אני קורא בשמך

מישאלי

New member
אני קורא בשמך ../images/Emo124.gif

... שולח הודעות ואת עסוקה. יש משהו דחוף שאני צריך לומר לך, תני לי דקה ,אני בפורום את עונה. אני ממתין בסבלנות, או, הנה את מתפנה, אני יודע שאת שומעת אבל, האם את מוכנה להקשיב בבקשה? שאלת אותי אתמול מה הייתי הכי רוצה ונעלמת, אבל זה היה אתמול והיום, איך שראיתי את השם שלך אני רוצה לומר לך שמה שהייתי הכי רוצה עכשיו זה לראות אותך, לשמוע את צליל קולך, לשלוח יד ללטף את פנייך, להביט אל תוך עינייך, לחבק אותך ולשתוק. ואחרי שנשתוק אומר לך כי: את אישה – הכנסת בי רצון להפוך את הריקנות הנוראית שמלווה אותי ליש אדיר. את אישה – החזרת את החיוך לפניי הכבויות בכשרון נדיר את אישה – אם הייתי גדול בעשרים שנה, איך את אומרת.....בגיר היינו עם תרמיל על הגב מצטרפים לאיזו משלחת מחקר. חורשים בגיפ את המדבר או מתפרעים ברפטינג בנהר, ישנים באיגלו במקום הכי קר ואוכלים – במקום הכי יקר
פעם חשבתי שאי אפשר לאהוב וירטואלית היום אני יודע שכן. שרי, אני אוהב אותך חברה יקרה שלי

שרי 43

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif

צחוק של מבוכה נו מה? חחחחחחחחח יש אנשים שאיתם אני שותקת. עם אחרים אני כל הזמן צוחקת יש כאלה שאיתם אני רק בוכה יש כאלה שאיתם אני בקשרי עבודה יש כאלה שאיתם אני מטיילת יש כאלה שאיתם אני זוללת יש כאלה ויש אחרים..... הם רבים וטובים כל אחד בדרכו המיוחדת איתך מתוקי אני מנהלת דו שיח, איתך הכל בעירבוביה, כמו חבר של מליון שנה. תודה

למעלה