אני צריכה...

אני צריכה...

בייסים של מנגה! כמה שיותר! סיבות אישיות! אני מבקשת.... בייסים של מנגה... ואנימה... תודה מראש!

Snitch

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif ניצול ../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

ניסיתי לעשות דולי עם צמות, (ניסיון די כושל
) ואשמח אם תגיבו עליה ותעזרו לי לתקן אותה.. (בקשר לאיפור ולצבעים- היא אמורה להיות דולי פרחית.)

תגובה לדולי שלך

היא ממש ממש חמודה, הצבעים ממש יפים הג´קט עם הסטרפלס הלבן,ממש ממש ממש ממש ממש יפה! והמיכנס חמוד, נעליים לא אהבתי ואת השיער גם לא אהבתי, אבל רואים שהשקעת!
ממני נועה

yako

New member
תגובה... וניצול!

לדעתי הבובה שלך ממש ממש יפה במיוחד הבגדים!... אני לא ממש יכולה להעיר על הצללה כי אני לא יודעת להבדיל אם היא נכונה או לא אבל לפי דעתי היא יפה מה שכן לא אהבתי את השיער בגלל שלא עשית את הצמות (זה צמות נכון?) באותו מקום אחת עשית בתוך הראש ואחת בחוץ וזה דיי מוזר!!!.... אבל בקיצור היא יפה! ועכשיו לבובה שלי!!!!...... עשיתי אותה עכשיו!... ואם יש בעיות בהצללה או משהו אז תגידו לי בבקשה ותגידו לי איך לשפר!... ואם מישהו/מישהי תוכל לעשות לה שיער יפה זה יהיה ממש נחמד למה כמו ששמתם לב אני לא עולה שיער כי אני לא יודעת (מי שראה את הבובות שלי יודע)! טנקיו .... פליז תגיבו

איזה מאמי הבובה שלך!

ממש חמודה! אין לה שיער אבל לא נורא... ההצללה בציצי לא טובה,את צריכה לעשות פס ישר מתחת לציצי,אם לא הבנת אני אעזור לך,תבקשי.. אמממממממממממממממממממממממממ, לא הבנתי את הקטע של המיכנסיים(מיכנסיים,נכון!?)לא יודעת.. מן בד שעוטף אותם... מנועה

L oo Li

New member
../images/Emo142.gifתגובה../images/Emo142.gif וניצול

הערות בונות בלבד לא לקחת אישי הדולי חמודה אבל כמו שאמרו ההצללה בחזה לא טובה חוץ מזה הדולי בסדר רק שלא ברור מה הולך שם עם המכנסיים זה מוזר...

דנדוש383

New member
היא חמודה...

השמלה בסדר , את השיער לא ממש אהבתי והנעליים לא מתאימות... ניצוליישן---

totsade

New member
תגובה....

הבובה שלך יפה אבל ההצללה לא טובה בציצי, אני מצרפת תמונה שתעזור לך להצליל שם... מתי שאת עושה בד שקוף על מכנס את צריכה גם לצבוע את המכנס עצמו כי עכשיו זה נראה כמו גלימה... אבל השאר באמת יפה, אני אנסה לשפר ולהוסיף שיער...

למעלה