אני קורא ולא מאמין

kiyossi

New member
אני קורא ולא מאמין

מה תעשו אחרי הבחירות? תריבו עם האשה/ילדים/שכנים/בוססס התשובה yes yes yes !!! אתם נכנסים למערבולת חברים!!!! שימו
מה אתם כותבים. כאילו עולמכם תלוי מנגד ואתם נלחמים עליו. אני בטוח שטובת הכלל מנגד עיניכם אך אל תסטו מהלך מחשבותיכם. אתמול בלילה בשקט בשקט כמו גנבים הורידו שלטים של סוסן . אז מה ??? זה שהורידו שלט מהגדר שלי אומר שאני לא אתמוך בסוסן... או שהשלט המסכן הזה עזר למישהו להחליט בעד או נגד ??? תשובה : השלט ניקר עינים למישהו!!! חגיגת דמוקרטיה אין כאן!!! רק תוהו ובוהו ממתין למי שיחליט על אנרכיה-לא ניתן לגורמים חיצוניים לסכסך ביננו. הצעתי-או שכל תושב לפי רצונו יתלה את שלטי המועמד שבו הוא תומך או שתתקבל החלטה של טימי / ג'קי / ושלי שלא לתלות אףףףףףף שלט של אף אחד. ולמען הסר ספק-זוהי עצתי ולא של אף מועמד אחר!!! שימרו על שפיות

kiyossi

New member
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

חבל שאתה מתייחס כך לדברים רציניים שקורים לך מתחת לאף ולדעתי כן איכפת לך לפי רמת האנרגיה שאתה משחרר כאן. אם גילך פחות מ-40 תן גז והשתולל ואם עברת...שמור על בריאותך חבל להוציא אנרגיה. סך הכל כאילו...מה ....על מי אתה מנסה להשפיע שילך בדרכך. אלדד.עלי.מיקי.גרשון אולי שכחתי עוד כמה... חבל על האנרגיות וואללה. רק אל תלכלך.

kiyossi

New member
לא אמרתי ישנוני

אמרתי רלוונטי ולא מגעיל- הפורום מטרתו לשתף במחשבות ולהעביר מידע לכלל (מדברים במכסימום על עשרות בודדות -אשרי המאמין) אבל לא ע"ח פגיעה בזולת, שדר חופשי מחשבותיך וזכותך גם לא להחשף אך עשה זאת בדרך הישר וההגינות. יש,??? גבר!!! רגע-אם אתה כאן בכדי להפיג שיעמום,פתח במשפט סתתתם כדי שנדע זאת. לילה טוב-יש תורנות -בשעה אחת צריך להחליף משמרת. ביי ביי.

למעלה