אני קלאודיוס מהי הסדרה הטלויזיונית הטובה ביותר של שנות ה-70? ככל הנראה "אני קלאודיוס ". עוד על כך
E elieshed New member 22/11/02 #1 אני קלאודיוס מהי הסדרה הטלויזיונית הטובה ביותר של שנות ה-70? ככל הנראה "אני קלאודיוס ". עוד על כך
M magy New member 22/11/02 #3 גם אני בעד....... יכולה לראות את זה אין ספור פעמים ולהנות כאילו זו הפעם הראשונה שלי....... תודה על הלינק.....אליאשד.................
גם אני בעד....... יכולה לראות את זה אין ספור פעמים ולהנות כאילו זו הפעם הראשונה שלי....... תודה על הלינק.....אליאשד.................
M magy New member 22/11/02 #4 כמה יפה שודרג האתר של הטלויזיה הישראלית.......ראוי לציון............. |יד|
ט טרה10 New member 22/11/02 #7 ענין של ז´אנר-יש לי מוקלט אבל..לא מגיע לזה. אתמול נזכרתי בזה, ולא בא לי.
ו ו י ל י New member 24/11/02 #9 צביטה בלב תודה רבה על הקישור , אתר נפלא , החזיר אותי לשנות ה- 70 ,לסדרות הנפלאות המלאך, המשכנעים, איירונסייד ,ממש צביטה בלב , תודה.
צביטה בלב תודה רבה על הקישור , אתר נפלא , החזיר אותי לשנות ה- 70 ,לסדרות הנפלאות המלאך, המשכנעים, איירונסייד ,ממש צביטה בלב , תודה.