אני צריכה

liat liati

New member
אני צריכה

צלחת עם סופגניות, אפילו כאיור ווקטורי בשחור לבן. מה שיש לי כרגע זה תמונה שלמה אבל הרזולוציה שלה מאוד נמוכה. אם יש למישהו - אשמח.

yanivfel

New member
חנוכה!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סופגניות זה נורא משמין...

liat liati

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני צריכה קערה עם משהו כמו 8 סופגניות, בשחור לבן (טוב, תמיד אוכל להפוך לגרייסקל אם זו תהיה תמונה ולא איור וקטורי), וזה אמור להיות בחוברת לילדים... התמונה הזו לא הכי מסתדרת לי. ואני אפילו מעדיפה תמונה וקטורית שאוכל להוסיף או להזיז סופגניות בהתאם לצורך (בכל סופגניה אני אמורה לשים כיתוב). תודה יניבוש
ימי החנוכה מילים: אברהם אברונין לחן: עממי יְמֵי הַחֲנֻכָּה, חֲנֻכַּת מִקְדָּשֵׁנוּ, בְּגִיל וּבְשִׂמְחָה מְמַלְּאִים אֶת לִבֵּנוּ לַיְלָה וַיוֹם סְבִיבוֹנֵינוּ יִסֹּב סֻפְגָּנִיּוֹת נֹאכַל בָּם לָרֹב. הָאִירוּ, הַדְלִיקוּ נֵרוֹת חֲנֻכָּה רַבִּים - עַל הַנִּסִּים וְעַל הַנִּפְלָאוֹת אֲשֶׁר חוֹלְלוּ הַמַּכַּבִּים. נִצְחוֹן הַמַּכַּבִּים נְסַפֵּר, נְזַמְּרֶהָ, עַל הָאוֹיְבִים אָז יָדָם כִּי גָּבְרָה יְרוּשָׁלַיִם שָׁבָה לִתְחִיָּה עַם יִשְׂרָאֵל עָשָׂה תּוּשִׁיָּה. הָאִירוּ, הַדְלִיקוּ...

liat liati

New member
אין למישהו במאגר הקליפארטים ../images/Emo35.gif

please למי שיש קליפארט עם איורים מחגי ישראל, זה דבר שאמור להופיע באיורים שקשורים לחנוכה.

mamby

New member
הנה משהו קטן שהכנתי לא מזמן.

אני יכולה לשלוח לך את זה וקטורי, ופשוט תשכפלי כמה פעמים את השתי סופגניות שיש שם. פשוט זה אחרי שכבר אכלו כמה....

liat liati

New member
בוקר טוב לך! ../images/Emo23.gif

קיבלתי את המייל וזה אחלה. הוספתי סופגניות כמה שהייתי צריכה ושילבתי את זה בתוך איור חמוד וזה יצא פשוט נפלאאאאא! המון תודה וזה עזר לי מאוד!

למעלה