אני צריכה רעיונות...

הולי

New member
אני צריכה רעיונות...

היי לכולם! כן כן.. לא האמנתי שזה יקרה.. אבל מצאתי חוות סוסים שאפשר להתנדב בה!! וגם זה לא יהיה מסובך להגיע לשם עם האוטובוסים! *מאושרת* רציתי לשאול אתכם, בעיקר את אילו שעובדים בחוות או מתנדבים שם, איזה עבודות בעצם אפשר לעשות שם? אני עדיין לא יכולה להדריך בגלל שאני לא רוכבת מספיק טוב בשביל זה... תודה מראש, בבקשה תגיבו הפעם!!! הולי

טוהר17

New member
היייי הולי! ../images/Emo141.gif

שלא תגידי שלא מגיבים.. אני לא בטוחה, אבל ב"חווה" שאני מטפלת (האורווה של הקיבוץ שלי), אני מאכילה את הסוסים, מבלה עם הסייחים ודואגת שיתרגלו למגע יד אדם, מברישה את הסוסים ומדברת איתם. כן,כן. ולפעמים אני גם צריכה לשמור שאנשים מבקרים לא ייתנו להם אוכל או ילכלכו שם בשקיות שעלולות לגרום לחנק ועוד. אז..מקווה שמצאת פה מה שרצית. ממני, אליאן.

היי לך

אין סוף לעבודות שאפשר לבצע בחוות רכיבה, ואת לא תאמיני כמה עבודות צצות ועולות.. אני הייתי מציעה לך "להתנפל" על החווה שאת הולכת לעבוד בה בלי בושה (אבל כמובן בגבולות הטעם הטוב), להראות לכולם שאת מסוגלת להרבה ואפשר לסמוך עלייך, ליזום פרוייקטים (מתי פעם אחרונה צבעו את גדר המנז´?), לעבוד ביעילות וככה מהר מאוד יבינו מה את שווה ותוכלי להתקדם במהירות בעולם הסוסים. בקשר לסוגי עבודות שאת יכולה לעשות - אני לא מכירה את החווה שלך, אז אני לא יודעת מה המנטליות שמה.. ועד כמה הם נותנים יד חופשית לעובדים כמוך. אז פשוט תעשי מה שאמרתי, קיי?
אני.

עזרה קטנה...

טוב, אם להדריך את לא יכולה יש עוד המון דברים... אפשר לטפל בסוסים (זו אחת הסיבות להיתנדבות לא?) כמו- שטיפה, הברשה וכל הכולל בטיפול סוסים. כמובן יש את הציוד שבו חיבים לטפל. ואת יכולה לעשות מה שאני עושה (ואני בטוחה שעוד המון עושים) פשוט לעזור למדריכים בשיעורים, אם מבקשים- להביא ציוד ממקום מסוים או להוביל סוסים כאשר עליהם יש רוכבים (לא מנוסים מן הסתם) ועוד הרבה.... מקווה שעזרתי, פיצפיצון.

למעלה