אני קצת בבעיה

Daniel BoY

New member
אני קצת בבעיה

יש לי חברה כבר שנתיים, ואנחנו בקשר ממש ממש טוב. אנחנו מאוד אוהבים, וחושבים על העתיד שלנו כעתיד משותף. הבעיה היא, שבזמן האחרון, ובכלל מדי פעם זה בא, עולה בי הרצון לחידושים. זאת אומרת אני רוצה להתנסות עם עוד נשים וכו'.. מה לדעתכם מעיד הדבר, ומה עליי לעשות?

תגובה

אל תהרוס לעצמך את הקשר. אם אתה אוהב את חברתך וטוב לך אתה, השאר אתה וטפח את הקשר. עם אחרות תוכל להתידד.

נ ט ע 9 1

New member
אולי נסה לשתף אותה בזה

ותראה מה היא אומרת/חושבת... תעשה לה מין הקדמה קטנה, כמה שאתה אוהב אותה ואתה יודע שהיא האחת אבל עדיין מטריד אותך העניין שאתה רוצה להיות בטוח שהיא האחת ותראה מה היא תגיד לך... אולי היא אפילו תפתיע אותך ותגיד לך משהו שרצית לשמוע אבל בכל מקרה מה שתעשה/לא תעשה, אני חושבת שאם אוהבים מישהו וחושבים שזה זה לא צריך לעבור משהו בראש על 'לנסות אחרות', כי כבר יודעים את הערך של הבחורה שיש ביד... ומבינים שלנסות עם אחרות עלול להביא לאובדן אמיתי של מישהי שהיא באמת האחת..

זה מעיד על כך

שאתה בנאדם.. כל אחד מרגיש את ז\ה מתישהו.. זה לא אומר שאתה לא אוהב את חברה שלך. אם זה ממש מציק לך, אולי כדאי שתדברו על זה. זו מכת השגרה.. שמכה בכל זוג.. צריך פשוט למצוא יחד דרך להתמודד איתה. אבל חשוב לדבר, כדי שזה לא יעמוד ביניכם.

BlackUnicorn

New member
כמה שאלות כרקע -

בני כמה אתם? מהי השגרה שלכם בכמה מילים? האם אתם גרים יחד? האם היא הקשר הראשון שלך? כמה נשים היו לך לפניה? כמה חברות רציניות / כמה סטוצים? מה היית משנה במערכת היחסים שלכם?

למעלה