אני קוראת לא פעם

גילא

New member
אני קוראת לא פעם

שאתם משתמשים בקורנפלור, אני משתמשת באבקת סוכר, מה ההבדל? (חוץ מזה שנראה לי שקורנפלור מייבש). גילה חג אביב שמח!!!

t a l talim

New member
שתי האפשרויות טובות-

אבקת סוכר היא חלק ממרכיבי הבצק (אם כי לאבקת סוכר מוסיפים גם קורנפלור), ויש בה לחות כך שהיא פחות מייבשת את הבצק. קורנפלור מייבש יותר, ואם משתמשים בכמות ממש ממש גדולה הוא עלול לתת טעם לוואי, אך העבודה נוחה יותר, והרבה פחות דביקה ומלכלכת.

גילא

New member
זאת אומרת

שאת מעדיפה לעבוד עם קורנפלור על פני אבקת סוכר, או שאת מערבבת? גילה

t a l talim

New member
בד"כ אני משתמשת בקורנפלור,

אם כי אני חוזרת ואומרת שזו העדפתי האישית. הדעה הרווחת יותר היא דווקא שימוש באבקת סוכר. כשאני צובעת בצק בכמות גדולה של צבע מאכל ויש לייבש אותו מעט, ללוש אבקה לתוכו- אני מעדיפה אבקת סוכר, כיוון שקורנפלור עלול ליצור טעם לוואי בכמויות גדולות.

Nיכל

New member
לישה עם אבקת סוכר יוצרת הרגשה לא

נעימה בידיים, תנסי את שתי האפשרויות ותראי מה מתאים לך

גילא

New member
אז זהו,ששנים אני עובדת עם אבקת סוכר

ואין לי תחושה שאת מדברת עליה, אבל כששמעתי את טל שהיא ה-מומחית, זה ערער לי את הבטחון שאולי יש דבר שאני לא עושה נכון. טל, את מקסימה.
תמיד עונה במהירות, זמינה וכיף להיות שייכת לפורום שאת מנהלת. מתי? מתי יש עוד סדנא לפיסול אני רוצה להצטרף, מקווה מאד שהסדנא תהיה בזמנים שאני אוכל להגיע. אני כל כך מקנאה בכל מי שמשתתפת היום.
גילא

Nיכל

New member
אם נוח לך והתוצאות טובות אז אחלה

אני לא סובלת את ההרגשה שנותנת אבקת הסוכר ושמעתי על עוד כמוני... אולי אם מההתחלה הייתי עובדת עם אבקת סוכר הייתי רגילה. אבל אחרי שעבדתי המון עם קורנפלור, אבקת הסוכר ממש לא נעימה לי ומציקה מאוד

t a l talim

New member
לסיכום... שתי האפשרויות מצוינות,

הכי טוב לנסות את שתיהן ולהחליט לבד. גילא, המון תודה על מילותיך הטובות... ובקשר לשאלת הסדנא- מקווה מאוד להוציא רשימת סדנאות בימים הקרובים, אני מחכה רק לאישור המארחים. (אשמח לדעת אם יש מתנדבים נוספים לאירוח סדנאות) חג שמח!

למעלה