טוב הנה החדשות...(אני עדיין בשוק)
-נתחיל מההחתמה של האנטר. (צריך לציין שיש 2 דיווחים שונים: 80 ו90 מיליון) מה אתה אומר עומרי? זה באמת הגיע משום מקום...וצעד לא ממש מובן. הדבר האחרון שהאיינג'לס היו צריכים זה OF. אין להם SS ברור, ה3B שלהם זקוק לאפגרייד...פתאום מגיע OF שיוצר עומס. הצעד הזה נראה כמו חלק מסדרת צעדים גדולים...ושל טרייד אחד גדול. הטרייד של גארלנד היה מובן סה"כ כי אולי סטארטר אחד יישלח למארלינס כחלק מטרייד לקבררה...אבל לאיינג'לס אין איזה אלסבורי (לשם הדוגמה
) בOF שהם החתימו את האנטר כדי שיוכלו לוותר עליו. יש להם את גארט אנדרסון, גארי מת'יוס ג'וניור וולאד גררו. אני מניח שהמארלינס לא ירצו לגעת במת'יוס והשאר לא הולכים לשום מקום. נכון, יש את רג'י וויליטס - עוד חלק בעומס - אבל הוא היה באקאפ בתכלס אז למה להחתים פתאום ככה שחקן גדול כמו האנטר בגללו? נכון, עכשיו אומרים שהאנטר ישחק CF, מת'יוס יעבור לקורנר ואנדרסון/ולאד יעברו לDH. ומה עם חואן ריברה? אולי אחד מכל העומס הזה יישלח כדי למצוא SS עדיף...? האם האנטר הוא ההחתמה הגדולה של האיינג'לס, או שזה חלק מתוכנית יותר גדולה? האם זה מסיים את שמועות "קבררה לאיינג'לס"? אין לי מושג, שום דבר פה לא מסתדר לי. (אגב, תזכירו לי לתת כאפה לאנשים שחושבים ש90 מיליון להאנטר זה עדיף מלתת 70 לדרו כי האנטר "מנהיג" והוא חבט 29 HR ו100 RBI בשנת קריירה שנת שעברה...) ועכשיו לתוצאות ולהשפעה שתהיה להחתמה הזאת: -האנטר הלך עכשיו לקבוצה שהגיעה משום מקום ולקחה אותו (הסוכן שלו טען שהכל קרה ב24 שעות האחרונות...כנראה שהאנטר רצה מאוד לשחק בקבוצה מנצחת. והאמת שחוץ מהדודג'רס כל האחרות היו מהגרועות בליגה. הוא העדיף את זה כנראה על משהו כמו 6/90 של הריינג'רס). הוויט סוקס, ריינג'רס, נאשינלס, דודג'רס ורויאלס נשארו בידיים ריקות. יש כמובן גם את אארון רואנד (שבטח חושב לעצמו היום, חחח ביקשתי 5/60? בוא נקפיץ את זה בכמה דולרים) ואנדרו ג'ונס (אולי עכשיו כן יילכו עליו). קבוצה אחת שתרוויח מזה היא בטח בוסטון שהמרקט לקוקו קריספ יגדל. אני באמת לא מבין את ההחתמה הזאת לאיינג'לס...אנדרו ג'ונס גם... א. היה עולה פחות ב. שחקן יותר טוב וצעיר מהאנטר ג. לא היה עולה להם בבחירה ה27 בסיבוב הראשון של הדראפט סביר להניח שכל זה גם נכון לגבי רואנד (חוץ מהקטע של בחירות הדראפט). ברצינות, האנטר שחקן של 271., 25 ו100 שזה נשמע לא רע אבל הוא לא עולה הרבה על הבסיסים והוא לא כזה טוב... טוב אחרי שסיימתי לכתוב את כל מה שרץ לי בראש בזמן כתיבת ההודעה
... -הוויט סוקס סיכמו עם לינבריק עם 4 שנים ו19 מיליון. חוזה ג'סטין ספייר כזה. היה ברור שהוויט סוקס יביאו רילברים אחרי המצב של הבולפן שלהם ב2007, בגלל שהם היו כל כך גרועים הם "יזכו" לתת למילווקי רק את בחירת הסיבוב השני שלהם. לינבריק באמת בשנים האחרונות היה אחד הסט אפ מנים הכי טובים במשחק אם לא הכי טוב. כמובן שהוא גם עשה את בתנאים הידידותיים של פטקו, הפאדרס והNL. בשנה-שנתיים האחרונות חלה הדרדרות קלה אצלו גם במספרים וגם בסטאף, הבן אדם טחן 70+ אינינגים בשנה לפאדרס ויכול להיות שזה מתחיל להשפיע עליו. בלי להזכיר את זה שהוא בן 31. מעבר לAL, לוויט סוקס (שם הוא לא מקבל את העונג בלפגוש את ההתקפה של הוויט סוקס) ולפארק של הוויט סוקס (פארק HRים ענק) - כל זה לא נראה ששווה 19 מיליון ל4 השנים הבאות בגילאים 32-35. לינבריק בטח יהיה רילבר של 3.50-4.00 ERA ככה שנה הבאה שזה עדיין שיפור על מה שהיה לוויט סוקס שנה שעברה. האמת שאני מחמיא פה מאוד, אני רואה פה סיכון גדול להתפוצצות לגמרי של לינבריק בוויט סוקס, סיכוי יותר גבוה שזה יקרה מאשר שהוא יחזור להיות אפקטיבי מאוד שוב. -היו שמועות שהוויט סוקס מוכנים להעביר את בובי ג'נקס תמורת CF. ההחתמה של לינבריק כמובן תרמה להם, אבל הם כנראה כלום. אם כן, מלקי קבררה ואולי גם קוקו קריספ הם אופציות. -מילווקי סיכמה עם ג'ייסון קנדל על חוזה של שנה אחת ואופציה (שמתממשת אוטומטית אם הוא משחק 115 משחקים) הוא בטח לא יהיה אפגרייד התקפית על אסטרדה...למרות שיש מצב שהוא יספק OBP קצת יותר גבוה (ואם הוא ימשיך את יכולת קאבס שלו...). אבל אומרים עליו ששאר הדברים שלו שווים את זה (חוץ מיכולת הוצאת רצים בהגנה...שם הוא שני מהסוף רק ל...אסטרדה
). שיהיה. הבנתי גם שאסטרדה לא הסתדר בברורס עם "הילדים האחרים", אולי בגלל זה הם לא היו מרוצים איתו. לא אמרו את כמות הכסף, אבל סה"כ מילווקי לא יצאה כל כך רע מהטרייד הזה עם מוטה ב3.2 מיליון (חסכו קצת על אסטרדה) וקנדל... -מי נשאר בקאצ'ר מרקט? טוריאלבה, בארט ולה דוקה. זהו, ו2 מהם צפויים ללכת לרוקיז ולמארלינס. אולי ה3 יילך למטס ואז אסטרדה יהיה חופשי... -הפיליז שסטארק דיבר עליהם מספיק פעם שעברה הציעו הצעות לקורודה ורנדי וולף עד עכשיו. -הריינג'רס מתעניינים "קצת" בסקוט פודסדניק. הוא היה בעבר בטקסס, פעמיים, אבל אף פעם לא שיחק איתם במייג'ורס. -השמועה אומרת שפוקודום מחפש 3 שנים, 30 מיליון. נשמע הגיוני האמת. יש מצב שיחתום על פחות. -ולמרות שזה כבר לא רלוונטי
, אני אדווח שאתמול נראה שקנזס מוכנים לחכות עם ההצעה שלהם להאנטר, בעוד הוויט סוקס רוצים תשובה מהירה. האנטר יכול גם לחסוך לפחות מיליון בשנה אם היה הולך לטקסס, בגלל מס. אופס... -באסטר אונלי מדווח שהדודג'רס הציעו למייק לואל הצעה של 3 שנים לפני שהוא חתם בבוסטון. הוא חושב שזה מסמל שהם לא היו רציניים יותר מדי, כי לואל לא היה עוזב את בוסטון בשביל פחות מ4 שנים. אבל כבר ראינו בעבר שהGM שלהם לא מתנגד לרעיון של "פחות שנים אבל יותר כסף לשנה" (ג'ייסון שמידט, פורקל). -יש יותר סיכוי שאלייזה דיוקס יבוא לנאשינלס מאשר שהוא לא יבוא לנאשינלס. Or so they say.... -מילווקי ביררו מה המצב של קרי ווד. לGM של מילווקי יש רשימה של 8-9 רילברים שם מקווים לבחור מהם. 8-9 חוץ מלינבריק וקורדרו. יודעים על מהאיי, הרג'ס, הוקינס ופרסיבל. כנראה שגם קרי ווד שם ברשימה. פרסיבל כנראה דורש יותר כסף ושנים משהברורס מוכנים לתת (אולי אפילו 3/15?). גם ווד עלול לבקש 3 שנים ואולי אפילו לקבל...מדהים לבן אדם שלא היה בריא כבר 30 שנה.