אני קצת במשבר ../images/Emo122.gif
לאחר 10 ימים ותק במועדון שצברה בתי והכל נראה לו ורוד פתאום יש לי נפילה. מה ורוד: הילדונת התחילה לאכול ממש טוב -שניצלים של אמא ולא תעשייתים,אורז,בטטה,המון פירוט,כמובן ארטיקים ושלוקים. נראית הרבה יותר טוב,פעילה יותר,גוון העור השתנה קצת,הנפיחות בבטן התחילה קצת לרדת ,מרגישים שיפור ללא ספק
למה משבר: אתמול היא שואלת אותי -"מתי כבר תעבור לי האלרגיה הזאת?"/"נו,תגידו לי שאני כבר יכולה לחזור לאכול את האוכל של הגן". אתמול בערב היא מחפשת משהו מתוק ויש בבית כמה סוגים של עוגיות,עוגה ,כמובן הכל נ"ג אבל אחרי שטעמה מכל דבר ,לא טעים לה והיא ממש עצובה.רוצה מתוק .בסוף החליטה שרוצה פירוט וזה משאכלה. לחם/פיתה הא לא אכלה מאז הגילוי ונראה לי שחסר לה. לא מוכנה לתאום את הלחם נ"ג.וחסר לה לחם. פסטה היא לא אהבה גם לפני ועכשיו בכלל. היום בבוקר חברה סיפרה לי שאכלו אתמול במעדה והביאו להם" ג'בטות קטנות ופריחות וטעימות בטירוף" ו]פתאום האצב נפל אלי כמו צונמי
.פתאום שוב פעם אני קולטת שזה דבר לכל החיים ולא יעבור. איך להקל אליה,איך לגרום לה לאכול את הלחם.הכנתי פנקייקים בתערובת שיצאו טעימים מאוד כל עוד היו חמים,אז בקושי אכלה אחד כי בכל זאת יש טעם אחר אבל אני מבינה ומקבלת והיא לא. מה לעשות ? מתי
לאחר 10 ימים ותק במועדון שצברה בתי והכל נראה לו ורוד פתאום יש לי נפילה. מה ורוד: הילדונת התחילה לאכול ממש טוב -שניצלים של אמא ולא תעשייתים,אורז,בטטה,המון פירוט,כמובן ארטיקים ושלוקים. נראית הרבה יותר טוב,פעילה יותר,גוון העור השתנה קצת,הנפיחות בבטן התחילה קצת לרדת ,מרגישים שיפור ללא ספק