אני קצת בלי מצב רוח

jess ועוד

New member
אני קצת בלי מצב רוח

לא יודעת אם לקרוא לזה מאוכזבת אבל בהחלט ציפיתי שהעובדים איתי בעבודה יבואו לבקר אותי לפחות פעם אחת בזמן שאני בבית (כבר חודשיים...) לא טרחו לבוא לבקר ורק 2 בנות צלצלו לשאול לשלומי (אף אחת מהבנות היא הבוס שלי הוא בכלל לא חשב על זה..) אתמול אמא שלי שאלה בתמיהה..."מה ??? לא באו לבקר אותך???" ואז באמת חשבתי על זה שלא ....

Queen Of Love

New member
בוקר טוב בובה!../images/Emo140.gif

איך את יכולה להיות בלי מצב רוח??? כולנו אוהבים אותך ושמחים שאת כאן, בזכותך אנחנו כאן!! בזכות האווירה החמימה והכיפית שהשרית עלינו כאן! וחוץ מזה אל תקחי ללב באמת, אני בטוחה שיש לך את המשפחה שלך, שאוהבת אותך,ואנחנו פה איתך, אוהבים מאוד!! קבלי
גדול ממני, אוהבת!
Queen Of Love

jess ועוד

New member
תודה לך מלכה שלי

מה הייתי עושה בלעדיכם באמת ???? אתם באמת דואגים לי כל הזמן ואני שכל הזמן אומרת שאסור לצפות מאנשים מצפה ... וזה בגלל שאני יודעת שבאותו מצב שהיה לאחת העובדות אני טרחתי וסחבתי את עצמי עד אליה ... אין הדדיות זה יותר מעצבן ממעליב... אבל את צודקת יש לי את המשפחה שלי ואת החשובים לי שהם אתם וכאלו שבאמת חושבים עלי ... העלית לי
על השפתיים תודה ויום מופלא

GALI02

New member
קצת באיחור ג´סילה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני מקווה שכבר החלפת את ה
ל
כי באמת יש דברים ששווה להתבאס מהם ויש כאלו שפשוט לא! וכמו שכבר כולם אמרו לך כאן יש חבורה שתמיד חושבת עליין ומתעניינת בך. וזה מה שחשוב, לא?! מה שלמדתי על בשרי זה תמיד להנמיך ציפיות ואז לא מתאכזבים גילי

jess ועוד

New member
תודה יקירה

הלכת לי קצת לאיבוד בין כל המעודדות והמעודדים כמה טוב שיש לי אתכם פה משפחה קטנה ואוהבת חמה ואמיתית

ronen1981

New member
שיהיה לכם בוקר טוב....

אצלי המצב קצת
ו
אבל יהיה בסדר אני מקווה.... מכל מקרה החלטתי שאני צריך לחזור ולהתמקד בלימודים מה שחשוב באמת וזהו זה. מה שלומך ג"ס מתי הלידה? בקרוב? תרגשיש טוב ואל תתרגשי קשרים בעבודה הם קשרים בעבודה אין מה לעשות .

jess ועוד

New member
אתה צודק

בוקר טוב רונן למה דמעות על הבוקר ??? שוב בחורות ??? אמרתי לך שבחורות זה עם שמנצל.. תתרחק ושמור מרחק... סתם סתם תהנה חמודי בקשר לעבודה אתה צודק יש יחסים של עבודה ויש יחסים של אחרי העבודה גם אני מאמינה בזה שאין חברים בעבודה אבל אני מצפה להתענינות בשלומי אחרי הכל אני אחראית המחלקה ואני לא שטנית כל כך... בתור מנהלת... אז יכולים לשאול לשלומי לא????

@@

New member
אז אנחנו נדאג להעלות לך את ...

מצב ה
, נשמה שלי, את צודקת זה די מעליב ופוגע שאחרי חודשיים אף אחד לא מגיע ומה שהם עושים זה להרים
(נראה לי רק בשביל לצאת לידי חובה), אז כנראה חברים אמיתים הם ממש לא, אבל....... בשביל מה אנחנו פה? בשביל להיות איתך, כי אנחנו באמת אוה
ים אותך, כי הרי בלעדייך לא היינו מכירים את כל האנשים הנפלאים שפה. נשמה , אנחנו חוליםםםםםםם עלייךךךךךךךךך
ו
אחד גדוללללללל במיוחד לחימום ה-
כי
ג´סיקה
יש רק אחת

@@

New member
ולך מגיע..........

חולהההההההההה עלייךךךךךךךךךך מגיע לך את הטוב ביותר

golem

New member
ג´סי ג´סי ג´סי!!!!!

וכולם ביחד: מי מספר אחד<???????? ג´ס ועוד
חמודה שלי - תתעודדי - רק שהם לא יקלקלו לך את המצב רוח . ץזכרי מי שיכול לקלקל לך את המצב רוח, לא מגיע לו שבגללו תאבדי את המצב רוח..הבנת??? (כי אני לא כ"כ אבל זה נשמע לי נחמד..
עזרא

ג´ס היקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מבינה שאת אחרי לידה אז קודם כל מזל טוב ודבר שני במקום להתעצב אני הייתי מדברת איתם כי אנשים מגיבים אחרת יש כאלה שפשוט חושבים שלא רוצים להפריע אחרי לידה אז תגידי להם שתשמחי לראות אותם עברתי את זה אני יודעת במקום להתעצב תתקשרי אליהם ותגידי שאת מאוכזבת את תראי שהם יגידו לך את מה שחשבתי שלא רצו להפריע מה לעשות לא כולם מבינים שיש אנשים שזקוקים לאהבה ולהיות מוקפים ומתוך זה הם מגיבים פשוט תגידי להם אוהבת אותך נופר

ג´ס

באיזה שבוע את בכל מקרה זה אפילו מדגיש את העניין שאולי מפחדים להטריח אותך יכול להיות שאני טועה אבל שווה לנסות ולהגיד להם מה שמפריע לך ביי מתוקה המון המון ישר כח תחשבי על התוצאה של הכפייה הזו לשבת בבית אין דבר יותר יפה מזה

jess ועוד

New member
אני אוטוטו שם

בפגישה הגדולה אמצע שבוע 38 ומחכה לא משתוללת אני אשמח לחכות ולמשוך עד הסוף (תהרגו אולי לא יודעת למה) אבל אפשר למצוא זמן וטקט לשאול לשלומי.. אפילו בטלפון...

ג´ס

מסכימה איתך בהחלט למה שלא תגידי להם ואם את לא מרגישה נח להגיד להם אז אולי היחסים לא כל כך קרובים בכל אופן אנחנו איתך אוהבת והכי חשוב שפרי מיד את מצב הרוח תזכרי שהילד מרגיש הכל ותאמיני לי הוא מרגיש בהריון שלי עם הקטנה כל פעם שהייתי בלי מצב רוח או עצבנית שרתי שלושה שירים וכשהיא בכתה והיא היתה בוכה המון כשהייתי שמה את השירים האלה היא היתה נרגעת אף אחד לא האמין לי אבל קרה כמה פעמים שהוכחתי להם שזה כך והם היו הממומים יום אחד הוכחתי לבעלי ואז הוא אמר מצידי שתהיה זמרת אופרה רק שעכשיו היא תשתוק
(דרך אגב אני שרה ואני סולנית)

mariana

New member
יוווו את מבואסת בגללם?

אנחנו כאן בשבילך ולתמוך בך, אולי לא בראש שלהם לבוא לבקר אותך אולי הן מתביישות. את יכולה לזרוק להם ככה איזה מילה שירגישו שהם טעו. חוץ מזה כמו שנופר אמרה את בלי מצב רוח אז זה יכול להשפיע על הילדה. ואנחנו לא רוצות את זה נכון אז אני שולחת לך המון
והמון
אוהבת

למעלה