אני קונה מלא בגדים

SHIRITA13

New member
אני קונה מלא בגדים

מיום שהחלטתי שאני נכנסת גם לחנויות "רגילות", אני להפתעתי מוצאת הרבה בגדים חמודים ולא יקרים כמו בחנויות מידות גדולות. היום למשל הסתובבתי בעיר, ומצאתי שמלת ג´ינס שעלתה לי..... 50 שקלים
ובשבוע שעבר קניתי המון גופיות ומכנס והכל לא יקר, לא בגזרות אוהל ולא בשחור!!! ורק שתבינו, אני מידה 56.

SHIRITA13

New member
אז ככה...

אני גרה בהרצליה, ומוצאת בחנויות ברחוב סוקולוב ובלב העיר. אני פשוט מסתובבת, ונכנסת לחנויות, ובודקת מה יש, בלי להתבייש, ושואלת אם יש מידות גדולות (ומתפלאה כשהתשובה חיובית). יש המון חנויות של בגדי יומיום זולים שמביאים את כל המידות, ומסתבר שאת המידות הגדולות חוטפים. מנסיוני אני יודעת שברגע שמפסיקים להתבייש, הכל נעשה הרבה יותר פשוט וקל. בהצלחה לכולם!!! בהצ

אליןלין

New member
על איזה טווח מידות מדובר בדרך כלל?

והאם יש חנויות ספציפיות (פשוט כדי שלא נעבור את כל הרחוב
שאת ממליצה עליהן, ומה הסגנון שלהן

SHIRITA13

New member
בעיקר בלב העיר ובאיזור מסביב

מדובר בבגדים ליום יום, לא לאירועים. אני חושבת שזה ענין של מזל, למצוא בגדים. כי אלה לא חנויות שמביאות במיוחד מידות אלו ואחרות. אני בד"כ מחפשת בחנויות כאלה את המידות הכי גדולות. הדברים שקניתי, למי שזה הסגנון שלה (ושוב, ליום יום בלבד): גופיות (שמשמשות אותי מתחת לעליוניות) גופיות ארוכות (לבית ולשוטט עם הכלב). חולצה וי בצבע ג´ינס. מכנס כחול עם שסע בצד, מקושט במעט אבנים נוצצות (אבל בעדינות). שמלת ג´ינס (היו במגוון צבעי ג´ינס ומגוון גזרות, עם שרוולים, בלי שרוולים, גזרה ישרה או גזרה צמודה בחזה ואח"כ מתרחבת). ואולי שכחתי משהו? אם כן אז אעדכן. בהצלחה לכולכן

למעלה