אני קללת הפנטזי

mp3athlon

New member
אני קללת הפנטזי

בפנטזי שלי, עשיתי את הדראפט הבא: סיבוב ראשון (בחירה שניה) - אריאן פוסטר - פצוע. סיבוב רביעי - פייטון מאנינג - פצוע סיבוב חמישי - פייטון היליס - פצוע סיבוב שישי - טוני רומו - חצי פצוע עוד נבחרו: דז ברייאנט - פצוע ביני וולס - פצוע אם הייתי אנדרה ג'ונסון או מייקל טרנר הייתי ממש נזהר... אני קללת הפנטזי.

RoyBehar

New member
מזדהה...

הרוסטר שלי נראה כמו מסדר חולים בפלוגת טירונות 02... פייטון היליס (שלא הספקתי להחליף אפילו כי הדיווחים אמרו שהוא כן ישחק), אלביס דומרוויל, ברנדון לויד, סנטוניו הולמס, מיילס אוסטין, רג'י בוש, צ'אמפ ביילי, קאלן ווינסלו... נראה לי שאין לי הרבה סיכוי העונה אלא אם אני אתחיל לעבוד ממש חזק בפרי אייג'נסי ואמצא איזה שיחוק מטורף (כמו שהיה לי עם פייטון היליס בעונה שעברה)

היליס לא פצוע

איך אומר השיר - הצטנן המסכן וקיבל נזלת ... הדיווחים אומרים שהוא כל סוף השבוע עם דלקת גרון חריפה וחום גבוה שמנעו ממנו להתאמן ולשחק.

PACK PACK

New member
לקחת סיכון...

בזמן הדראפט פייטון ופוסטר כבר היו פצועים. מאננינג נלקח רק בסיבוב הרביעי, ויש לזה סיבה. ההימור שלך פשוט לא הצליח. רומו, היליס, וולס ובראיינט יחזרו ויתרמו (גם פוסטר כנראה). דא"ג לגבי היליס, מה חשבת לעצמך? הוא על עטיפת MADDEN!!!!

mp3athlon

New member
לא בטוח...

בזמן הדראפט פייטון היה פצוע לפני הניתוח החדש... מי חשב שהוא יהיה בחוץ לכל העונה. או לפחות לעשרה משחקים. פוסטר היה פצוע קליל... ברמת הquestionable. עברו 3 משחקים ויש לו 31 יארד... מדהים בשביל הבחירה השניה בדראפט צודק לגבי היליס - שכחתי מקללת מאדן. אגב, לפרוטוקול - אני גם במקרה בר מזל ביריבות שלי. השבוע שיחקתי נגד וולקר במשחק חייו (200+ יארד), מקקוי שעשה את השנה, וג'נניגס שהיה בלתי ניתן לעצירה. כל זה בשבוע שבו טרנר עושה 20 יארד לאטלנטה. חיים יפים.

PACK PACK

New member
לגבי מאנינג...

כאמור, הקרבת רק בחירת סיבוב 4 לא במקרה. בכל מקרה, אמנם וולקר כיסח לך את הצורה, אבל בסופו של דבר זה רק הפסד אחד. מנסיוני- הכל יכול להשתנות. אופטימיות עוזרת. פסימיות לא. לא בדקתי אם אתה בליגה שלי או לא, אבל שיהיה בהצלחה בהמשך.

mp3athlon

New member
שלא תגידו שלא אמרתי... (ספוילר קטן)

אנדרה ג'ונסון כרגע נפצע, וזה לא נראה טוב. כמובן שהוא היה בהרכב שלי, ונפצע ברבע השני של המשחק... השחקן היחידי שלי מ-6 הבחירות הראשונות שלא היה פצוע לפחות משחק אחד הוא מייקל טרנר... הימורים מתי הוא נפצע?

למעלה