אני קצת גוססת

נייטי

New member
אני קצת גוססת

גם דניאל וגם אני חטפנו את וירוס המעיים שהיה לתומר. דניאל עוברת את זה יחסית בקלות אבל עדין נורא מסכנה. בנוסף גם יצאה לה שן אתמול. אני חטפתי את זה זוועה. אתמול הייתי במצב נוראי. היום קצת יותר טוב אבל עדין חלושס. סליחה על העדרות. סליחה שלא מגיבה. סליחה שלא עונה למסרים. מחזיקה אצבעות לברבי המקסימה. מחר יהיה טוב. נשיקות לכולן.

ברבי28

New member
כפרה עליך - דאגתי לך !!!

תרגישי טוב - על כל ביתך וטפך - ומזל טוב על השן, אני מבינה שיש חגיגת ניחוחות בביתכם

happy

New member
תרגישי טוב

וואו מסכנונת תרגישו טוב. לפחות את תרדי כמה קילוגרמים

עדיקים

Active member
אוי נייטי יקירתי ../images/Emo201.gif

קודם כל שמחה שדניאל קיבלה את זה קל ומקווה שזה יעבור לה מהר. מאחלת גם לך להרגיש טוב במהרה

נעיתה

New member
אויי ואיי אבויי

אני ממש לא מבינה לא קיבלתם את המכתב הזה בדואר שאומר שאם אין חורף השנה אין גם מחלות? אנחנו סולחות לך עוד לפני שביקשת סליחה, כי ברור לנו שתחזרי תביאי לנו איזה סיפור קקי- כבר הוכחת לנו שאת אלופה בסיפורי הקקי שלך
תרגישו טוב שם ומזל טוב לבת האלופית שלך על השן החדשדשה

מילא חולה, אבל היום?

מקווה שתשרדי את הגמר אליו את משתוקקת! (אני הולכת לשבת לבד בחושך עם מנהל בית הספר בישיבת ועד, בטח חוץ ממני וממנו אף אחד לא יגיע
) תרגישו טוב, מגדול ועד קטן.

sarity33

New member
נייטי'לה

מאחלת לך החלמה מהירה. מקווה שלפחות היית כשרה לשלוח SMS:):):) נשיקות

תמי ס

New member
מסכנה שלי

הוירוס הזה הוא חרה אמיתי (תרתי משמע) מקווה שתתאוששי במהרה ואוכל לדבר איתך ממש ולא רק באס אם אסים. תחזיקי מעמד והלוואי שמחר הכל כבר יהיה מאחורייך.

ל ג י

New member
איך הבוקר?

מקווה שחלה התאוששות אצל שתיכן. באמת שבסוף זה חולף. חיבוקים ומקווה שנהנית מהגמר. ל ג י

שלומית76

New member
מקווה שאת מרגישה יותר טוב

ושהמצב כבר לא חרבנה... עברתי את זה עם שי לפני כמה שבועות וזה היה סיוט. נשיקות לשתיכן ואיחולי החלמה.

חוה76

New member
רק עכשיו מספיקה להגיב...

ליבי ליבי עם המצב העגום והריחני שלכם. האין חורף הזה הוא כנראה בית גידול מעולה לכל הדרקים שלא העיזו להראות את ראשם כל הקיץ. איכס. איך לנחם אותך? וירוסים של בטן הם בדרל כלל קצרים יותר מהצטננויות וכיוצא בזה. מקווה שאת במגמת שיפור....

ה ו ר י ת

New member
אלוהים לא לוקח פולניות אליו כ"כ מהר ../images/Emo3.gif

היום כבר מחר.... מקווה שיותר טוב......... נשיקות בריאות ועוד בריאות ה ו ר י ת (שחזרה לחיים לבינתיים...........)

נאשא

New member
זה וירוס חוצה יבשות החרא../images/Emo215.gif הזה

רק שפה זה בעיקר הקאות: איכס. פה ההמלצה לא ללכת לרופא, לא ללכת לבית חולים, ולא ללכת לעבודה ובתי ספר 48 שעות אחרי שהחרא נגמר, כל זה כדי לא להדביק. מקווים שחג המולד והחופשה הלאומית תקטע קצת את הרצף. ממי, אני מקווה שהגועל נפש יעבור ומהר.

מתוקה גם אנחנו בבית כבר כל השבוע

אנחנו מזדהות איתכם ליאור עם שילשולים אני מקיאה כבר לא ברור לי אם זה ההריון או איזה וירוס מרגיז בכל אופן כל הבית מאוורר כל יום המצעים זרוקים בשמש כמה שיותר שעות ושרק הוירוסים האלה יעלמו תרגישו טוב מקסימה ואלפי איחולי החלמה מהירה ורק בריאות

רק עכשיו ראיתי

ומקווה שאת מרגישה יותר טוב ושדניאל כבר חזרה לעצמה. אתקשר אלייך היום. קישוא

נייטי

New member
עדין משלשלים

דניאל כבר חמישה ימים, והיא מאוד קווטש וגם לא אוכלת כלום חוץ מציצי. גם אני עדין בישיבות קבועות בשירותים. יש לי הרגשה שזה לא וירוס אלא אמבה (וכן יש לי נסיון בלזהות את זה). מחר אני הולכת לרופא ילדים ולא מתכוונת לתת לו לנפנף אותי ב"זה וירוס" . אני על גבול ההיסטריה בקשר לדניאל (עוד לא שם אבל נראה לי שיום נוסף של שילשולים יגרום לי להסטריה להתנחל). תקנו אותי אם אני טועה, אני אשמח לפרספקטיבה מרגיעה. לי יש רושם שתינוקת בת 9 חודשים שמשלשלת חמישה ימים רצוף, זה משהו שמצריך בדיקה. לא?

למעלה