגלל שהיא הסירה את השומה על הסנטר שמאפיינת את הקוטלות (ולא ראס, לא שאפתי אבקות אפייה לא קונבנציונליות היום
)

וולי

New member
אבל איך זה שקסנדרה מתאמנת כבר מגיל

צעיר? זה באמת רק בגלל הנבואה?

ANGEL N

New member
שאלה!

למה בכלל דרוסילה היתה חלשה כ"כ? מה קרה לה באירופה?

matanbu

New member
המון זועם :)

תחשבו על זה - שאם לא היו מכינים קוטלות מגיל צעיר, ברגע שאחת מתה, עד שהשניה תהיה מוכנה יכולים לקחת שנים (לדוגמא, כמה שנים לוקח לעבור חגורות בג´ודו וכו, וצריך להיות ממש טוב כדי להלחם עם הUNDEAD). בינתיים הגהנום יחגוג. אז מכינים אותם WHILE THEY´RE YOUNG...

רינת4

New member
חוץ מזה שקנדרה אמרה

שאצלה לוקחים את כל עניין הקוטלת ברצינות,ושההורים שלה מסרו אותה לצופה שלה עוד כשהיא הייתה ילדה קטנה, כי הם ידעו שזה הדבר הנכון לעשות בשבילם ובשביל הצלת העולם- מה שאומר שידוע מי הקוטלת עוד ממתי שהיא נולדת. בקשר לפיית-אני לא ממש זוכרת,מה אמרו על החינוך שלה? גם היא ידעה שהיא תהיה הקוטלת? מה שקרה עפ באפי טןלי היה טעות...? אין לי מושג איך היא לא ידעה על הייעוד שלה. אבל מה שבטוח זה שוויסלר ידע את זה לפניה. הרי בסופו של דבר-הקוטלת תמות,וזה אמור לקרות עוד בצעירותה,אז חייבים להכין מישהי כמו שאמרו בהודעה מעלי, אחרת הקוטלות ימותו בזו אחר זו-כי אף אחת לא תהיה מיומנת מספיק.

ANGEL N

New member
מתסכל ביותר

תחשבו איזה מתסכל זה להתאמן להיות קוטלת ולא להיות קוטלת בפועל כי יש כבר אחת שהיא "הנבחרת" לפני. זה יכול ליצור מריבות בין קוטלת בפוטנציה לקוטלת בפועל. לדעתי זה לא הגיוני יש כאן איזשהוא פאק רציני לא הגיוני. חוץ מזה שהקוטלת , לצרות שלא ממש רואים את זה, היא לא אדם נורמלי אלה בן אדם עם כוחות מיוחדים ולכן לא צריך לקחת יותר מידי זמן לאמן אותה, זה בטבע שלה רק צריך ל"עורר" את זה ולהראות לה שיש לה את זה.

B a n j o

New member
כמו שעשו לבאפי

אבל בכל זאת קנדרה יותר מיומנת אני מנחש שהקוטלות בפוטנציה לא יודעות אחת על השנייה ובמידה והן עוברות גיל מסויים (אני מנחש 16) ולא הופכות לקוטלת, אז הן סתם נלחמות טוב ומנסות להילחם ברשע ביכולות המועטות שלהן, או שהן מצטרפות למועצה בתור צופות או מדריכות או whatever. פיתרון יותר יצירתי הוא פשוט להרוג אותן אם הן לא מממשות את הפוטנציאל...

רינת4

New member
מה ז"א?

כמו שאמרנו-יש כמה קוטלות פוטנציאליות באותו הזמן(מה יקרה אם מי שתחליף את המקורית- גם תמות,צריך גיבוי על גיבוי...). חוץ מזה-כמו שהצופה הראשון של באפי מת,אז כל צופה אחר גם יכול למות(או שאפשר לפטר אותו כמו את ג´יילס),ויש כאלה שהם מתלמדים. וחוץ מזה-לא כל המועצה בנוייה מצופים,נכון? אבל חשבתי שאתה לא מתעמק עד כדי כך...
אה,ותעשה ריפרש

Buffy1

New member
ועוד 2 תהיות

1. איך זה שיש ערפדים בכל העולם ורק קוטלת אחת? אפילו שיש קוטלת או שתיים בפוטנציאל. מה עם LA אם אנג´ל לא היה מגיע לשם? או קליבלנד, ששם באפי במימד "המשאלה" קטלה ושאר מקומות? 2. איך ג´ויס ובאפי עברו דווקא לסאנידייל? אחרי שבאפי שרפה את אולם ההתעמלות הם החליטו לעבור דירה, אבל איך זה היה מכוון שהם יעברו דווקא לסאנידייל ושג´יילס יחכה לה שם?

ד י י ז י

New member
גם אני תהיתי על זה..

בהתחחלה חשבתי שבכל עיר יש אחת , אבל אז אמרו שבכל דור יש רק אחת.. מאוד לא הגיוני..

רינת4

New member
זה נכון-

אבל אני חושבת שבגלל שסאנידייל זה פי השאול,אז הכי חשוב שהקוטלת תהיה שם,ולא במקום אחר.. בקשר לאנג´ל-הרי לפי אלה שהחזירו אותו להיות ערפד(האורקלים?שכחתי את השם שלהם)אמרו שהוא שילם את חובו-מה שאומר שגם לאנג´ל יש ייעוד(למרות שזה מעלה שאלה אחרת-האם הוא הפך לאנג´לוס בשל כוחות עליונים,שגרמו לכך שאח"כ הוא יקבל נשמה ויחזיר את חובו,או...טוב, זה יותר מדי מחשבות-אין לי כוח להיכנס לזה),ולכן הוא נמצא במקום השני אולי בכמות הרוע?(הרי שם נמצאים המשרדים של וולפמן-אנד-הארט-שהם הבסיס לרוע או משהו כזה,נכון?). ובשאר המקומות יש אולי קוטלות מתלמדות שתורמות קצת(אחרי שהגענו למסקנה הזאת מקודם),ובקשר לשאר המקומות...טוב,אי אפשר לרצות את הכל.

למעלה