אני צריכה שאלות...

tamarhp

New member
אני צריכה שאלות...

מכירים את המשחק בו בוחנים אנשים אחד על השני? אני רוצה לעשות דבר כזה במפגש פורום... אני אחלק אותם לזוגות ואתן להם 5 דקות ללמוד אחד על השני, ואח"כ אני אשאל כל זוג שאלות אחד על השני... לדוג' - מה הצבע האהוב עליו? האם יש לו שם שני, ואם כן מהו? מה הספר האהוב עליו? מה הסרט האהוב עליו? האם הוא מנגן על משהו, ואם כן על מה? בן כמה הוא? מה תאריך הלידה שלו? מה צבע העיניים שלו? (בלי להסתובב!) מה פשר הניק שלו? כמה ניקים יש לו? מה החתימה שלו? וכו'... אשמח לקבל שאלות :) תודה!

שאלות.. :)

מה המאכל האהוב עלייך? איזו חיה היית רוצה להיות<? יש איזה סמל שמתאר אותך? למה? איך היית מגדיר את עצמך? מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? יש לך חברה? כמה זמן אתם ביחד? איזה חג הכי אהוב עלייך? שותה אלכוהול? מעשן? פאב או בית קפה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? איזה מכשיר פלאפון יש לך? איזו חברה? מה השאיפות שלך? מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מה דעתך הפוליטית? מה את החושב על הפתגם: ואהבת לרעך כמוך<? תקף לכל הזמנים או משהו נדוש וישן? איזו להקה אתה הכי אוהב? מה הזמר או הזמרת הכי אהובים עלייך? שחקן אהוב : סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: אם אין אני לי מי לי- דעתך: מי החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם מכירים? מאיפה אתם מכירים? אוהבת לגלוש באינטרנט? הרבה במחשב? קולנוע או תאטרון? סרטים או סדרות? נשיקות או חיבוקים? באיזה קרם לחות או ג'ל אתה משתמש? בטבעיות או מלובשים? יחף או נעליים? חורף או קיץ? סריג או גופייה? מגפיים או סנדלים? יום או לילה? ירח וכוכבים או שמש? ולמה? מעשן? אם כן מה? ואם לא למה? סובל מכאבי ראש? מה אתה לוקח נגד? מה מצבך הבריאותי? אוהב חברה? יש הרבה חברים? לבד או בקבוצה? אוהבת לשתף פעולה? אתה טיפוס אחראי? אוהב לקרוא? להאזין למוסיקה? מה התחביבים שלך? שוש או במבה של אסם? מילקי או דני? מיץ תפוזים או קולה? לבן או שחור? ירוק או צהוב? כחול או לבן? ים או בריכה? חו"ל או הארץ? צפון או דרום?? ירושלים או ת"א? איפה אתה גר? איפה היית רוצה לגור? בן כמה אתה? איך אתה נראה? וכו'..

tamarhp

New member
חלק לא מתאימות

אי אפשר לשאול מישהו "מה דעתו של.... על המשפט "אם אין אני לי מי לי"

לא חושבת ככה..

היי, זה לא נכון, אפשר לשאול מישהו לדעתו..תשובתו היא אינדיבידואלית לגבי עצמו בלבד..

tamarhp

New member
מה?

התכוונתי לשאול מישהו על מישהו אחר, כלומר "דני, מה דעתו של משה על....?" ואז בודקים האם התשובה של דני תואמת את התשובה של משה, כלומר האם דני ענה נכון...

למעלה