אני קם בבוקר ומגלה...

אני קם בבוקר ומגלה...

שטוני האנטר חתם ל5 שנים, 90 מיליון (מישהו התלונן על דרו?) עם האיינג'לס. WHAT THE FUCK? מאיפה זה הגיע...

גם לינבריק חתם עם האסטרוס

וקנדל כצפוי עם הברורס...אבל אני אגיב בהמשך...רק תגובה ראשונית להאנטר: וואו...לדעתי זה טעות אם האיינג'לס מתייחסים להאנטר כמחבט הגדול שלהם...הוא ממש לא. הוא 4% שלמים מעל חובט ממוצע (OPS+) בקריירה וגם ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הוא אף פעם לא עבר את ה337.(?!!?!) בOBP...חורף שני ברציפות שהם מחתימים CF לחוזה ארוך ו2 היו די טעות...מה עם מת'יוס עכשיו?

טוב הנה החדשות...(אני עדיין בשוק)

-נתחיל מההחתמה של האנטר. (צריך לציין שיש 2 דיווחים שונים: 80 ו90 מיליון) מה אתה אומר עומרי? זה באמת הגיע משום מקום...וצעד לא ממש מובן. הדבר האחרון שהאיינג'לס היו צריכים זה OF. אין להם SS ברור, ה3B שלהם זקוק לאפגרייד...פתאום מגיע OF שיוצר עומס. הצעד הזה נראה כמו חלק מסדרת צעדים גדולים...ושל טרייד אחד גדול. הטרייד של גארלנד היה מובן סה"כ כי אולי סטארטר אחד יישלח למארלינס כחלק מטרייד לקבררה...אבל לאיינג'לס אין איזה אלסבורי (לשם הדוגמה
) בOF שהם החתימו את האנטר כדי שיוכלו לוותר עליו. יש להם את גארט אנדרסון, גארי מת'יוס ג'וניור וולאד גררו. אני מניח שהמארלינס לא ירצו לגעת במת'יוס והשאר לא הולכים לשום מקום. נכון, יש את רג'י וויליטס - עוד חלק בעומס - אבל הוא היה באקאפ בתכלס אז למה להחתים פתאום ככה שחקן גדול כמו האנטר בגללו? נכון, עכשיו אומרים שהאנטר ישחק CF, מת'יוס יעבור לקורנר ואנדרסון/ולאד יעברו לDH. ומה עם חואן ריברה? אולי אחד מכל העומס הזה יישלח כדי למצוא SS עדיף...? האם האנטר הוא ההחתמה הגדולה של האיינג'לס, או שזה חלק מתוכנית יותר גדולה? האם זה מסיים את שמועות "קבררה לאיינג'לס"? אין לי מושג, שום דבר פה לא מסתדר לי. (אגב, תזכירו לי לתת כאפה לאנשים שחושבים ש90 מיליון להאנטר זה עדיף מלתת 70 לדרו כי האנטר "מנהיג" והוא חבט 29 HR ו100 RBI בשנת קריירה שנת שעברה...) ועכשיו לתוצאות ולהשפעה שתהיה להחתמה הזאת: -האנטר הלך עכשיו לקבוצה שהגיעה משום מקום ולקחה אותו (הסוכן שלו טען שהכל קרה ב24 שעות האחרונות...כנראה שהאנטר רצה מאוד לשחק בקבוצה מנצחת. והאמת שחוץ מהדודג'רס כל האחרות היו מהגרועות בליגה. הוא העדיף את זה כנראה על משהו כמו 6/90 של הריינג'רס). הוויט סוקס, ריינג'רס, נאשינלס, דודג'רס ורויאלס נשארו בידיים ריקות. יש כמובן גם את אארון רואנד (שבטח חושב לעצמו היום, חחח ביקשתי 5/60? בוא נקפיץ את זה בכמה דולרים) ואנדרו ג'ונס (אולי עכשיו כן יילכו עליו). קבוצה אחת שתרוויח מזה היא בטח בוסטון שהמרקט לקוקו קריספ יגדל. אני באמת לא מבין את ההחתמה הזאת לאיינג'לס...אנדרו ג'ונס גם... א. היה עולה פחות ב. שחקן יותר טוב וצעיר מהאנטר ג. לא היה עולה להם בבחירה ה27 בסיבוב הראשון של הדראפט סביר להניח שכל זה גם נכון לגבי רואנד (חוץ מהקטע של בחירות הדראפט). ברצינות, האנטר שחקן של 271., 25 ו100 שזה נשמע לא רע אבל הוא לא עולה הרבה על הבסיסים והוא לא כזה טוב... טוב אחרי שסיימתי לכתוב את כל מה שרץ לי בראש בזמן כתיבת ההודעה
... -הוויט סוקס סיכמו עם לינבריק עם 4 שנים ו19 מיליון. חוזה ג'סטין ספייר כזה. היה ברור שהוויט סוקס יביאו רילברים אחרי המצב של הבולפן שלהם ב2007, בגלל שהם היו כל כך גרועים הם "יזכו" לתת למילווקי רק את בחירת הסיבוב השני שלהם. לינבריק באמת בשנים האחרונות היה אחד הסט אפ מנים הכי טובים במשחק אם לא הכי טוב. כמובן שהוא גם עשה את בתנאים הידידותיים של פטקו, הפאדרס והNL. בשנה-שנתיים האחרונות חלה הדרדרות קלה אצלו גם במספרים וגם בסטאף, הבן אדם טחן 70+ אינינגים בשנה לפאדרס ויכול להיות שזה מתחיל להשפיע עליו. בלי להזכיר את זה שהוא בן 31. מעבר לAL, לוויט סוקס (שם הוא לא מקבל את העונג בלפגוש את ההתקפה של הוויט סוקס) ולפארק של הוויט סוקס (פארק HRים ענק) - כל זה לא נראה ששווה 19 מיליון ל4 השנים הבאות בגילאים 32-35. לינבריק בטח יהיה רילבר של 3.50-4.00 ERA ככה שנה הבאה שזה עדיין שיפור על מה שהיה לוויט סוקס שנה שעברה. האמת שאני מחמיא פה מאוד, אני רואה פה סיכון גדול להתפוצצות לגמרי של לינבריק בוויט סוקס, סיכוי יותר גבוה שזה יקרה מאשר שהוא יחזור להיות אפקטיבי מאוד שוב. -היו שמועות שהוויט סוקס מוכנים להעביר את בובי ג'נקס תמורת CF. ההחתמה של לינבריק כמובן תרמה להם, אבל הם כנראה כלום. אם כן, מלקי קבררה ואולי גם קוקו קריספ הם אופציות. -מילווקי סיכמה עם ג'ייסון קנדל על חוזה של שנה אחת ואופציה (שמתממשת אוטומטית אם הוא משחק 115 משחקים) הוא בטח לא יהיה אפגרייד התקפית על אסטרדה...למרות שיש מצב שהוא יספק OBP קצת יותר גבוה (ואם הוא ימשיך את יכולת קאבס שלו...). אבל אומרים עליו ששאר הדברים שלו שווים את זה (חוץ מיכולת הוצאת רצים בהגנה...שם הוא שני מהסוף רק ל...אסטרדה
). שיהיה. הבנתי גם שאסטרדה לא הסתדר בברורס עם "הילדים האחרים", אולי בגלל זה הם לא היו מרוצים איתו. לא אמרו את כמות הכסף, אבל סה"כ מילווקי לא יצאה כל כך רע מהטרייד הזה עם מוטה ב3.2 מיליון (חסכו קצת על אסטרדה) וקנדל... -מי נשאר בקאצ'ר מרקט? טוריאלבה, בארט ולה דוקה. זהו, ו2 מהם צפויים ללכת לרוקיז ולמארלינס. אולי ה3 יילך למטס ואז אסטרדה יהיה חופשי... -הפיליז שסטארק דיבר עליהם מספיק פעם שעברה הציעו הצעות לקורודה ורנדי וולף עד עכשיו. -הריינג'רס מתעניינים "קצת" בסקוט פודסדניק. הוא היה בעבר בטקסס, פעמיים, אבל אף פעם לא שיחק איתם במייג'ורס. -השמועה אומרת שפוקודום מחפש 3 שנים, 30 מיליון. נשמע הגיוני האמת. יש מצב שיחתום על פחות. -ולמרות שזה כבר לא רלוונטי
, אני אדווח שאתמול נראה שקנזס מוכנים לחכות עם ההצעה שלהם להאנטר, בעוד הוויט סוקס רוצים תשובה מהירה. האנטר יכול גם לחסוך לפחות מיליון בשנה אם היה הולך לטקסס, בגלל מס. אופס... -באסטר אונלי מדווח שהדודג'רס הציעו למייק לואל הצעה של 3 שנים לפני שהוא חתם בבוסטון. הוא חושב שזה מסמל שהם לא היו רציניים יותר מדי, כי לואל לא היה עוזב את בוסטון בשביל פחות מ4 שנים. אבל כבר ראינו בעבר שהGM שלהם לא מתנגד לרעיון של "פחות שנים אבל יותר כסף לשנה" (ג'ייסון שמידט, פורקל). -יש יותר סיכוי שאלייזה דיוקס יבוא לנאשינלס מאשר שהוא לא יבוא לנאשינלס. Or so they say.... -מילווקי ביררו מה המצב של קרי ווד. לGM של מילווקי יש רשימה של 8-9 רילברים שם מקווים לבחור מהם. 8-9 חוץ מלינבריק וקורדרו. יודעים על מהאיי, הרג'ס, הוקינס ופרסיבל. כנראה שגם קרי ווד שם ברשימה. פרסיבל כנראה דורש יותר כסף ושנים משהברורס מוכנים לתת (אולי אפילו 3/15?). גם ווד עלול לבקש 3 שנים ואולי אפילו לקבל...מדהים לבן אדם שלא היה בריא כבר 30 שנה.

Never say never...

לא שומעים עליו הרבה זמן...ואף פעם לא באמת אמרתם שהוא פתוח בטרייד...אני לא חושב שהוא יילך לאינשהו אבל מי יודע.

BarcaBoy2

New member
מקווה שזאת תהיה החתמה טובה

לא יזיק זה בטוחה (אני מקווה חח)

omri1234567

New member
וואי וואי וואי וואי וואי וואי

ואם אתם ממש מתעקשים אז וואי וואי וואי וואי , אני פשוט לא מאמין!!!! שבוע לא הייתי בית כי אני בקורס צניחה אני חוזר עכשיו למחשב ומגלה דברים פשוט מוזרים!!! ה- GM החדש של האיינג'לס אני תוהה אם הוא השתגע קצת ?? 90 מיליון להאנטר ל- 5 עונות? הוא מרוויח יותר מגררו!!! פשוט לא מאמין היה הסכם עם גררו שאף שחקן לא ירוויח יותר ממנו אני לא יודע איך זה יעבוד עכשיו מעניין אותי אם הוא יגיב על זה או משהו כזה, בקשר לטרייד מילה אחת יש לי להגיד !! כוס אמק כבררה?? דווקא אותו ?? אני פשוט לא מאמין לטרייד הזה הוא חבט השנה בצורה מדהימה ושיחק גולד גלאב שחקן כזה פשוט לא עושים לו טרייד !!

LADodger

New member
האמת שקבררה הוא SELL HIGH

אבל אתם לא באמת צריכים עוד SP. וגם ההחתמה של האנטר מוזרה.

באמת קצת תהיתי

למה לא הגבת על קבררה. כולם קצת תוהים מה היו 2 הצעדים האלו...אני מחכה לאיזה צעד גדול שיסביר את זה או משהו. לפחות מקווה בשבילך, כי אחרת זה די מטומטם.

omri1234567

New member
אני מניח שניראה עוד טרייד ואני ממש מקווה ש

שזה יבוא מכיוון מיגל כבררה ואז בטח נישלח איזה סטרטינג פיצינג טוב יותר מארוין סנטנה (אולי וויבר) וזה בעצם אולי הסיבה לטרייד של כברהה וג'ון גארלנד , אבל שוב אולי פלורידה יסתפקו בסנטנה וזה יחסוף לנו את וויבר השאלה מה יהיו שאר השחקנים כי הם רוצים 4 שחקנים על אחד זה קצת כבד..... מקווה שאולי אנחנו נקבל עוד שחקן מהטרייד הזה ואז זה יהיה 4-2 בנוסף להחתים את כברהה על חוזה טווח ארוך ואז זה משתלם לנו

יש שמועה

היה בבלוג באחד העיתונים במיניסוטה הודעה על טרייד קרוב ביניכם לבין הטווינס שיישלח את גארי מת'יוס ג'וניור אליהם. הפוסט בבלוג נמחק אבל אנשים שמו לב שזה היה שם קודם...סתם מעניין.

omri1234567

New member
השאלה הגדולה היא מה נקבל בשבילו!

הוא שחקן טוב בסופו של דבר למרות שמלכתחילה אמרנו שהוא לא שווה את מה שהוא קיבל נכון הוא נתן עונה לא רעה אולי פחות התקפית אבל די טובה הגנתית בנוסף לזה יש לו לא מעט פציעות לכן טרייד בשבילו זה סבבה מה שאני רוצה לראות זה באמת טרייד שיביא לנו חובט טוב!! נכון שטורי האנטר לאחרונה משנה לשנה מתחיל לחבוט הרבה יותר טוב אבל חייבים עוד חובט טוב וזה יהיה הרבה יותר טוב , השאלה היא גם איך חואן ריברה יחבוט שנה הבאה אחרי שכול השנה הזו הוא היה פצוע והאם גרט אנדרסון יוכל להמשיך את הכושר שלו מהחצי השני של השנה הזו כי אם כן תיהיה לנו קבוצה הרבה יותר טובה מהשנה הזו (רק לא לפגוש את בוסטון ואנחנו מסודרים!!) לילה טוב לכולם

אם זה יהיה...

לא תקבלו כלום כמעט...אני די אופתע אם הטווינס ייקחו אותו ב4/40 ומילא הוא היה טוב אבל הוא שחקן בינוני...אם הם יסכימו לא תקבלו הרבה (אולי משהו שימושי אם תאכלו חצי חוזה ככה...)

סנטנה וכאלה

למדנו לפני כמה ימים שהטווינס הציעו חוזה "קרלוס זאמברנו סטייל" לסנטנה - 5 שנים ו93 מיליון. היום למדנו ש...סנטנה השיב להם עם הצעה של 126 מיליון. כן, לא ממש ברור כמה שנים. כולם מניחים שזה 7 שנים וזה חוזה כמו של זיטו. אני לא מאמין שהטווינס ייתנו לפיצ'ר הכי טוב בייסבול ללכת כשהוא רוצה חוזה שבארי זיטו קיבל. זיטו קיבל בדיוק 7 שנים ו126 מיליון. האנשים (כמוני
) שחושדים שמדובר בפחות שנים מניחים שזה 5 - הרי זו הייתה הצעה בתגובה ל5 שנים של הטווינס. 126 מיליון ל5 שנים נותן 25 מיליון. אומנם נשמע מופרע, אבל לא כזה לא הגיוני. יש מצב פשוט שזה 6 שנים - 21 מיליון. לא נמוך מדי, לא גבוה מדי. נשמע די הגיוני. בכל מקרה אם זה באמת 7/126 לא אכפת לי מה הטווינס צריכים להשאיר אותו. הריינג'רס הציעו להאנטר 5 שנים 75 מיליון עם אופציה לשנה השישית. במקור האנטר "הסכים" לקבל 5/75 מהטווינס אם הם יציעו, והוא רצה 6/90 במרקט. הוא הלך על ה5/90 בסופו של דבר. הטווינס בטח מרוצים כי כל שאר הקבוצות היו בתחום ה15 הגרועות בליגה והיו מביאים לטווינס רק את בחירת הסיבוב השני שלהם בעוד עם האיינג'לס הם מקבלים את הבחירה ה27 - הבדל גדול. כצפוי הריינג'רס ווויט סוקס יעבירו את תשומת הלב שלהם לאארון רואנד. ההימור שלי - הוויט סוקס ירגישו שהם חייבים להחזיר אותו (כמו עם לינבריק) ויציעו חוזה מטורף (רואנד חוגג היום בטח כשרואים שהדרישות שלו נראו טוב לעומת האנטר). הריינג'רס? יישארו עם קוקו קריספ תמורת הקאצ'ר הצעיר שלהם ואנג'ל בלטרה
סתם, קריספ בדרך למינסוטה בטרייד של סנטנה...ANYWAYS...(תתעלמו) בוא לא נשכח את הפרי אייג'נטס העתידיים שהוחתמו על הארכות חוזה במשך השנה - כמו איצ'ירו. איצ'ירו חתם עם אותו 5/90 כמו האנטר, סתם מעניין לציין כי הם שחקנים שונים מאוד. וזוכרים את חברינו...ורנון וולס? הוא חתם על 7/126 כהארכת חוזה לפני השנה המאכזבת שלו השנה. אם הוא היה מגיע, יש לי הרגשה שאיצ'ירו היה משיג יותר. אם ורנון היה מגיע אחרי שנה כזאת? הוא היה במקרה הטוב ברמה של אנדרו ג'ונס. תחשבו כמה CFים יכלו להיות לנו. גם קרלוס זאמברנו שחתם גם הוא על 5/90 יכל להיות בלי ספק פיצ'ר החורף, הרבה מעל קרלוס סילבה. הרוקיז קרובים לסיכום עם מאט הרג'ס, אבל קבוצות אחרות כמו מילווקי עדיין מדברות איתו. ידוע שהוא היה מעוניין בשנתיים. יש גם התקדמות בין הרוקיז לטוריאלבה לגבי חזרה לקבוצה. נראה שהרוקיז יכולים להביא אותו בלי להבטיח את השנה השלישית. קאז מטסוי צפוי לחתום עם הקאבס או אסטרוס בשבוע הבא. נותר לו להחליט. האאוטפילדר האפסון סי ג'יי הנרי שנבחר #17 ע"י היאנקיז בדראפט של 2005 ואז נשלח בשביל בובי אבריו שוחרר יותר מוקדם מהפיליז אחרי עונה נוראית בA. למה הוא שוחרר? לא בגלל שהוא כזה אפס, אלא בגלל שהוא דרש שישחררו אותו. הם חשבו שזה כי הוא החליט לחזור לשחק כדורסל בקולג', אבל לא - היום הוא חתם על חוזה עם היאנקיז. נשמע חשוד. שחקן יכול פשוט לדרוש שישחררו אותו כדי שישחק עבור הקבוצה האהובה עליו. הטווינס החליפו גם כמה הצעות עם הקלוזר ג'ו ניית'ן, אבל אין שום דבר באופק. הוא יכול להביא להם הרבה בטרייד אם הם יחליטו לעשות זאת. המנג'ר של האיינג'לס אמר שמת'יוס יעשה רוטציה בין LF וRF השנה. זה כמובן בזמן שאנדרסון/גררו ישחקו בDH.

למעלה