אני צריכה תמיכה!!

anataharon

New member
אני צריכה תמיכה!!

היתה לי היום הגשה שקרעתי את התחת אליה, הייתי בבית ספר מאתמול עד היום ב7 בבהוקר ועבדתי עליה, ואז נרדמתי בבית כשחזרתי לקחת משהו- ואיחרתי להגשה!!!!!

והמרצה המנוול שלי לא הכניס אותי!!!!

אוף, אתם לא מבינים איזה תסכול, כל היום בכיתי- מחסור בשינה ובעיקר מהמרצה הנבזי ששונא אותי! אפילו הראש מחלקה שלי לא הצליחה לשנות את דעתו.

בקיצור אני מתה מפחד שהוא יכשיל אותי בקורס ואז יעיפו אותי מהלימודים.

נכון שמגיע לי קצת תמיכה?...... :(

HassiD

New member

אני בטוח שהכל יסתדר...

פרט עובדה שלא בטוח שזה יגיע לרמה כזאת של "יעיפו אותך מהלימודים", תנסי אולי לגשת אליו אח"כ למשרד, בלי לחצים, ובלי בלאגן, ולדבר איתו בצורה הגיונית ופשוטה, ולהסביר לו את המצב בדיוק. כפי הנראה זה לא יגרום נזק גדול יותר ממה שיש...

Ayelet 363

New member

אני חושבת שיש סיכוי טוב שזה יעזור, ואם הוא בכל זאת לא יבין, אולי כדאי לנסות לפנות למישהו מעליו.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
המון תמיכה מגיעה!

קרה לי מקרה דומה בשנות נעורי (אני מרגישה זקנה...) שהמחנכת שלי הכשילה אותי ואת חברה שלי כי לא הגשנו עבודה על זה שלא הגענו לטיול של הכתה.
אני זוכרת שרדפתי אחריה במדרגות והתחלתי להתווכח איתה על העיניין הלא הוגן. בסוף צדקתי חחח.
אני מציעה לך לדבר איתו ולהסביר לו.

מבינה אותך, גם לי היה משהו לא נעים היום

אחרי שאישרו לי לא להגיש עבודה מסויימת החלמאים אצלנו שכחו לעדכן את המרצה ועכשיו אין לי זכאות לגשת לבחינה..
ביום רביעי אני הולכת לצרוח על המנהל סטודנטים שלנו.

HassiD

New member
אני האמת היא גם נדפקתי בסמסטר הקודם

אבל זה דווקא היה באשמתי.

שכחתי להירשם למועד ב', כי היה לי עוד מועד ב לעשות, ואליו היתה לי הרשמה "אוטומאטית" כי לא עשיתי מועד א, המבחן אז שכחתי שבכלל יש "עניין" להירשם למועד ב', וגם בלו"ז של הבחינות הופיעה לי כיתה והכל, כאילו אני רשום אז בכלל לא חשבתי על זה, ו-3-4 ימים לפני המבחן גיליתי את זה (ניתן להירשם עד 5 ימים לפני המבחן), ולא נתנו לי לעשותמועד ב' (אמרו לי שזה לא משהו שהם יכולים לאשר, אלא בסמכות של.... קיצר - לא אישרו)
והקטע המטריד שלמועד א' סתם ניגשתי, כי לא למדתי כלום לפני-זה, ולא הייתי בהרצאות, אבל בגלל שידעתי שלא יהיה לי מועד ג', רציתי לראות איך הסגנון של המבחן, ואחוז נאה של התלמידים נכשל, ואיכשהו אני קיבלתי 62 (כשעובר זה 60), ככה שיצא שאם היו בעצם "דופקים אותי", ומכשילים אותי דווקא הייתי זכאי למועד ב' למרות שלא נרשמתי (כי למי שנכשל ההרשמה אוטומאטית).... וזה דפק לי יפה מאוד את הממוצע (שלפניו לא היה לי ציון מתחת ל-92)...

בסוף אמרו לי שהמועד ב' היה קשה יותר... אבל מי יודע, אם בלי ללמוד הוצאתי 62, מה היה קורה עם ללמוד...

למעלה