אני קונה מחשב חדש-

hevy_britny

New member
אני קונה מחשב חדש-

ורק את המחשב-בלי מסך עכבר ומקלדת אז אני מרכיב את מה שאני רוצה שיהיה במחשב- אז אני בא לחנות ומבקש למשל- זיכרון-256 mb rdram של חברה מסוימת-למשל hyunday ככה זה נורמלי לבקש? וגם -לוח אם-מסוג- rdram שתומך בפנטיום 4 ותומך ב-256 mb וחברות למשל הארד דיסק-30GB -צריך פה יותר פירוט? שמהם אני מעדיף שזה יהיה ככה זה נורמלי לבקש-יבינו אותי ולא יביאו לי משהו לא קשור? תודה

hevy_britny

New member
תיקון ועוד קצת הוספה

"256 mb rdram של חברה מסוימת-למשל" ההמשך של זה זה אחרי שורה-"שמהם אני מעדיף שזה יהיה ככה זה נורמלי לבקש?" וגם בקשר ללוח אם-אם אני אבקש בנוסף למה שביקשתי גם-שיהיו לו מינימום 5 חריצי pci ושתי יציאות -usb יבינו אותי ולא יביאו לי משהו לא קשור? תודה.

AfiComp

New member
כמה דברים...

מה שתיארת בהודעתך, זה בערך כמו לאמור: "אני רוצה מכונית מתוצרת כלשהי, שתהא לה מערכת CD עם CHANGER מתוצרת כלשהי" וכ´ וכו´. "אלוהים נמצא בפרטים" איש חכם אחד אמר פעם
נסה לשאול את דעת חברי הפורום בנוגע לדגמים ספציפיים של לוחות אם לפנטיום 4 עם צ´יפסט 850 של אינטל (זה שתומך ב-RDRAM), לדעתי אתה לא יכול לטעות עם לוחות של ASUS או INTEL. בנוגע לזיכרון RDRAM - הזיכרון הזה הינו פטנט של חברת Rambus שמכרה את זכויות הייצור למספר מוגבל של חברות, מה שאומר שלא תמצא זיכרון כזה שתחת כותרת היצרן שלו יופיע "שונים/ות", כל זיכרון RDRAM שתיקנה יגיע מתוצרת חברה גדולה ואמינה (שלוש חברות לדוגמא- קינגסטון,יונדאי וסאמסונג). בנוגע לדיסק קשיח - נראה שישנו קונצנזוס שטוען ש-IBM הכי הכי כדאי, לטעמי דיסק מתוצרת ווסטרן דיגיטל, קוואנטום, מאקסטור או סיגייט, ייתן לך יופי של מענה לדרישות מבלי להתפשר על משך האחריות (שלוש שנים לכל הסוגים, בארץ, ואם מישהו נותן לך אחריות פחותה - אל תקנה אצלו !) דבר שכן כדאי לשים לב אליו בנוגע לדיסק קשיח הנה מהירותו - לא כדאי לחסוך כמה עשרות שקלים וללכת על דיסק במהירות 5400, לדעתי האישית קח רק דיסק במהירות 7200. אלו היו "שני הסנטים" שלי על הנושא. בברכה ובהצלחה, AfiComp

esti_prikit

New member
מעבר להמלצות של Afi

לדעתי גודל הדיסק האופטימלי היום הוא 40 גיגה (יחס גודל מחיר) ההפרש מ 30 ממש נמוך (משהו כמו 10 דולר) לכן כדאי ללכת על 40 מעל זה יש קפיצות מחיר

למעלה